Elektrikli arabalarda talep patlaması yaşandı!  150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller
Elektrikli arabalarda talep patlaması yaşandı! 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller Elektrikli araba almak isteyen vatandaşların merak ettiği tüm detaylar ortaya çıktı. Elektrikli araçlar dünyada ve Türkiye’de her geçen sürede daha da yayınlaşmaya devam ediyor. Bu satış rakamlarına da yansıyor. Elektrikli araç satışları bu yılın ocak-mart döneminde geçen senenin aynı dönemine göre 3,5 kat artış gösterdi. Peki piyasada fiyatı en düşük elektrikli araçlar hangileri? En çok tercih edilen modeller neler? Şu anda ortalama bir araç ne kadar sürede şarj oluyor? Şarj süreleri daha da kısalır mı? İşte detaylar...
16.04.2024 Ekonomi
Günlerdir sınırda bekleyen tır şoförleri: "İnsanlıktan çıktık, tuvaletimizi bile yapamıyoruz"
Günlerdir sınırda bekleyen tır şoförleri: "İnsanlıktan çıktık, tuvaletimizi bile yapamıyoruz" Bulgaristan’a açılan Edirne'deki Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda tır kuyruğunun 37 kilometreye ulaşması nedeniyle yaklaşık 4 gündür sırada bekleyen tır sürücüleri, “İnsanlıktan çıktık, tuvaletimizi bile yapamıyoruz” dedi.
9.10.2022 Gündem
Denizli'de şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi
Denizli'de şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi Denizli'de, saatteki hızı 40 kilometreye ulaşan şiddetli rüzgar nedeniyle ağaçlar yıkıldı, evlerin çatıları uçtu.
17.04.2021 Yaşam
Suudi Arabistan IŞİD’e karşı bin kilometrelik duvar örecek
Suudi Arabistan IŞİD’e karşı bin kilometrelik duvar örecek Suudi Arabistan, Irak sınırında terör örgütü IŞİD'e karşı bin kilometrelik duvar örmek için hazırlık yapıyor.
16.01.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri