Kızılcık Şerbeti Dizisi

Kızılcık Şerbeti Dizisi

Son dakika kızılcık şerbeti dizisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kızılcık şerbeti dizisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kızılcık şerbeti dizisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kızılcık Şerbeti Dizisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kızılcık şerbeti dizisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 kızılcık şerbeti dizisi haberi bulunmuştur. Tüm kızılcık şerbeti dizisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?
12 Nisan Kızılcık Şerbeti var mı, bu akşam Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Bu Akşam Kızılcık Şerbeti var mı, 12 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Bayram nedeniyle ara verilen dizilerin akıbeti sorgulanıyor. Kızılcık Şerbeti hayranları bu akşam dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediliyor. Peki, Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?
12.04.2024 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Bihter filminden sonra tövbe etmeye geliyor! Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti'ne dahil oldu mu?
Bihter filminden sonra tövbe etmeye geliyor! Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti'ne dahil oldu mu? Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi büyük bir transfere imza atmak üzere... Sosyal medyada yer alan bir iddiaya göre ünlü oyuncu Kızılcık Şerbeti'nde Pembe'nin yeni gelin adayı olacak.
24.11.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti Gonca kimdir? Özlem Leman Davran nereli, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?
Kızılcık Şerbeti Gonca kimdir? Özlem Leman Davran nereli, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Kızılcık Şerbeti’ne yeni oyuncu dahil oldu. 10 Kasım Cuma günü ekrana gelecek yeni bölüme Gonca karakteriyle Özlem Leman Davran seyirci karşısına çıktı. Ömer’in Kıvılcım’dan uzak durmasını sağlayacak Gonca karakteri merak konusu oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti Gonca Özlem Leman Davran kimdir? İşe Özlem Leman Davran hakkında merak edilenler…
10.11.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti Helin'i kim oynuyor? Ebru Destan kimdir, kaç yaşında? Ebru Destan hangi dizilerde oynadı?
Kızılcık Şerbeti Helin'i kim oynuyor? Ebru Destan kimdir, kaç yaşında? Ebru Destan hangi dizilerde oynadı? Ebru Destan Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncuları arasına katıldı. Eski manken, şarkıcı ve oyuncu olan Ebru Destan, Helin karakteriyle Kızılcık Şerbeti oyuncuları arasında yerini aldı. Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör'ün yer aldığı Kızılcık Şerbeti Helin kimdir?
6.10.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti yeni sezon afişinde Nursema yok ama 4 sürpriz detay var!
Kızılcık Şerbeti yeni sezon afişinde Nursema yok ama 4 sürpriz detay var! Kızılcık Şerbeti dizisi ikinci sezonu 15 Eylül akşamı başlıyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni sezon afişi yayınlandı. Güçlü hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla yeni sezonda da çok konuşulacak dizide 4 büyük sürpriz var.
14.09.2023 Televizyon
Sezon finalinde kurtuldu, ilk bölümde gidiyor! Kızılcık Şerbeti dizisinde ünlü oyuncunun sonu geldi, gidiyor
Sezon finalinde kurtuldu, ilk bölümde gidiyor! Kızılcık Şerbeti dizisinde ünlü oyuncunun sonu geldi, gidiyor Kızılcık Şerbeti dizisi ikinci sezon için gün sayıyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizi yeni sezon fragmanlarına devam ediyor. Doğa'nın bebeğini kaybetmesi, Fatih'in ihanetinin bedeli oldu. Abdullah ve Alev ilişkisi Pembe'nin gözünde açığa çıktı. Ancak dizide bir ayrılık haberi yeni geldi. Sezon finalinden kurtuldu ancak ünlü oyuncu yeni sezonun ilk bölümünde gidiyor.
10.09.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti dizisinde Müjde Uzman veda haberi sarstı! Alev karakterini ünlü isim oynayacak!
Kızılcık Şerbeti dizisinde Müjde Uzman veda haberi sarstı! Alev karakterini ünlü isim oynayacak! Geçtiğimiz kış sezonunda damga vuran Kızılcık Şerbeti dizisinde yaz tatili devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarına kısa bir süre içerisinde başlayacak olan dizide oyunculardan ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Son iddiaya göre Alev karakterini oynayan oyuncu Müjde Uzman Kızılcık Şerbeti'ne veda etti. Yerine düşünülen isim ise herkesin tepkisini çekti.
15.07.2023 Magazin
Kızılcık Şerbeti 29. bölüm 2. fragmanı: Kıvılcım ölüyor! Doğa intikamını aldı, Pembe Alev'in hıncını Fatih'ten çıkardı!
Kızılcık Şerbeti 29. bölüm 2. fragmanı: Kıvılcım ölüyor! Doğa intikamını aldı, Pembe Alev'in hıncını Fatih'ten çıkardı! Kızılcık Şerbeti 29 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında nikahı kıyılan Kıvılcım ve Ömer kaza geçiriyor. Öte yandan Doğa'dan müthiş intikam geldi. Aile yemeğinde Fatih'in önüne ihanetin fotoğraflarını attı. İhaneti öğrenen Pembe, Fatih'in yakasına yapıştı.
8.06.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 29. bölüm fragmanı (Sezon finali): Doğa'dan intikam yemeği geliyor! Doğum sancısı başlıyor!
Kızılcık Şerbeti 29. bölüm fragmanı (Sezon finali): Doğa'dan intikam yemeği geliyor! Doğum sancısı başlıyor! Kızılcık Şerbeti 29 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Ceren Karakoç, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Pembe, Abdullah'ı yerin dibine soktu. "Kendine gelince nasıl da modern oluyorsun" diyen Pembe, Alev'e ayarı verdi. Öte yandan son akşam yemeğini hazırlayan Doğa intikam ateşini yaktı. Kızılcık Şerbeti sezon finali bölümü Doğa'nın doğum sancısıyla bitiyor.
4.06.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 28. bölüm 2. fragmanı: Gerçek ortaya çıktı! Umut ve Nursema evliliği başlamadan bitiyor!
Kızılcık Şerbeti 28. bölüm 2. fragmanı: Gerçek ortaya çıktı! Umut ve Nursema evliliği başlamadan bitiyor! Kızılcık Şerbeti 28 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Ceren Karakoç, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nurseme gelinliğini giydi ancak Umut ile evliliği başlamadan bitiyor. Mustafa'nın yemek yarışmasına kızan Pembe ve Abdullah konakta çıldırdı. Mustafa ise, "Madem sevmeyecektiniz niye dünyaya getirdiniz beni" dedi. Alev ise Aylin'le ihanet konusunda el sıkıştı.
31.05.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti dizisinde Yakup sürprizi! Ünal konağına neşe getirdi!
Kızılcık Şerbeti dizisinde Yakup sürprizi! Ünal konağına neşe getirdi! Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölümünde Yakup sürprizi vardı. Show Tv'de yayınlanan ve başrolünde Sıla Türkoğlu, Feyza Civelek, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölümüyle birlikte Papağan Yakup ekrana geldi. Nilay'ın papağanı Yakup, Ünal konağına adeta neşe getirdi. Peki Papağan Yakup'u kim seslendiriyor?
26.05.2023 Televizyon
Bu nasıl sahne! Kızılcık Şerbeti'nde Ömer ve Metehan'ın yüzleşmesi ağlattı!
Bu nasıl sahne! Kızılcık Şerbeti'nde Ömer ve Metehan'ın yüzleşmesi ağlattı! Kızılcık Şerbeti dizisi 27'inci bölümüyle ekrana geldi. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç ve Rahimcan Kapkap'ın yer aldığı dizinin yeni bölümünde babası bildiği Ömer tarafından ihaneti uğradığını düşünen Metehan'ın sahnesi göz yaşarttı. Ömer ve Metehan diyaloğu Kızılcık Şerbeti'ne damga vurdu.
26.05.2023 Televizyon
Nursema'yı zorla evlendirdi Doğa için bunu yapacak! Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah'tan sürpriz hamle!
Nursema'yı zorla evlendirdi Doğa için bunu yapacak! Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah'tan sürpriz hamle! Kızılcık Şerbeti 27 bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Ceren Karakoç, Settar Tanrıöğen'in yer aldığı dizinin yeni bölümünde Fatih'in ihanetine şahit olan Abdullah'tan sürpriz bir hamle geliyor. Alev'e olan ilgisi nedeniyle Doğa'nın yanında durması beklenen Abdullah ne yapacak?
22.05.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 27. bölüm fragmanı: Fatih'in ihanetini Abdullah yakaladı! Nursema Umut'un annesiyle tanıştı
Kızılcık Şerbeti 27. bölüm fragmanı: Fatih'in ihanetini Abdullah yakaladı! Nursema Umut'un annesiyle tanıştı Kızılcık Şerbeti 27 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Ceren Karakoç, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Abdullah Fatih'i yakaladı. Doğa'nın intikam için delil toplamasına gerek kalmadı. Ömer kendisine şantaj yapan Kayhan'ı tekme tokat dövdü. Nursema ise evlilik yolunda ilk adımı kayınvalidesini ziyaret ederek attı.
22.05.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 26. bölüm fragmanı: Doğa intikamını Nursema'nın düğününde alıyor!
Kızılcık Şerbeti 26. bölüm fragmanı: Doğa intikamını Nursema'nın düğününde alıyor! Kızılcık Şerbeti 26 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Ceren Karakoç, Doğukan Güngör'ün yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında ihaneti öğrenen Doğa Alev'e, "Bana dokunmasına bile dayanamıyorum. İhaneti asla kabul edemem, boşanacağım" dedi. Nursema'nın nişan töreninde Doğa'nın intikamı gerçekleşirken, Nilay'ın bebeğinin erkek olduğu belli oldu.
15.05.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 25. bölüm fragmanı: Nursema Fatih'i öğrendi! Doğa bebeğini düşürüyor!
Kızılcık Şerbeti 25. bölüm fragmanı: Nursema Fatih'i öğrendi! Doğa bebeğini düşürüyor! Kızılcık Şerbeti 25 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Ceren Karakoç'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Doğa'yı aldatan Fatih, "Ben bunu nasıl yaptım" pişmanlığı yaşıyor. Nursema'nın Umut'a, "İstemezlerse biz de seninle yolumuza bakacağız" diyerek kaçışın işaretini verdi.
8.05.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti dizisine eski Survivor yarışmacısı geliyor! Kızılcık Şerberi Serdar kimdir? Yiğit Dikmen kaç yaşında?
Kızılcık Şerbeti dizisine eski Survivor yarışmacısı geliyor! Kızılcık Şerberi Serdar kimdir? Yiğit Dikmen kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti dizisine eski Survivor yarışmacısı geliyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör ve Ceren Karakoç'un yer aldığı Kızılcık Şerbeti'ne Çimen'in partneri olacak isim Yiğit Dikmen oldu. Peki Yiğit Dikmen kimdir?
5.05.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 24. bölüm fragmanı: Nursema boşandı, aldatan Fatih değil Ömer oldu!
Kızılcık Şerbeti 24. bölüm fragmanı: Nursema boşandı, aldatan Fatih değil Ömer oldu! Kızılcık Şerbeti 24 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Ceren Koç'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nilay'ın Doğa'ya büyü yaptığı ifşa oldu. Umut mektuptan sonra kurye kılığında Nursema'nın kapısına dayandı. Öte yandan sallantıda olan Kıvılcım Ömer aşkında Ömer'den zor bir soru geldi.
30.04.2023 Televizyon
Aile dizisinden Kızılcık Şerbeti'ne destek sahnesi! İskoç ve Tugi de sabırsızkla bekliyor
Aile dizisinden Kızılcık Şerbeti'ne destek sahnesi! İskoç ve Tugi de sabırsızkla bekliyor Aile dizisinden Kızılcık Şerbeti dizisine destek sahnesi geldi. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ve Nur Sürer'in yer aldığı dizinin yeni bölümünde Kızılcık Şerbeti sahnesi vardı. İskoç ve Tugi'nin arabadaki diyalogunda RTÜK'ten yayın durdurma cezası yiyen Kızılcık Şerbeti'ne destek geldi.
18.04.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti bitti mi? Kızılcık Şerbeti 5 hafta yok mu? Yapımcıdan açıklama geldi!
Kızılcık Şerbeti bitti mi? Kızılcık Şerbeti 5 hafta yok mu? Yapımcıdan açıklama geldi! Kızılcık Şerbeti bitti mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. 14 Nisan Cuma akşamı televizyonlarını açanlar Kızılcık Şerbeti'ni göremeyince araştırmalara başladı. Geçtiğimiz günlerde RTÜK tarafından 5 kez yayın durdurma ve 1,5 milyon TL ceza alan Kızılcık Şerbeti dizisi yayından kaldırıldı mı? Kızılcık Şerbeti 5 hafta yok mu?
14.04.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 23. bölüm fragmanı: Nursema boşanıyor, Ömer ve Kıvılcım aşkı bitiyor!
Kızılcık Şerbeti 23. bölüm fragmanı: Nursema boşanıyor, Ömer ve Kıvılcım aşkı bitiyor! Kızılcık Şerbeti 23 bölüm fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Ceren Karakoç'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Metehan'ın Ömer'in öz oğlu olmadığı ortaya çıktı. Fatih ise Doğa'ya, "Amcam senin annen yüzünden göz altına alındı" diyerek tüm suçu yine bir başkasına attı.
10.04.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti 22. bölüm 2. fragmanı: Nursema'a Umut'a yol verdi, Nilay'a patladı!
Kızılcık Şerbeti 22. bölüm 2. fragmanı: Nursema'a Umut'a yol verdi, Nilay'a patladı! Kızılcık Şerbeti 22 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Ceren Karakoç ve Sibel Taşçıoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nursema hem Umut'a hem de Nilay'a ağzının payını veriyor. "Umut sen beni bekleme, benim yüzümden acı çektin zaten" diyen Nursema, Nilay'a da, "Dağdan geldiğin bağdakini mi kovuyorsun" dedi.
5.04.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti'nde olay itiraf! Abdullah'ın Alev aşkı başına iş açmakla kalmıyor Pembe'nin söyledikleriyle yıkılıyor
Kızılcık Şerbeti'nde olay itiraf! Abdullah'ın Alev aşkı başına iş açmakla kalmıyor Pembe'nin söyledikleriyle yıkılıyor Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle bir itirafa sahne oluyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör ve Ceren Karakoç'un yer aldığı dizide Abdullah'ın Alev aşkını öğrenen Pembe ağzına geleni söylüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında elinde çiçekle Alev'in kapısına dayanan Abdullah, Nursema'ya verdiği sözü tutuyor.
2.04.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti hangi gün oynuyor? Kızılcık Şerbeti hangi kanalda?
Kızılcık Şerbeti hangi gün oynuyor? Kızılcık Şerbeti hangi kanalda? Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Ceren Karakoç ve Doğukan Güngör'ün başrollerini paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisi son günlerin en çok konuşan yapımları arasında yer aldı. Nursema'nın hikayesinin sosyal medyada konuşulmasıyla birlikte ilgili ilgisiz herkesin gözü diziye çevrildi. RTÜK tarafından 5 kez yayın durdurma cezası verilen Kızılcık Şerbeti dizisi hangi günler oynuyor?
31.03.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Kızılcık Şerbeti Dizisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kızılcık şerbeti dizisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.