Kız Arkadaşını Öldürdü

Kız Arkadaşını Öldürdü

Son dakika kız arkadaşını öldürdü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kız arkadaşını öldürdü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kız arkadaşını öldürdü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kız Arkadaşını Öldürdü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kız arkadaşını öldürdü gelişmeleri de dahil olmak üzere 115 kız arkadaşını öldürdü haberi bulunmuştur. Tüm kız arkadaşını öldürdü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kız arkadaşını öldürdü, başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu
Kız arkadaşını öldürdü, başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu Antalya'da sokakta tartıştığı kız arkadaşı Merve Girişmek'i (25) tabancayla başından vurarak öldüren Batuhan C. (23), 300 metre uzaklaştıktan sonra kendi başına ateş etti. Ağır yaralanan Batuhan C., hastanede ameliyata alındı.
30.07.2023 Gündem
Düğün salonunun duvarına yazılan ilginç yazının nedeni ortaya çıktı
Düğün salonunun duvarına yazılan ilginç yazının nedeni ortaya çıktı Bolu'da, dış cephesini boyadığı düğün salonundan istediği ücreti alamadığını iddia eden boya ustası Sinan Dursun (44), gece yarısı salonun duvarlarına 'Emek ödenmedi' yazdı.
30.07.2023 Yaşam
Kız arkadaşını öldürdü, başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu! Kan donduran olay
Kız arkadaşını öldürdü, başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu! Kan donduran olay Antalya'da sokakta tartıştığı kız arkadaşı Merve Girişmek'i (25) tabancayla başından vurarak öldüren Batuhan C. (23), 300 metre uzaklaştıktan sonra kendi başına ateş etti. Ağır yaralanan Batuhan C., hastanede ameliyata alındı.
30.07.2023 Gündem
Muğla'da dehşet! Kıskançlık nedeniyle kız arkadaşını öldürdü
Muğla'da dehşet! Kıskançlık nedeniyle kız arkadaşını öldürdü Muğla'nın Milas ilçesinde, Bensu Narlı (23), tartıştığı erkek arkadaşı Serhat K. tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.
12.03.2021 Yaşam
Canlı yayında dehşet! YouTuber para karşılığı hamile kız arkadaşını öldürdü
Canlı yayında dehşet! YouTuber para karşılığı hamile kız arkadaşını öldürdü Stas Reeflay isimli bir Rus YouTuber, bir izleyicisinin para teklifi üzerine 28 yaşındaki hamile kız arkadaşını soğukta bekleterek ölümüne sebep oldu.
4.12.2020 Dünya
Uzman çavuş kız arkadaşını öldürdü
Uzman çavuş kız arkadaşını öldürdü Bursa'da bir uzman çavuş okul bahçesinde tartıştığı kız arkadaşını 10 el ateş ederek öldürdü.
13.11.2019 Yaşam
Uzman Çavuş, tartıştığı kız arkadaşını öldürdü
Uzman Çavuş, tartıştığı kız arkadaşını öldürdü Bursa Jandarma Astsubay Okulu’nda görevli Jandarma Uzman Çavuş Aydemir K. (49), okula misafir ziyaretçi olarak gelen kız arkadaşı Sosin Küçükgüven’i (43), aralarında çıkan tartışmanın ardından beylik tabancasıyla vurarak öldürdü.
12.11.2019 Yaşam
Kendisini reddeden eski kız arkadaşını öldürdü
Kendisini reddeden eski kız arkadaşını öldürdü Küçükçekmece'de 6 ay önce kendisinden ayrılan ve barışma istediğini reddeden iki çocuk annesi Seher Çetintaş'ı silahıyla yakın mesafeden birçok kez ateş ederek öldürdüğü iddia edilen Ahmet Kalender'in yargılandığı davada tanıklar dinlendi. Olayın meydana geldiği kafenin işletmecisi olan tanık, sanık Kalender'in kadın yerdeyken sırtına doğru ateş ettiğini belirterek, "Sanık, kadın yerdeyken 'Seni koruyanlar gelsin, seni kurtarsın' dedi" ifadelerini kullandı.
27.12.2018 Yaşam
Genç futbolcu hamile kız arkadaşını öldürdü!
Genç futbolcu hamile kız arkadaşını öldürdü! Genç futbolcu Genç futbolcu hamilliği ilerleyen ve kürtaj olamayacak olan sevgilisini öldürdü.
11.12.2018 Dünya
Kız arkadaşını öldüren sanığa 25 yıl hapis
Kız arkadaşını öldüren sanığa 25 yıl hapis İzmir'de kız arkadaşını öldürdükten sonra naylon poşete sararak banyoda saklayan sanık 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
12.06.2018 Yaşam
Tartıştığı kız arkadaşını öldürdü
Tartıştığı kız arkadaşını öldürdü İzmir’in Gaziemir ilçesinde bir kişi, tartıştığı kız arkadaşını tabancayla vurarak öldürdü.
9.09.2016 Yaşam
Kıskançlık nedeniyle kız arkadaşını öldürdü
Kıskançlık nedeniyle kız arkadaşını öldürdü İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir şahıs, bir başka erkekle gördüğünü iddia ettiği kız arkadaşını, yaşanan tartışmanın ardından pompalı tüfekle öldürdü
15.03.2016 Yaşam
Koca canavara dönüştü; 9 ölü
Koca canavara dönüştü; 9 ölü Kadına şiddeti önleyemeyen Türkiye son zamanların en kanlı aile katliamına sahne oldu. Gaziantep’te koca, kendisinden ayrılmak isteyen karısını ve karısına destek olan akrabalarını öldürdü. Bir evden 4, başka evden 5 cesedin çıktığı katliamın şüphelisi firarda. Sağ kalan akrabalarsa tedirgin. Türkiye Gaziantep'den gelen bu kara haberle sarsılırken benzer bir şiddet haberi saatler sonra bu kez Ankara'dan geldi. Ayrıldığı kız arkadaşının başka biriyle evleneceğini öğrenen kişi önce eski kız arkadaşını öldürdü sonra intihar etti. Olay sırasında evde bulunan kızın annesi ise kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.
29.09.2021 Gündem
Kız arkadaşını sokak ortasında öldürüp polise teslim oldu
Kız arkadaşını sokak ortasında öldürüp polise teslim oldu Bağcılar'da tartıştığı genç kızı sokak ortasında öldüren şahıs, silahıyla birlikte polise teslim oldu...
23.11.2015 Yaşam
Kız arkadaşını öldürdü, testereyle parçaladı
Kız arkadaşını öldürdü, testereyle parçaladı İstanbul Şile'de bir çöp konteynerında cesedinin parçaları bulunan Güneş K...
25.08.2015 Yaşam
Kız arkadaşını öldürdü kendini astı!
Kız arkadaşını öldürdü kendini astı! TOKAT’ın Turhal ilçesinde evli 26 yaşındaki Harun Gür, kız arkadaşı olduğu öne sürülen 18 yaşındaki Şerife Şen’i tabancayla öldürdü, ardından da kendini asarak intihar etti. Olay yerine gelen Gür'ün kardeşi Ömer Gür, ise fenalık geçirdi.
21.04.2014 Yaşam
Mahkeme için oyunculuk dersi!
20.04.2014 Dünya
Ayrılmak isteyen kız arkadaşını öldürdü
Ayrılmak isteyen kız arkadaşını öldürdü BALIKESİR’in Burhaniye İlçesi’nde inşaat işçisi 30 yaşındaki Volkan Akdamar, kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı 21 yaşındaki Gamze Tanırkut’u av tüfeğiyle vurarak öldürdü...
14.04.2011 Yaşam
Kaçırdığı kız arkadaşını öldürdü
Kaçırdığı kız arkadaşını öldürdü KASTAMONU'da 22 yaşındaki İbrahim A...
21.08.2010 Yaşam
Bremenli Aylin’i 14 yerinden bıçakladı
Bremenli Aylin’i 14 yerinden bıçakladı Alman polisi, yol artasında arkadaşı tarafından öldürülen 17 yaşındaki Aylin Z.’nin kıskançlık cinayetine kurban gittiğini sanıyor
13.06.2008 Yaşam
Ayrıldığı kız arkadaşını sırtından vurup öldürdü, intihar etti
Ayrıldığı kız arkadaşını sırtından vurup öldürdü, intihar etti Aydın'ın Nazilli ilçesinde İbrahim Olece (19) eski sevgilisi Ömür Arslan'ı (17) çalıştığı iş yerinde öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi.
14.03.2024 Gündem
Huusmetlisini bulamadı arkadaşını öldürdü: Biri size yanlış yapıyorsa ve onu bulamıyorsanız; onun en yakın arkadaşını öldürürsünüz
Huusmetlisini bulamadı arkadaşını öldürdü: Biri size yanlış yapıyorsa ve onu bulamıyorsanız; onun en yakın arkadaşını öldürürsünüz Husumetlisinin arkadaşını öldürdü, mahkemedeki ifadesi kan dondurdu. Kayseri'de borç meselesi nedeniyle tartıştığı M.K.'yi bulmak için aracına bindiği onun taksi şoförü arkadaşı Mustafa Kılıçaslan'ı (25) öldüren Emre Kiremitçi (27), 'tasarlayarak adam öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Kiremitçi son savunmasında, "Manifestonun katı kuralları vardır. Biri size yanlış yapıyorsa ve onu bulamıyorsanız; onun en yakın arkadaşını öldürürsünüz. Ben de öyle yaptım" dedi.
28.12.2023 Gündem
Av tüfeği ile katlettiği eşi için "intihar etti" diyen sanığın cezası açıklandı!
Av tüfeği ile katlettiği eşi için "intihar etti" diyen sanığın cezası açıklandı! Gaziantep'in Nizip ilçesinde yaklaşık 2 yıl önce eşi Dilan Palamut'u av tüfeği ile öldürdükten sonra intihar ettiğini iddia eden Ökkeş Palamut'a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
3.10.2023 Gündem
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi olayında kan donduran işkence detayları ortaya çıktı!
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi olayında kan donduran işkence detayları ortaya çıktı! İstanbul'da ormanlık alanda bir kişiye ait cansız beden bulundu. Polis yaptığı araştırmada cansız bedeninin Semih Sevgi'ye ait olduğunu tespit etti. Sevgi'nin eski sevgilisi model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımlarını inceleyen ekipler, korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Genç şarkıcı, kan dondura itiraflarda bulunurken, kendisini cinayete götüren süreci detayları ile anlattı.
24.01.2023 Gündem
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi'nin kullandığı cinayet silahı herkesi şok etti
Semih Sevim’i öldüren şarkıcı Seçil Çiftçi'nin kullandığı cinayet silahı herkesi şok etti İstanbul'da ormanlık alanda bir kişiye ait cansız beden bulundu. Polis yaptığı araştırmada cansız bedeninin Semih Sevgi'ye ait olduğunu tespit etti. Sevgi'nin eski sevgilisi model ve şarkıcı Seçil Çiftçi'nin sosyal medya paylaşımlarını inceleyen ekipler, korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Genç şarkıcı, kan dondura itiraflarda bulunurken, kendisini cinayete götüren süreci detayları ile anlattı.
20.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kız Arkadaşını Öldürdü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kız arkadaşını öldürdü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.