Kibar Holding

Kibar Holding

Son dakika Kibar Holding haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kibar Holding ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kibar Holding haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kibar Holding

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kibar holding gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 kibar holding haberi bulunmuştur. Tüm kibar holding haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
500’ü aşkın gönüllü ile “4 yılda 4 okula destek”
500’ü aşkın gönüllü ile “4 yılda 4 okula destek” Kibar Holding’in 4 yıl önce başlattığı ve 500’ü aşkın gönüllünün girişimi ve çabalarıyla yürütülen projede “ilk 4 yılda 4 okula destek” hedefinin gerçekleştiği duyuruldu.
5.12.2022 Ekonomi
Assan Hanil sürdürülebilir ürünleriyle IAA Fuarı’nda
Assan Hanil sürdürülebilir ürünleriyle IAA Fuarı’nda Otomotiv tedarik sektörünün küresel ölçekte en büyük organizasyonlarından IAA Otomotiv ve Yan Sanayii Fuarı, 20 Eylül günü Almanya’nın Hannover şehrinde kapılarını açtı. Dünyanın dört bir yanından sektör paydaşlarını buluşturan fuara üçüncü kez katılan Assan Hanil, otomotiv sektöründe sürdürülebilirliğe katkı sunan yenilikçi çözümlerini tanıttı.
20.09.2022 Advertorial
Rusya’ya SWIFT darbesi! Yaptırımının sonuçları ne olacak?
Rusya’ya SWIFT darbesi! Yaptırımının sonuçları ne olacak? Rusya, Kiev sokaklarında özel kuvvetleriyle savaşadursun Batı’dan ağır bir darbe geldi. Rus bankaları küresel para transferi sistemi SWIFT’ten çıkarılacak. Rusya ile neredeyse tüm ticareti bitirecek hamle, ülkeyi uluslararası alanda yalnız bırakacak.
28.02.2022 Dünya
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu DataExpert katkılarıyla BMI Business School tarafından 2016 yılından bu yana yürütülen, Türkiye’nin finans alanında en önemli karar alıcılarının belirlendiği “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı. Binden fazla şirketin finansal performansları ve bireylerin etkinlikleri değerlendirilerek hazırlanan listede, yöneticilerin yüzde 28’ini kadınlar oluşturuyor. Bu yıl iş dünyasına yeni bir soluk getiren Milliyet Executive iş birliğiyle hazırlanan En Etkin 50 CFO’nun yüzde 42’si yüksek lisans mezunu ve yüzde 80’den fazlası yerli şirketlerde görev alıyor.
3.02.2022 Ekonomi
Hyundai Golf Cup tüm heyecanıyla başlıyor
Hyundai Golf Cup tüm heyecanıyla başlıyor Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de düzenlenen golf etkinliklerine sponsor olarak desteklerini sürdüren Hyundai, şimdi de 22-24 Ekim tarihlerinde İstanbul Kemer Country Golf Kulübü’nde sporseverlerle bir araya gelmenin heyecanını yaşıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İş dünyasından fidan kampanyasına büyük destek
İş dünyasından fidan kampanyasına büyük destek Orman yangınları ile mücadele devam ederken şirketler de yardım kampanyaları ile mücadeleye destek olmaya başladı. Türkiye'nin önde gelen zincir marketleri bölgede ihtiyaç duyulan malzemelerin tedarik edileceğini açıklarken, TOBB maddi yardımda bulunulacağını, TİM ve TESK de ağaçlandırma kampanyaları başlatılacağını ifade etti.
31.07.2021 Ekonomi
ABD'li Kraft Heinz Assan Gıdayı 100 milyon dolara alıyor
ABD'li Kraft Heinz Assan Gıdayı 100 milyon dolara alıyor ABD merkezli, gıda, dondurulmuş gıda ve hazır yemek üreten çok uluslu The Kraft Heinz Company, Assan Gıdayı satın almak üzere Kibar Holding ile yaklaşık 100 milyon dolar değerleme üzerinden bir anlaşmaya vardığını açıkladı.
11.06.2021 Ekonomi
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu
Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CHRO’su belli oldu İK fonksiyonunun fark yaratan rolüne ve önemine dikkat çekmek amacıyla hazırlanan Fortune Türkiye “En Etkin 50 CHRO” araştırması sonucunda belirlenen liste, DataExpert iş birliğiyle yürütüldü. Listeye göre Türkiye’nin en büyük şirketlerinin İK koltuğunda oturan yöneticilerinin yüzde 68’i kadınlardan oluşuyor. Listeye Demirören Medya İnsan Kaynakları Grup Başkanı Elif Karacaoğlu da girdi.
4.05.2021 Gündem
Şirketler dijital dönüşümle hız kazanıyor
Şirketler dijital dönüşümle hız kazanıyor Capital ve Ekonomist dergilerinin Turkcell ana sponsorluğunda düzenlediği The Tech Room panelinin ikincisi ‘Hızlanma Zamanı’ temasıyla gerçekleşti. Panelin açılış konuşmasını yapan Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, “Turkcell olarak sektörlerin dönüşümüne öncülük ediyor, Türkiye’yi dijitalleştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
27.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Hyundai'de direksiyona G.Kore'liler geçiyor!
Hyundai'de direksiyona G.Kore'liler geçiyor! Kibar Grubu ve Hyundai, Kibar Grubu’nun Hyundai Assan’da kalan yüzde 30 payını almak için anlaştı.
18.12.2020 Otomobil
Bakan Varank açıkladı! 'Bu fabrika dünyadaki üretimin yüzde 50'sini karşılayacak'
Bakan Varank açıkladı! 'Bu fabrika dünyadaki üretimin yüzde 50'sini karşılayacak' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Hyundai fabrikasının i20 serisi otomobilinin seri üretimine başlanmasına ilişkin, "Bu fabrika, dünyadaki i20 üretiminin yaklaşık yüzde 50'sini karşılayacak. Üretimin yüzde 90'ı ihraç edilecek. Üretilen i20 otomobillerinin yerlilik oranı yüzde 60'ın üzerinde." dedi.
28.08.2020 Ekonomi
Corona virüs iş hayatında çok şeyi değiştirdi!
Corona virüs iş hayatında çok şeyi değiştirdi! Corona virüs salgını iş hayatındaki kuralları değiştirdi. Önceden ulaşım, yemek, sağlık sigortası gibi uygulamalar ön plana çıkarken salgın günlerinde psikolojik danışma hattı, diyetisyen desteği, spor dersleri önem kazandı.
21.05.2020 Çalışma Hayatı
Türk-ABD İş Konseyi 100 milyar dolarlık ticaretin yol haritasını sunacak
Türk-ABD İş Konseyi 100 milyar dolarlık ticaretin yol haritasını sunacak Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) tarafından düzenlenen Türkiye Yatırım Konferansı’nın 10'uncusu, 25 Eylül’de New York’ta gerçekleştirilecek.
21.09.2019 Ekonomi
THY’nin yeni Dreamliner’ları yerli koltuklarla uçuyor
THY’nin yeni Dreamliner’ları yerli koltuklarla uçuyor Türk Hava Yollarının (THY) filosuna kattığı yeni Boeing B787- 9 Dreamliner model uçakların ekonomi sınıf koltukları, ilk ve tek Türk uçak koltuk üreticisi TSI Uçak Koltuk Üretim AŞ tarafından üretilerek, hava yolu şirketine teslim edildi.
31.08.2019 Ekonomi
Ayakları yere basan gerçekçi program
Ayakları yere basan gerçekçi program İş dünyası, Yeni Ekonomi Programı’ndaki (YEP) hedefleri ‘gerçekçi’ buldu. YEP, ‘Ekonominin yeni anayasası’ olarak nitelendirilirken, programın üretime ivme kazandırması, sürdürülebilir büyümeyi desteklemesi bekleniyor.
20.09.2018 Ekonomi
2.1 milyar $ yerli çelikle cepte kaldı
2.1 milyar $ yerli çelikle cepte kaldı Türkiye’nin ilk ve tek paslanmaz çelik üreticisi Posco Assan, 1 milyonuncu ton ürününün sevkiyatını yaptı. Posco Assan böylece 2013’ten bu yana 500 müşterisi için yaptığı 2.1 milyar dolarlık yerli üretimle dış ticaret açığının kapanmasına katkı sağladı
14.09.2018 Ekonomi
Hyundai Türkiye’de modelleri dörtlüyor
Hyundai Türkiye’de modelleri dörtlüyor Hyundai Assan, yatırımda gaza bastı. Şu anda İzmit tesislerinde i10 ve i20 modellerini üreten Hyundai Assan, 2021’de yeni SUV ve sedan modellerinin de Türkiye’de üretileceğini açıkladı. Böylece İzmit fabrikası 4 modele ulaşacak
9.09.2018 Otomobil
Can suyu lazım
Can suyu lazım Dövizdeki artış ve ek vergilerin otomotiv sektöründeki daralmayı daha da artıracağını söyleyen Ali Kibar, “ÖTV’de can suyu denebilecek bir iyileştirme buradaki düşüşü biraz olsun yavaşlatacaktır” diye konuştu.
7.09.2018 Ekonomi
Terzi usulü teşvik
Terzi usulü teşvik ‘Süper Teşvik Paketi’yle savunma ve petrokimya gibi stratejik sektörlere nokta atışı yatırımlar yapılacak. Türkiye milli projelerle dışa bağımlılığa son vermeyi hedefliyor
9.04.2018 Ekonomi
İşsizlik var ama iş beğenmeyen de var
İşsizlik var ama iş beğenmeyen de var Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, Türkiye’de işçi bulunamadığına dikkat çekerek, “Evet, Türkiye’de işsizlik var ama iş beğenmeme de var. Hatta bazı fabrikalarımızda eksiyle bile çalışıyoruz. Makineleri kapatmak zorunda kaldık” dedi
15.12.2017 Ekonomi
Yatırımlar tam gaz
Yatırımlar tam gaz Türkiye’nin önde gelen grupları yeni yılda büyüme fırsatlarını kollamayı sürdürecek. Yatırımlar hızlanarak devam edecek. Yurt dışındaki stratejik fırsatlar radara girecek
7.11.2017 Ekonomi
Merakla bekleniyordu! Erdoğan Perşembe günü açıklayacak
Merakla bekleniyordu! Erdoğan Perşembe günü açıklayacak Merakla beklenen yerli otoda sona gelindi. Yerli otonun özel sektör tarafından üstlenilmesini isteyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan perşembe günü Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 300 kişilik işadamları grubuna hitaben yapacağı konuşmada üreticiyi açıklayacak. Ortak Girişim Grubu'nu Bakan Faruk Özlü ve Rifat Hisarcıklıoğlu birlikte oluşturdu.
31.10.2017 Ekonomi
‘Eksen mi değişiyor’ diye merak ediyorlar
‘Eksen mi değişiyor’ diye merak ediyorlar İş dünyası ABD ile yaşanan vize geriliminin hızlı şekilde çözülmesini isterken TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan, “Biriken problemler ‘sorunlar yumağına’ dönüştü. Batı’dan artık ‘Türkiye eksen mi değiştiriyor?’ sorusu geliyor” dedi
9.10.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kibar Holding ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kibar holding haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.