Gazete Vatan Logo

Bremenli Aylin’i 14 yerinden bıçakladı

Alman polisi, yol artasında arkadaşı tarafından öldürülen 17 yaşındaki Aylin Z.’nin kıskançlık cinayetine kurban gittiğini sanıyor

ALMANYA’nın Bremen kentinde yaşayan 17 yaşındaki Türk kızı Aylin Z. geçen hafta bir arkadaşının evinin önünde 14 yerinden bıçaklandı. Göğsü, karnı ve kollarından bıçak darbeleri alan genç kız hayatını kaybederken, erkek arkadaşı Fırat B. (24) de olay yerinde yaralanmış halde bulundu. Ambulansla hastaneye kaldırılan Fırat polise verdiği ilk ifadesinde, “Ben kendimi savundum. Aylin ecstasy hapları almıştı ve hapların etkisiyle bana bıçakla saldırdı. Hayatımı korumak zorundaydım” dedi.

Fırat’ın daha sonra ifadesini değiştirmek istediği belirtilirken, polis “Biz olay yerine vardığımızda genç kızın birçok yerinde bıçak yaraları vardı ve hayatını kaybetmişti. İkili arasında bir ilişki olduğunu teyit ettik. Çok büyük bir ihtimalle önce kız arkadaşını öldürdü. Ardından da bıçakla kendisini öldürmeye çalıştı” açıklaması yaptı. Savcılık sözcüsü de “Olayı henüz inceliyoruz” dedi. Fırat’ın daha önce silahlı soygun suçundan uzun süre hapiste yattığı belirtilirken, Bild gazetesine konuşan Aylin’in bir arkadaşı, ”Fırat’tan çok korkuyordu. Daha önce kıskançlık nedeniyle aralarında sık sık kavgalar yaşanıyordu“ dedi. Aylin için okul arkadaşları bir internet sitesi açarken, siteye gönderilen mesajlarda ”Dünya bir meleğini kaybetti. Seni hiç unutmayacağız “ ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı