Kripto para piyasasında son dakika gelişmesi! Faaliyetlerini durdurdu
Kripto para piyasasında son dakika gelişmesi! Faaliyetlerini durdurdu Kripto para piyasasındaki son dakika gelişmeleri yatırımcıların yakın markajında. Sanal paranın atası olarak kabul edilen Bitcoin rekor üstüne rekor kırarken piyasa hacmi de bir hayli büyüdü. Ancak son zamanlarda dev kripto para borsalarının patması da gündemden düşmüyor. Dünyanın sayılı büyük kripto para borsalarından Kraken, Japonya'da faaliyet göstermeme kararı aldı.
28.12.2022 Ekonomi
Kripto paralar resmen çakıldı! Bitcoin dibi gördü, 'ölümcül' seviyeye yaklaştı,  Ethereum, Binance Coin, Ripple...
Kripto paralar resmen çakıldı! Bitcoin dibi gördü, 'ölümcül' seviyeye yaklaştı, Ethereum, Binance Coin, Ripple... Kripto paralar yön değiştirdi. Uzun süre yatırımcısının yüzünü güldüren kripto varlıklar düşüş eğiliminden kurtulamıyor. Piyasa altüst oldu. Yatırımcının tedirgin bekleyişi sürüyor. Kripto paralar resmen eriyor. Son üç buçuk ayın gerisine düştü. Bitcoin yeni haftaya da düşüşle başladı. 33.400 doların altını gördü. Bitcoin'deki günlük düşüş yüzde 2.5'i buldu. Kripto varlıklar topyekun düşüyor. Ethereum yüzde 3.1 değer kaybederek 2.460 dolara düştü. Binance Coin son 24 saatte yüzde 2.3 düşerken, Ripple yüzde 1.4, Solana yüzde 2.5, Cardano (ADA) yüzde 4, Terra yüzde 3.5, Dogecoin ise yüzde 2.4 değer kaybetti. Öte yandan Bitcoin ile ilgili kritik tahmin geldi. Kripto paraların atası Bitcoin düşüşünü sürdürerek 'ölümcül' seviyeye gelecek. Arthur Hayes Bitcoin'in teknoloji hisseleriyle korelasyonunun rekor seviyeye ulaştığını belirterek bu durumun kripto paranın değerinin Haziran ayına dek 30 bin dolara çekilebileceğinin işareti olabileceğini söyledi.
9.05.2022 Ekonomi
Hesaplar bloke oluyor, borcu olan herkes için geçerli!
Hesaplar bloke oluyor, borcu olan herkes için geçerli! Borcu olan birçok vatandaş bilmiyor. Haciz işlemi uygulanabiliyor. Bu durumda kalan vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşıyor. Özellikle son yıllarda kripto paraya olan rağbet arttı. Uzmanlar borcu olanların borçlarının kripto paralarla da hacze gidebileceğini belirtiyor. Bunun sebebi ise mal varlığı içine kripto paraların da dahil olması.
14.04.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri