O caminin bahçesinde Kanasla vuruldu
O caminin bahçesinde Kanasla vuruldu Diyarbakır’ın Sur ilçesinde üç gün önce yanan Kurşunlu Camii’nin bahçesinde tuzaklanan bombayı imha etmeye çalışan bir polis keskin nişancı tüfeği Kanas ile başından vurularak şehit oldu.
29.09.2021 Gündem
Keskin Nişancı Film Fragmanı
Keskin Nişancı Film Fragmanı 'Keskin Nişancı' filmi 20 Şubat'ta sizlerle...
17.02.2015 Sinema-Dizi
'Beş Kardeş’in ilk fragmanı yayınlandı
'Beş Kardeş’in ilk fragmanı yayınlandı Kanal D'nin yönetmen koltuğuna 'Leyla ile Mecnun'un yönetmeni Onur Ünlü’nün oturacağı Ay Yapım imzalı komedi dizisi 'Beş Kardeş’ten ilk görüntüler yayınlandı.
15.12.2014 Sinema-Dizi
Kardeşini kurtaran Suriyeli çocuk videosu kurgu çıktı
Kardeşini kurtaran Suriyeli çocuk videosu kurgu çıktı Keskin nişancı ateşi altında kardeşini kurtarmaya çalışan, youtube'da milyonlarca kez izlenen ve paylaşılan Suriyeli kahraman çocuk videosu film çıktı.
16.11.2014 Dünya
Kardeşini keskin nişancı ateşinden kurtardı
Kardeşini keskin nişancı ateşinden kurtardı Suriye'de kurşun yağmurunun ortasından geçerek kız kardeşi olduğu sanılan küçük bir kız çocuğunu kurtaran "kahraman" dünyayı hayretler içerisinde bıraktı.
11.11.2014 Dünya
Başından vurulan asker, miğferi sayesinde ölümden döndü
Başından vurulan asker, miğferi sayesinde ölümden döndü Afganistan'da Taliban güçleri ile mücadele eden Amerikan askerlerinden biri, hedef olduğu keskin nişancı kurşunundan kafasındaki miğfer sayesinde kurtuldu.
17.10.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri