705 insanı tek başına öldürdü, onu sadece 1 kişi vurabildi! 'Beyaz Ölüm' kabusları oldu
705 insanı tek başına öldürdü, onu sadece 1 kişi vurabildi! 'Beyaz Ölüm' kabusları oldu Ormanda bulunan garip bir şey Rusları avlıyordu ve yüzlerce askeri öldürmüştü. Bu durum onları çok zor duruma soktu ve önlem almak kaçınılmaz oldu. Rusya'nın Finlandiya'yı işgali sırasında Fin ordusunda görev yapan ve 'Beyaz Ölüm' olarak adlandırılan Simo Hayha 705 insanı öldürdü, onu ise yalnızca bir kişi vurabildi...
2.02.2023 Dünya
O caminin bahçesinde Kanasla vuruldu
O caminin bahçesinde Kanasla vuruldu Diyarbakır’ın Sur ilçesinde üç gün önce yanan Kurşunlu Camii’nin bahçesinde tuzaklanan bombayı imha etmeye çalışan bir polis keskin nişancı tüfeği Kanas ile başından vurularak şehit oldu.
29.09.2021 Gündem
Keskin Nişancı Film Fragmanı
Keskin Nişancı Film Fragmanı 'Keskin Nişancı' filmi 20 Şubat'ta sizlerle...
17.02.2015 Sinema-Dizi
Kardeşini kurtaran Suriyeli çocuk videosu kurgu çıktı
Kardeşini kurtaran Suriyeli çocuk videosu kurgu çıktı Keskin nişancı ateşi altında kardeşini kurtarmaya çalışan, youtube'da milyonlarca kez izlenen ve paylaşılan Suriyeli kahraman çocuk videosu film çıktı.
16.11.2014 Dünya
Kardeşini keskin nişancı ateşinden kurtardı
Kardeşini keskin nişancı ateşinden kurtardı Suriye'de kurşun yağmurunun ortasından geçerek kız kardeşi olduğu sanılan küçük bir kız çocuğunu kurtaran "kahraman" dünyayı hayretler içerisinde bıraktı.
11.11.2014 Dünya
Başından vurulan asker, miğferi sayesinde ölümden döndü
Başından vurulan asker, miğferi sayesinde ölümden döndü Afganistan'da Taliban güçleri ile mücadele eden Amerikan askerlerinden biri, hedef olduğu keskin nişancı kurşunundan kafasındaki miğfer sayesinde kurtuldu.
17.10.2014 Yaşam
İsrailli askeri keskin nişancı böyle vurdu!
İsrailli askeri keskin nişancı böyle vurdu! İsrailli askeri keskin nişancı böyle vurdu!
24.07.2014 Dünya
İsrailli keskin nişancı sivilleri böyle vuruyor!
İsrailli keskin nişancı sivilleri böyle vuruyor! Katliam mahallesi Şecaiyye'de Filistinli aktivist grubun çektiği bu videoda, aile fertlerini bulmaya çalışan bir sivil İsrailli keskin nişancının hedefi oluyor.
21.07.2014 Dünya
Türkiye'ye geçmek isteyenleri...
Türkiye'ye geçmek isteyenleri... Rus televizyonu o görüntüleri yayınladı
29.01.2013 Dünya

Benzer Haber Etiketleri