Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı? Bugün Kızılcık Şerbeti var mı, bu hafta Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü yayınlanacak mı, neden yok?
Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı? Bugün Kızılcık Şerbeti var mı, bu hafta Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü yayınlanacak mı, neden yok? Her hafta Cuma günleri, Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kızılcık Şerbeti'nin 46. yeni bölümü, izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyordu. Fragmanda, Doğa'nın Fatih ile evlenerek Pembe'ye meydan okuması ve Pembe ile Rüzgar'ın ortaklığı sonucu atılan ilk adım öne çıkıyordu. Alev ise gözaltına alınıyordu. Peki, Kızılcık Şerbeti'nin 46. bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Bugün Kızılcık Şerbeti var mı, Kızılcık Şerbeti bu hafta neden yok?
5.01.2024 Televizyon
Ömer değil O ölüyor! Kızılcık Şerbeti dizisinde sürpriz ayrılık var!
Ömer değil O ölüyor! Kızılcık Şerbeti dizisinde sürpriz ayrılık var! Cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde sürpriz bir ayrılık haberi geldi. Seyirci dizide uzun süredir hastalıkla mücadele eden Ömer'in (Barış Kılıç) ölümünün beklerken ters köşe geldi. İşte Kızılcık Şerbeti'ne veda edece o isim...
13.11.2023 Televizyon
Fatih Kıvılcım'ın evini bastı, tokadı yedi! Kızılcık Şerbeti'nde Cemre bebek mücadelesi yaşanıyor
Fatih Kıvılcım'ın evini bastı, tokadı yedi! Kızılcık Şerbeti'nde Cemre bebek mücadelesi yaşanıyor Kızılcık Şerbeti dizisinde yeni sezon başladı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölümünde bebeğini kaybeden Doğa, Kıvılcım'ın evinde kalmaya başladı. Fatih, Doğa'dan resti yemesi sonrası Nilay dahil herkesi suçlamaya başladı.
15.09.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti'nde olay itiraf! Abdullah'ın Alev aşkı başına iş açmakla kalmıyor Pembe'nin söyledikleriyle yıkılıyor
Kızılcık Şerbeti'nde olay itiraf! Abdullah'ın Alev aşkı başına iş açmakla kalmıyor Pembe'nin söyledikleriyle yıkılıyor Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle bir itirafa sahne oluyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör ve Ceren Karakoç'un yer aldığı dizide Abdullah'ın Alev aşkını öğrenen Pembe ağzına geleni söylüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında elinde çiçekle Alev'in kapısına dayanan Abdullah, Nursema'ya verdiği sözü tutuyor.
2.04.2023 Televizyon