Kendall Jenner Sevgili

Kendall Jenner Sevgili

Son dakika Kendall Jenner sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kendall Jenner sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kendall Jenner sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kendall Jenner Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kendall jenner sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 kendall jenner sevgili haberi bulunmuştur. Tüm kendall jenner sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kendall Jenner sevgilisinden ayrılmadı; ancak...
Kendall Jenner sevgilisinden ayrılmadı; ancak... Basketbolcu Blake Griffin ile bir süredir ilişkisi olan Kendall Jenner hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.
17.01.2018 Magazin
Kendall Jenner artık kaçmıyor!
Kendall Jenner artık kaçmıyor! NBA yıldızı Blake Griffin (28) ve ABD'li model Kendall Jenner (21), geçtiğimiz akşam Beverly Hills'te yemek yedi.
1.11.2017 Magazin
Kendall Jenner yalnız kaldı!
Kendall Jenner yalnız kaldı! ABD'li model Kendall Jenner, New York'ta tek başına yürüyüşteydi.
7.09.2017 Magazin
Kendall Jenner çok fena yakalandı!
Kendall Jenner çok fena yakalandı! ABD'li model Kendall Jenner'ın basketbolcu sevgisi devam ediyor. Jenner, yeni sevgilisi ile yakalanınca bakın ne yaptı?
15.08.2017 Magazin
Kendall Jenner herkesi şaşırttı!
Kendall Jenner herkesi şaşırttı! Podyumların en gözde isimlerinden Kendall Jenner, dün New York sokaklarında görüntülendi.
8.06.2017 Magazin
Kendall Jenner dışarı sütyensiz çıktı!
Kendall Jenner dışarı sütyensiz çıktı! Kendall Jenner, geçtiğimiz gün havaalanına sütyensiz ve transparan bluzüyle dikkati çekti.
19.05.2017 Magazin
Kendall Jenner'a ne oldu?
Kendall Jenner'a ne oldu? Kendall Jenner, önceki gün model arkadaşı Hailey Baldwin ile Los Angeles'ta çok garip bir şekilde görüntülendi.
23.03.2017 Magazin
Kendall Jenner'ın paylaşımı gündem oldu
Kendall Jenner'ın paylaşımı gündem oldu Dünyaca ünlü model Kendall Jenner'ın Luka Sabbat ile hem kendi hem de yakın arkadaşı Bella Hadid tarafından paylaşılan fotoğrafı çok konuşuldu. İkilinin bu pozu kafaları karıştırdı.
18.02.2020 Magazin
Kendall ve Bella'nın 'gizli pozları' ortalığı karıştırdı!
Kendall ve Bella'nın 'gizli pozları' ortalığı karıştırdı! Kendall Jenner ve Bella Hadid'in tropik cennette çekilen fotoğrafları sosyal medyayı salladı.
10.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kendall Jenner Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kendall jenner sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.