Kimse Bilmez

Kimse Bilmez

Son dakika Kimse Bilmez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kimse Bilmez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kimse Bilmez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kimse Bilmez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kimse bilmez gelişmeleri de dahil olmak üzere 437 kimse bilmez haberi bulunmuştur. Tüm kimse bilmez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fulya Öztürk'e Kudüs'te tehdit telefonu: Kendine dikkat et yine arayacağım
Fulya Öztürk'e Kudüs'te tehdit telefonu: Kendine dikkat et yine arayacağım İsrail ve Hamas arasında yaşanan savaşı yerinde takip eden ve son gelişmeleri anında aktaran CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve kameraman Halil Kahraman telefonla tehdit edildi. Öztürk sabah saatlerinde yeniden telefonla arandığını paylaştı.
20.10.2023 Gündem
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sözlerine Mehmet Sevigen'den yorum: İttifaka veda etmedi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sözlerine Mehmet Sevigen'den yorum: İttifaka veda etmedi Afyonkarahisar Kocatepe’de açıklamalar yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sözlerini değerlendiren eski CHP Genel Sekreteri Mehmet Sevigen, "Masadaki ortakların hepsine racon kesti, fırça çekti ve 'Hiçbirinizi istemiyorum' dedi. Yani burada Kemal beye de hatta iki tane çok methettiği belediye başkanına da. Bundan sonraki seçimler yine göreceksiniz, dönecektir. Söylediğim hep haklı çıkıyor. Yine ittifak yapacak. İttifaka veda etmedi. Ben ittifaka veda olduğunu zannetmiyorum. Bu meydan okumadır. Siyasetin dili, kimse bilmez bunu" diye konuştu. Sevigen, "Bazı beldelerde MHP ile de iş birliği yapabilir benim anladığım. Ama İstanbul'da, Ankara'da 'Fedakarlık yapmak bize düşer' demesi kapıları kapatmadığının belirtisidir" dedi.
26.08.2023 Gündem
Aşure günü kıyamet kopacak mı? Aşure günü cumaya denk gelirse ne olur, kıyamet cuma günü kopacak hadisi sahih mi?
Aşure günü kıyamet kopacak mı? Aşure günü cumaya denk gelirse ne olur, kıyamet cuma günü kopacak hadisi sahih mi? Kıyamet aşure günü cumaya denk gelirse kopacak ile ilgili aramalar aşure günün gelmesiyle yeniden gündeme geldi. Aşure Günü'nün Cuma gününe gelmesiyle kıyametin kopacağı iddiaları vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başlandı ve “Aşure günü kıyamet kopacak mı? Aşure günü cumaya denk gelirse ne olur, kıyamet cuma günü kopacak hadisi sahih mi?” sorularına yanıt aranıyor.
27.07.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Bu millete doğruları söylemeye yemin ettim
Kılıçdaroğlu: Bu millete doğruları söylemeye yemin ettim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bizi kavga ettiriyorlar ama o kavgaya girmeyeceğiz. Bir sürü şeyler söylüyorlar. Onlara da inanmayın lütfen. Benim ağzımdan çıkana inanın. Bu millete doğruları söylemeye yemin ettim. Doğruları söyleyeceğim. Doğruların arkasından gideceğim. Çok kamplaştık, çok kutuplaştık. Neredeyse birbirimizi düşman gibi görmeye başladık. Türkiye'yi buradan çıkaracağım" dedi.
7.05.2023 Gündem
Yasak 12 yıl sonra kalktı, esnafın yüzü güldü
Yasak 12 yıl sonra kalktı, esnafın yüzü güldü Adana’da İncirlik Hava Üssü’nde kente çıkışı yasak olan ABD askerlerinin yaklaşık 12 yıl aradan sonra tekrardan üst dışına çıkmalarına izin verildi. Karar, İncirlik Mahallesi esnafını sevindirirken, kapatılan birçok iş yeri yeniden açılmaya başladı.
23.01.2023 Yaşam
Orhan Karakurt kimdir? Yeni Cumhurbaşkanı Danışmanı Orhan Karakurt hangi görevlerde yer aldı, evli mi, çocuğu var mı?
Orhan Karakurt kimdir? Yeni Cumhurbaşkanı Danışmanı Orhan Karakurt hangi görevlerde yer aldı, evli mi, çocuğu var mı? Cumhurbaşkanı Danışmanlığına Orhan Karakurt ve Cengizhan Başaran atandı. Karakurt ve Başaran'ın Cumhurbaşkanı Danışmanlığına atanmasına ilişkin karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Orhan Karakurt kimdir? Cumhurbaşkanı Danışmanlığına atanan Orhan Karakurt hangi görevlerde yer aldı, evli mi, çocuğu var mı?
22.10.2022 Gündem
'Afara'da Uğur Aslan'dan Berkay'a cizlavet hediyesi
'Afara'da Uğur Aslan'dan Berkay'a cizlavet hediyesi Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı'nın yaptığı, oyuncu Uğur Aslan'ın keyifli sohbeti ve yorumladığı birbirinden güzel şarkılarla ekrana gelen programı 'Afara', sezon finaliyle 10 Haziran Cuma gecesi izleyicisiyle buluştu.
11.06.2022 Televizyon
Bir mahalle kayıyor! Evler tehlike altında, bazıları boşaltıldı! 'Böyle bir şey görmedim'
Bir mahalle kayıyor! Evler tehlike altında, bazıları boşaltıldı! 'Böyle bir şey görmedim' Ordu'nun Ünye ilçesine bağlı İnkur Mahallesi'nde meydana gelen heyelanlarda 1 evin duvarları yıkıldı, bazı yapılarda da çatlaklar oluştu. Riskli 2 ev boşaltılırken, 10 yapının ise tehlikeli olduğu belirtildi. Evinde çatlaklar oluşan Mahizer Özbay (60), "Evimiz, bu sene başımıza geçti. Böyle bir şey görmedim. Her gece korkudan ağlıyorum" dedi.
1.02.2022 Gündem
Ali Güneş sadece iki yıldızı kenarda bıraktı! Hepsi suçlu
Ali Güneş sadece iki yıldızı kenarda bıraktı! Hepsi suçlu Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Ali Güneş, Ali Koç ve Vitor Pereira'yı eleştirerek "Altay’ı ve Szalai’yi kenara bırakıyorum, diğer futbolcuların kendine şunu sorması lazım biz gerçekten Fenerbahçe formasının hakkını teslim ediyor muyuz?" ifadelerini kullandı.
29.10.2021 Fenerbahçe
Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanı adayına ittifakla oturup karar vereceğiz
Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanı adayına ittifakla oturup karar vereceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı adayının kim olacağına ittifakla oturup karar vereceklerini belirterek, "Hem ittifak kurup hem de 'ondan bağımsız karar vereceğim' derseniz olmaz" dedi.
11.09.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Son 10 yılda en büyük değişimi yaşayan parti CHP’dir
Kılıçdaroğlu: Son 10 yılda en büyük değişimi yaşayan parti CHP’dir CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye’ye demokrasi getireceğiz ve bunu hep birlikte yapacağız. Siyaseti kirlilikten arındıracağız. Son 10 yılda en büyük değişimi yaşayan parti CHP’dir. Demokrasiden ve insan haklarından yana büyük değişimler yaşadık” dedi.
26.08.2021 Siyaset
Bergen filmi çekilecek mi? Bergen'i öldüren Halis Serbest kimdir?
Bergen filmi çekilecek mi? Bergen'i öldüren Halis Serbest kimdir? Ünlü şarkıcı Bergen'i öldüren Halis Serbest 'Bergen' filmi için ateş püskürdü. Halis Serbest, izni olmadan 'Bergen' filmini çekemeyeceklerini söyleyince gündem oldu. Peki, Bergen kimdir? Bergen neden öldü? Bergen'i öldüren Halis Serbest kimdir? İşte Bergen'in hayatı ve Bergen filmi ile ilgili merak edilenler...
12.06.2021 Gündem
Ünlü oyuncu Altan Karındaş hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Altan Karındaş hayatını kaybetti Türk sinema, tiyatro, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Altan Karındaş, bu sabah hayatını kaybetti.
6.03.2021 Yaşam
Bertan Asllani kimdir? Akrep dizisinin Efesi Bertan Asllani kaç yaşında, nereli, evli mi?
Bertan Asllani kimdir? Akrep dizisinin Efesi Bertan Asllani kaç yaşında, nereli, evli mi? Akrep dizisinin oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim gibi önemli isimlerin yer aldığı Akrep dizisine oyunculuğu kadar müzisyen kimliği ile tanınan Bertan Asllani katıldı. Asllani dizide ‘Efe’ karakterini canlandıracak. Bertan Asllani kimdir? Akrep dizisinin Efesi Bertan Asllani kaç yaşında, nereli, evli mi?
25.02.2021 Gündem
En yakının istismarına uğradı! Kabus gibi...
En yakının istismarına uğradı! Kabus gibi... Çocukluğundan beri annesinden gördüğü şiddetten kaçan 35 yaşındaki E.B yaşadığı kabusu anlattı. 15 yaşındayken yanına sığındığı abisinin tecavüzüne uğrayan genç kadın, ne olduğunu anlamadan babası tarafından ‘ailenin haysiyetini temizlemek’ maksadıyla hiç sevmediği birisiyle evlendirildi. E.B kocasının babasıyla ilgili itirafı karşısında ise neye uğradığını şaşırdı.
31.01.2021 Yaşam
Sürpriz ayrılık! Demet Özdemir rol arkadaşına böyle veda etti!
Sürpriz ayrılık! Demet Özdemir rol arkadaşına böyle veda etti! Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde flaş bir ayrılık yaşandı. Sürpriz ayrılığı dizinin başrol oyuncusu Demet Özdemir sosyal medya hesabından duyurdu.
20.11.2020 Magazin
Sahte psikiyatrdan telefon vurgunu!
Sahte psikiyatrdan telefon vurgunu! İstanbul'da 500 daireden oluşan lüks bir siteye 8 ay önce taşınan Engin Gürkan Yıkıcı, çevredekilere kendisini psikiyatr olarak tanıttı ve cep telefonu bayileri olduğunu söyledi. Komşularına “Size uygun fiyata telefon getirebilirim” diyen Yıkıcı, yeni telefon alma hayali kuran yüzlerce kişiyi 5 milyon liralık borç yükü altında bırakarak sırra kadem bastı.
28.09.2020 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bertaraf etmeye kararlıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bertaraf etmeye kararlıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” kapsamında ulusa sesleniş konuşması yaptı.
15.07.2020 Gündem
Aşklarını sosyal medyada ilan etmişlerdi! İlk kez el ele...
Aşklarını sosyal medyada ilan etmişlerdi! İlk kez el ele... Aşkları birlikte rol aldıkları “Kimse Bilmez” dizisiyle başlayan Özgü Kaya ve Burak Serdar Şanal ilk kez el ele görüntülendi.
24.01.2020 Magazin
Kimse Bilmez 25. bölüm fragmanı!
Kimse Bilmez 25. bölüm fragmanı! ATV ekranlarının sevilen dizisi Kimse Bilmez'in yeni bölüm tanıtımı yayınlandı.
2.12.2019 Televizyon
Kapanışı Şebnem Ferah yaptı!
Kapanışı Şebnem Ferah yaptı! Harbiye Açıkhava konserleri 27 Ekim Pazar akşamı Şebnem Ferah konseri ile sona erdi
28.10.2019 Kültür Sanat
Kimse Bilmez 17. Bölüm tanıtımı
Kimse Bilmez 17. Bölüm tanıtımı ATV'nin sevilen dizisi Kimse Bilmez'in 17. bölümünde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar...
10.10.2019 Televizyon
Kimse Bilmez 17. bölüm fragmanı
Kimse Bilmez 17. bölüm fragmanı ATV ekranlarının sevilen dizisi Kimse Bilmez'in yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. İşte tüm detaylar...
7.10.2019 Televizyon
Kimse Bilmez 15. bölüm fragmanı
Kimse Bilmez 15. bölüm fragmanı ATV'nin sevilen dizisi Kimse Bilmez'den 15. bölüm fragmanı geldi. İşte tüm detaylar...
18.09.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Kimse Bilmez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kimse bilmez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.