Kilosu

Kilosu

Son dakika kilosu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kilosu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kilosu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kilosu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kilosu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.665 kilosu haberi bulunmuştur. Tüm kilosu haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
Deprem bölgesinde soğan hasadı başladı! Kilosu 17 lira
Deprem bölgesinde soğan hasadı başladı! Kilosu 17 lira Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bereketli Amik Ovası'nda soğan hasadı başladı. Sıcak havada zorlu şartlarda sökülen soğan tarlada 17 TL'den alıcı buluyor.
24.04.2024 Ekonomi
Av yasağı başladı! Balık fiyatları tezgahlara yansıdı
Av yasağı başladı! Balık fiyatları tezgahlara yansıdı Çanakkale Boğazı ile uluslararası sularda 15 Nisan itibarıyla gırgır ve troller için av yasağı başlamasıyla tezgahlarda balık çeşidi azaldı, fiyatlar arttı. Balıkhane esnafı Hasan Doğuş Tunç, “Bu balık çıkmıyor anlamına gelmiyor. Balık çıkıyor ama neye yansıdı? Fiyatlara, milletin alım gücüne yansıdı. Yasaklardan önce kilosunu iriliğine göre 90, 100, 120 liraya kadar sattığımız istavrit balığı ikiye katladı, 200 lira, 220 lira oldu" diye konuştu.
19.04.2024 Gündem
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinde 1.5 yıl önce Alper Uygun’u tekne yanaştırma tartışması sırasında 2 el ateş ederek öldüren baba Ümit Büyükgöze ve oğlu Doğukan Büyükgöze'ye cezalarında indirim uygulanarak ayrı ayrı 25 yıl hapis cezası verildi.
19.04.2024 Gündem
Kilosu 50 ile 350 TL arasında değişiyor! Erik hasadı başladı
Kilosu 50 ile 350 TL arasında değişiyor! Erik hasadı başladı Türkiye'nin kayısı ve erik üretiminde ilk sıralarda yer alan Mersin'in Mut ilçesinde, seradan sonra açık alanda da erik hasadı başladı. Sezonda 100 bin ton rekolte beklenen ilçede açık alanda hasat edilen eriklerin boyuna göre 50 ile 350 TL arasında alıcı bulduğu belirtilirken, ilerleyen günlerde fiyatın biraz daha düşmesinin beklendiği kaydedildi.
17.04.2024 Ekonomi
İlk kiraz hasat edildi! Beklenen fiyat açıklandı
İlk kiraz hasat edildi! Beklenen fiyat açıklandı Kuzey yarımkürenin ilk kirazının yetiştiği Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde üreticiler, bu yıl rekolte ve fiyatlardan umutlu olduklarını belirterek, fiyatların 100-150 TL bandının altına düşmemesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
Av yasağı başladı, tezgahlar kültür balıklarına kaldı! Deniz balığı pahalandı
Av yasağı başladı, tezgahlar kültür balıklarına kaldı! Deniz balığı pahalandı Denizlerde av yasağı dün gece itibariyle başlamasının ardından Trabzon'da balıkçı tezgahlarında bugün ağırlıklı olarak kültür balıkları yer aldı.
15.04.2024 Ekonomi
Ucuz baklavada yüksek şeker tehlikesi uyarısı geldi! Fıstıklı baklavanın maliyeti 600 lira
Ucuz baklavada yüksek şeker tehlikesi uyarısı geldi! Fıstıklı baklavanın maliyeti 600 lira Bayram baklavasız; baklava da cevizsiz, fıstıksız, tereyağsız olmaz. Bir kilo baklavada 150 gram fıstık, 250 gram da tereyağı kullanıldığını söyleyen BAKTAD Başkanı Mehmet Yıldırım’ın ortaya koyduğu baklava hesabı net: “150 gram fıstık 142.5 TL, 250 gram yağ ise 125 TL. Yani sadece iki kalemdeki maliyet 267.5 TL. Kilosu 150-200 liradan satılan baklavaların içeriğine dikkat etmek şart.”
9.04.2024 Ekonomi
Tarlada kalan lahanayı ücretsiz dağıtıyor! "Dağıt dağıt bitmiyor sanki bereketleniyor"
Tarlada kalan lahanayı ücretsiz dağıtıyor! "Dağıt dağıt bitmiyor sanki bereketleniyor" Kozan’ın Hacıbeyli Mahallesi'nde bu yıl 10 dönüm araziye 27 bin 500 lahana fidesi eken üretici Haşim Taşkın tarlada kilosu 8 TL’den 1 TL’ye düşen lahanayı satamayınca kendi toplayıp köyüne dağıtma kararı aldı. 10 gündür tarladan topladığı lahanaları dağıtan Taşkın, "Dağıt dağıt bitmiyor sanki bereketleniyor" dedi.
8.04.2024 Adana
Kilosu bin TL: Her derde deva olan polende hasat başladı
Kilosu bin TL: Her derde deva olan polende hasat başladı Türkiye’nin bal üretiminde ilk sıralarda yer alan Mersin’de, milyonlarca arının gram gram topladığı, kilogram fiyatı bin TL’ye kadar çıkan polende sezonun ilk hasadı sıfır rakımda yapıldı. Sıfır rakımda başlayan polen hasadının, yaz mevsiminde Toroslar ve Eğriçayır yaylalarında devam edeceği, bu sene 200 ton civarında verim beklendiği belirtildi.
4.04.2024 Gündem
İki çocuğunun annesi eşinin kötü gününde de yanında oldu!
İki çocuğunun annesi eşinin kötü gününde de yanında oldu! Antalya'da kronik böbrek yetmezliği hastası diş hekimi Zeynep Şengün (42), 17 yıllık eşi Alperen Şengün'ün (43) bağışladığı böbrekle yaşama tutundu. Eşine can olan Alperen Şengün, "Hiç düşünmeden böbreğimi verdim. Evlilik iyi günde, kötü günde beraber olmak demek" dedi.
27.03.2024 Gündem
Polonya Dışişleri Bakanlığına çağırılan Rus Büyükelçi çağrıya karşılık vermedi
Polonya Dışişleri Bakanlığına çağırılan Rus Büyükelçi çağrıya karşılık vermedi Polonya, Rusya'ya ait seyir füzesinin Polonya hava sahasını ihlal etmesi üzerine Rusya'nın Varşova Büyükelçisi Siergiej Andriejew'i Dışişleri Bakanlığına çağırdı. Rus Büyükelçi Andriejew, Dışişleri Bakanlığına gitmedi.
25.03.2024 Dünya
Ramazan ayında talep patladı! Adana ve şırdanın yerini aldı yok satıyor
Ramazan ayında talep patladı! Adana ve şırdanın yerini aldı yok satıyor Sakatatın başkenti Adana’da koyun kulağına her geçen gün rağbet artıyor. Kilosu 50 liraya satılan kulak, kelle paça çorbasının içerisinde veya isteyen müşterilere özel olarak pişirilerek servis ediliyor. Koyun kulağı Ramazan ayının gelmesiyle birlikte vatandaşların iftarlarında yer alıyor.
26.03.2024 Adana
Adana'da farklı hasat başladı, yurt dışından yoğun talep görüyor! Kilo fiyatı belli oldu
Adana'da farklı hasat başladı, yurt dışından yoğun talep görüyor! Kilo fiyatı belli oldu Adana'da halk arasında 'kan portakalı' olarak bilinen 'Smith red blood'ın hasadı başladı. Faydası saymakla bitmeyen ve tam bir 'C' vitamini zengini olan portakal, 1 dönümden 5 ton ürün verirken, bahçede kilosu 12 TL'den alıcı buluyor.
21.03.2024 Adana
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı Almanya’da döner fiyatlarının 3 Euro’dan 8-10 Euro’ya yükselmesi Almanya Başbakanı’na kadar ulaşan şikâyetlere neden olurken, Türkiye’de de bir porsiyon yani 120 gram dönerin fiyatı 500 liraya dayandı. Restoran sahipleri, artışı et fiyatlarına ve maliyetlere bağlıyor.
18.03.2024 Ekonomi
İznik Gölü'nde 25 kiloluk sarı balık yakalandı
İznik Gölü'nde 25 kiloluk sarı balık yakalandı  İznik'te 10 yılın ardından ilk defa 25 kiloluk sarı balık ağlara takıldı.
10.03.2024 Gündem
Beş kilosu 750 liradan satılan sucuk tepkisi: Bu fiyata işkembe bile yok, sahtekarlık bu
Beş kilosu 750 liradan satılan sucuk tepkisi: Bu fiyata işkembe bile yok, sahtekarlık bu İnternette 5 kilosu 750 liraya satılan sucuk reklamına tepki gösteren Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, "5 kilogram sucuğun 750 lira olması demek, kilosu 150 lira demek. 150 liraya işkembe yok. İnternet sahtekarlığı bu" dedi.
10.03.2024 Gündem
Adana’da kemikli karkas etin kilosu 330, kemiksiz etin kilosu ise 390 liradan satılıyor
Adana’da kemikli karkas etin kilosu 330, kemiksiz etin kilosu ise 390 liradan satılıyor Adana Kasaplar Çarşısı esnafı, Ramazan öncesi ete zam yapmayacaklarını duyurdu. Kemikli karkas et 330 liradan satılırken, kemiksiz et 390 liradan çarşıda alıcı buluyor. Esnaf, marketlerdeki fahiş fiyatlara vatandaşların aldanmamasını istedi.
7.03.2024 Adana
Meyvesi yüz güldürmedi kabuğu altın oldu! Kilosu 20 liradan satılıyor
Meyvesi yüz güldürmedi kabuğu altın oldu! Kilosu 20 liradan satılıyor Adana'nın Kozan ilçesinde hasadı başlayan ve para etmeyen limon, portakal ve turunçların kabuğu altın oldu. Kozmetik, ilaç ve gıda sanayinde kullanılan narenciye kabuklarının kilosu 20 TL'den alıcı buluyor.
7.03.2024 Adana
Adana'da narenciye bahçede kaldı! Kilosu 1 liradan satışa sunuluyor
Adana'da narenciye bahçede kaldı! Kilosu 1 liradan satışa sunuluyor Adana'nın Kozan ilçesinde portakal başta olmak üzere mandalina ve limon tarlada 1 TL'den alıcı bulamıyor. Onlarca dönüm portakal ve mandalina çürürken üreticiler, bahçede en az hasarın oluşması için ürünleri dalından dökmeye başladı.
5.03.2024 Adana
2 ayda fiyatları rekor seviyeye ulaştı! Besicilerden et fiyatı savunması
2 ayda fiyatları rekor seviyeye ulaştı! Besicilerden et fiyatı savunması Sık sık ekrana getiriyoruz, et fiyatları yükseldikçe yükseliyor. Tüketicinin şikayeti de artıyor. Ancak besicilere göre et pahalı değil. Et fiyatlarını kuru kayısı, ceviz, hatta ıhlamurla karşılaştıran besici, "Et neye göre pahalı" diye sordu.
4.03.2024 Ekonomi
Menengiç Adanalı kadınların gelir kapısı oldu! Kilo fiyatı açıklandı
Menengiç Adanalı kadınların gelir kapısı oldu! Kilo fiyatı açıklandı Adana’nın Feke ilçesinde bin 500 rakımlı yamaçlarda ve Kozan ilçesinde kale eteklerinde yetişen menengiç geçim kapısı oluyor. Kilosu 100 ila 120 TL arasında satılan menengiç köyde kadınlara ek gelir oluyor.
4.03.2024 Adana
Adanalıların yeni gözdesi: ‘Koyun kulağı’! Yok satıyor
Adanalıların yeni gözdesi: ‘Koyun kulağı’! Yok satıyor Sakatatın başkenti Adana’da koyun kulağına her geçen gün rağbet artıyor. Kilosu 50 liraya satılan kulak, kelle paça çorbasının içerisinde veya isteyen müşterilere özel olarak pişirilerek servis ediliyor.
4.03.2024 Adana
Balık fiyatları 35 liraya düştü! İstavritin tezgahlarda krallığı sürüyor
Balık fiyatları 35 liraya düştü! İstavritin tezgahlarda krallığı sürüyor Denizlerde hamsi avının azalmasıyla birlikte tezgahlarda istavrit bolluğu yaşanmaya devam ediyor.
28.02.2024 Gündem
Sofraların vazgeçilmez lezzeti! Marketlerde kilosu bin liraya dayandı
Sofraların vazgeçilmez lezzeti! Marketlerde kilosu bin liraya dayandı Sofraların özellikle de kahvaltıların vazgeçilmezi sucuğun yanına yaklaşılmıyor. Adana'da zincir marketlerde kasap sucuğunun fiyatı markasına göre bin liraya ulaşırken, kasaplarda ise 400-450 liraya satılıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı Murat Saruhan sucuktaki tehlikeyi açıklayarak uyarıda bulundu.
25.02.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Kilosu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kilosu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.