Kısa Çalışam Ödeneği

Kısa Çalışam Ödeneği

Son dakika kısa çalışam ödeneği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kısa çalışam ödeneği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kısa çalışam ödeneği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kısa Çalışam Ödeneği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kısa çalışam ödeneği gelişmeleri de dahil olmak üzere 6 kısa çalışam ödeneği haberi bulunmuştur. Tüm kısa çalışam ödeneği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği ile ilgili flaş açıklama!
Kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği ile ilgili flaş açıklama! Kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği ile ilgili son dakika açıklaması geldi. TESK Genel Başkanı Palandöken, nakdi ücret desteği kapsamının genişletilmesini istedi. Palandöken "31 Mart'ta sona eren Kısa Çalışma Ödeneği yeniden hayata geçirilmeli ve salgın sona erinceye kadar sürdürülmeli" diye konuştu.
17.04.2021 Çalışan Hakları
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! O linki sakın tıklamayın...
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! O linki sakın tıklamayın... Çalışan ve pandemi döneminde ücretsiz izne çıkarılan, ya da kısa çalışma ödeneği alan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Yurt dışı kaynaklı dolandırıcı hesapları çalışanları dolandırmaya çalışıyor.Sakın o linkleri tıklamayın. Kısa Çalışma Ödeneği ve Nakdi Ücret Desteği ödemelerini bakanlığın internet sitesinden takip edebilir, Alo 170 hattından güvenilir bilgi alabilirsiniz. Hiçbir Bakanlık size Sosyal Medya üzerinden ‘Tıkla, Ödemeni Al’ diye reklamlı mesaj atmaz.
24.08.2020 Çalışma Hayatı
İmzayı atan parayı alamaz! Milyonları ilgilendiriyor...
İmzayı atan parayı alamaz! Milyonları ilgilendiriyor... Milyonlarca çalışanı çok yakından ilgilendiriyor. İmzayı atan parayı alamaz. Corona virüs sürecinde faaliyetlerine devam eden işletmelerde çalışan işçilerden değişik şikayetler geliyor. Uyanık işletme sahipleri veya yöneticilerinin bazıları ödenen yardım tutarlarını ‘Biz size maaş ödedik’ diyerek geri istiyor. Bazı işletmelerde çalışanına taahhütname imzalatıyor. Coronaya yakalanan personele para cezası uygulayacağını bildiriyor. 17 Temmuz’a kadar işten çıkarma yasağı devam ederken, bazı işverenler şimdiden işçilerini işten çıkarmaya başladı. 17 Temmuz’dan sonra işleme konulmak üzere iş akdi feshedilenlere ihbar ve kıdem tazminatı ödendiği için işçiler çoğunlukla rıza gösteriyorlar. İşverenle karşılıklı anlaşarak iş akdi feshedilen işçiler işsizlik maaşı alamazlar. İşsizlik maaşı hakkını kaybetmemek için iş akdinin ahlak ve iyi niyet kurallarına aykırılık dışında bir sebeple, işverence feshedilmesi gerekir.
6.06.2020 Uzmana Sor
Ödemeler yarın başlıyor! Kuruşu kuruşuna hesaplandı! 4 bin 380 lira...
Ödemeler yarın başlıyor! Kuruşu kuruşuna hesaplandı! 4 bin 380 lira... Milyonlarca kişinin beklediği gün geldi. O paralar hesaplara yatıyor. Ve belli oldu kuruşu kuruşuna hesaplandı. Herkes ne kadar ödeme alacağını merak ediyor. Kimin ne kadar kısa çalışma ödeneği alacağı, son 12 ayda Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) bildirilen “prime esas kazançları”üzerinden hesaplanıyor. Bir çalışana 1561 lira da, 4 bin 380 lira da ödeme yapılabilecek. Ödemeler çalışanların İŞKUR’a bildirilen IBAN numaralarına yapılacak, IBAN bildirilmemişse PTT Bank aracılığı ile ödenecek.
4.05.2020 Çalışma Hayatı
'İŞKUR resmi hesapları dışında gelen hiçbir e-posta ve  SMS’i açmayın'
'İŞKUR resmi hesapları dışında gelen hiçbir e-posta ve SMS’i açmayın' Milyonlarca çalışan corona virüs döneminde kısa çalışma ödeneğine başvurdu. Bu süreçte dolandırıcılar da ortaya çıktı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk "Kişisel güvenliğiniz için bilgilerinizi paylaşmayın" uyarısı yaptı.
Bakan Selçuk: İşsizlik ödeneği ödemesi evlere yapılacak
Bakan Selçuk: İşsizlik ödeneği ödemesi evlere yapılacak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, 5-6-7 Nisan'daki işsizlik ödeneği ödemelerinin de evden yapılacağını bildirdi.
3.04.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kısa Çalışam Ödeneği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kısa çalışam ödeneği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.