Avcılar kaza yaptı, bagajdan çıkan şoke etti
Avcılar kaza yaptı, bagajdan çıkan şoke etti Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yaşanan kaza, bir suçu ortaya çıkardı. Avcıların bulunduğu kamyonet, TIR’a arkadan çarparak takla attı. 2 kişinin yaralandığı kazada bagajdan çıkanlar görenleri şoke etti. Avcılar hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.
16.10.2021 Gündem
Kızıl geyik avlayan eski başkan: Yasal olmayan hiçbir şey yapmadım
Kızıl geyik avlayan eski başkan: Yasal olmayan hiçbir şey yapmadım Antalya'nın Alanya ilçesinde, kapatılan beldenin eski belediye başkanı MHP'li Mehmet Kula'nın Kütahya'da avladığı kızıl geyiğin fotoğrafını sosyal medyada paylaşması, tartışmaya neden oldu. Mehmet Kula, "Ben yasal olmayan hiçbir şey yapmadım. Devletin izin verdiği miktarda ücretini ödemek koşuluyla yasal bir avlanma yaptık. Zaten avlandığımız hayvan yaşlı, devletin izin verdiği hayvanlar da onlar" dedi.
16.11.2020 Gündem
Sayıları 10’a inmişti şimdi 90’a yükseldi
Sayıları 10’a inmişti şimdi 90’a yükseldi Kızıl geyiklerin (cervus elaphus) Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğü tarafından üreme merkezlerinde sayıları artırıldı.
5.09.2017 Yaşam
VAHŞET! Öldürüp etlerini...
VAHŞET! Öldürüp etlerini... Afyonkarahisar'ın Kızılören ilçesinde koruma altındaki 4 kızıl geyik, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce telef edildi.
20.04.2015 Yaşam