Kesha

Kesha

Son dakika Kesha haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kesha ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kesha haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kesha

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kesha gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 kesha haberi bulunmuştur. Tüm kesha haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müzik dünyasını sarsan skandal!
Müzik dünyasını sarsan skandal! Kendisine tecavüz etmekle suçladığı eski yapımcısı Dr. Luke’a dava açan Kesha’nın, 2016 yılında Lady Gaga’ya attığı mesajda, ünlü prodüktörün Katy Perry’e tecavüz ettiğini yazdığı ortaya çıktı.
16.06.2018 Magazin
Müzik dünyasını sarsan tecavüz iddiası!
Müzik dünyasını sarsan tecavüz iddiası! Kendisine rızası dışında uyuşturucu vermek, cinsel tacizde bulunmak ve tecavüz etmekle suçladığı eski yapımcısı Dr. Luke'a dava açan ABD’li popçu Kesha’nın, 2016 yılında Lady Gaga’ya attığı mesajda, ünlü prodüktörün Katy Perry’e tecavüz ettiğini yazdığı ortaya çıktı.
14.06.2018 Magazin
Grammy adayları belli oldu! 60. Grammy ödülleri 2018 yılında ne zaman?
Grammy adayları belli oldu! 60. Grammy ödülleri 2018 yılında ne zaman? Merakla beklenen ve araştırılan Grammy adayları belli oldu. 2018 yılında 60. Grammy ödülleri sahiplerini bulacak. Heyecanlı sahne performanslarının yaşanacağı 60. Grammy ödülleri ile ilgili tüm merak edilenler haberimizde yer alıyor.
29.09.2021 Gündem
Çiçek açtı
Çiçek açtı ABD’li şarkıcı Kesha, önceki gün Londra’da görüntülendi.
16.11.2017 Magazin
Macklemore-Kesha'dan sürpriz düet!
Macklemore-Kesha'dan sürpriz düet! Geçtiğimiz ağustos ayında ‘Rainbow’ adını verdiği albümünü piyasaya sunan Kesha ile rapçi Macklemore hayranlarının karşısına sürpriz bir düetle çıktı.
24.09.2017 Kültür Sanat
Kesha’nın eski güzel günleri
Kesha’nın eski güzel günleri Geçtiğimiz ağustosta ‘Rainbow’ adını verdiği albümünü piyasaya sunan Kesha ile rapçi Macklemore hayranlarının karşısına sürpriz bir düet ile çıktı.
23.09.2017 Magazin
'Tecavüze uğradım' dedikten sonra öyle bir hale geldi ki...
'Tecavüze uğradım' dedikten sonra öyle bir hale geldi ki... Amerikalı pop şarkıcısı Kesha, önceki gün pilatese giderken görüntülendi. Dünyaca ünlü isim, son dönemde aldığı kilolarıyla dikkati çekti.
22.03.2017 Magazin
Keşha'ya şok taciz! Dava açtı
Keşha'ya şok taciz! Dava açtı ABD’li şarkıcı Kesha, cinsel ve fiziksel tacize maruz kaldığı iddiasıyla prodüktöründen şikayetçi oldu.
15.10.2014 Magazin
Çin öncesi  rahatlama turu
Çin öncesi rahatlama turu Ünlü şarkıcı Kesha, ilk kez gideceği Çin turnesi için LA’de rahatlama turları atıyor...
4.10.2014 Magazin
Saç rengini hayranlarına sordu
Saç rengini hayranlarına sordu Çılgın tarzıyla dikkat çeken ABD’li pop yıldızı Kesha, önceki gün Instagram hesabından yayınladığı fotoğraflarıyla gelecekteki saç rengini halk oylamasına sundu...
4.08.2014 Magazin
AJANDA
AJANDA Dünya starlarının İstanbul çıkarmasıGeçtiğimiz hafta Vodafone İstanbul Calling kapsamında çok önemli müzisyenlerin ülkemize geleceği açıklandı...
29.03.2013 Arşiv
En uzun soluklu şehir festivali
En uzun soluklu şehir festivali Yaz sezonu boyunca en büyük isimler, Vodafone ana sponsorluğunda tek bayrak altında buluşacak.
22.03.2013 Magazin
Blogger’lar bu yazın ‘en’lerini açıkladı
Blogger’lar bu yazın ‘en’lerini açıkladı İlkbahar-Yaz sezonu için hazırlıklar başladı ve yılın trendleri de belirlendi...
22.03.2013 Arşiv
'Evet bir hayaletle seviştim'
'Evet bir hayaletle seviştim' Ünlü şarkıcı katıldığı programda yaptığı açıklamayla herkesi şaşırttı
7.12.2012 Magazin
Şehre indiler!
Şehre indiler! Kenya'nın başkentinde bir mahalleye giren 6 aslan, bölge halkı tarafından avlandı
21.06.2012 Yaşam
Kesha imzalı saat
Kesha imzalı saat Dünyaca Ünlü Pop Starı Kesha imzasını Taşıyan Modelini Satışa Sunuyor
29.09.2011 Dünya
Bu kadın ne yiyor!
Bu kadın ne yiyor! Garip ve farklı tutukuları olan insanların konu edildiği yarışmaya katılan kadın ağızları açık bıraktı
11.01.2011 Dünya
Kesha’nın da kaseti çıktı
Kesha’nın da kaseti çıktı ABD'li ünlü pop yıldızı Kesha'nın bir erkekle çektiği seks görüntüleri internete sızdı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kesha ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kesha haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.