Kendall Jenner İnstagram

Kendall Jenner İnstagram

Son dakika Kendall Jenner instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kendall Jenner instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kendall Jenner instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kendall Jenner İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kendall jenner instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 kendall jenner instagram haberi bulunmuştur. Tüm kendall jenner instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kendall tanıtımı evinde yaptı...
Kendall tanıtımı evinde yaptı... Kendall Jenner bir bikini markası için evinde özel tanıtım yaptı.
6.07.2019 Magazin
Kendall Jenner'dan üstsüz paylaşım
Kendall Jenner'dan üstsüz paylaşım ABD'li model Kendall Jenner, 'gece 4' notunu düştüğü paylaştığı kare ile sosyal medyayı salladı
19.06.2018 Magazin
Bikinileri çıkardılar
Bikinileri çıkardılar Kendall Jenner ve Bella Hadid, önceki gün Instagram’dan üstsüz bir şekilde denize girerken fotoğraflarını paylaştı.
19.03.2018 Magazin
Çok fena yakalandı! 'Yasak aşk'ı mı?
Çok fena yakalandı! 'Yasak aşk'ı mı? ABD'li model Kendall Jenner, önceki akşam Malibu'da gizemli bir erkekle görüntülendi.
28.02.2018 Magazin
Kendall Jenner sevgilisinden ayrılmadı; ancak...
Kendall Jenner sevgilisinden ayrılmadı; ancak... Basketbolcu Blake Griffin ile bir süredir ilişkisi olan Kendall Jenner hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.
17.01.2018 Magazin
Kendall Jenner artık kaçmıyor!
Kendall Jenner artık kaçmıyor! NBA yıldızı Blake Griffin (28) ve ABD'li model Kendall Jenner (21), geçtiğimiz akşam Beverly Hills'te yemek yedi.
1.11.2017 Magazin
Kendall Jenner bunu paylaştı ve...
Kendall Jenner bunu paylaştı ve... ABD'li model Kendall Jenner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ablası Kim Kardashian'ı aratmıyor.
19.10.2017 Magazin
Kendall Jenner yalnız kaldı!
Kendall Jenner yalnız kaldı! ABD'li model Kendall Jenner, New York'ta tek başına yürüyüşteydi.
7.09.2017 Magazin
Yılın skandalı! Kendall Jenner aynı anda iki erkekle...
Yılın skandalı! Kendall Jenner aynı anda iki erkekle... Moda dünyasının parlayan yıldızlarından, 21 yaşındaki ABD'li model Kendall Jenner hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.
7.09.2017 Magazin
Kendall Jenner'ın sürpriz sevgilisi!
Kendall Jenner'ın sürpriz sevgilisi! Dünyaca ünlü model Kendall Jenner ile NBA yıldızı Blake Griffin'in ilişkisi resmiyete döküldü.
6.09.2017 Magazin
Yılın şovunda Kendall Jenner yok; çünkü...
Yılın şovunda Kendall Jenner yok; çünkü... Yılın en büyük moda şovlarından Victoria’s Secret’ın 2017 defilesinde yer almadığı ortaya çıkan Kendall Jenner, başka bir iç çamaşırı markasıyla milyon dolarlık anlaşma yaptı!
2.09.2017 Magazin
Kendall Jenner çok fena yakalandı!
Kendall Jenner çok fena yakalandı! ABD'li model Kendall Jenner'ın basketbolcu sevgisi devam ediyor. Jenner, yeni sevgilisi ile yakalanınca bakın ne yaptı?
15.08.2017 Magazin
Kylie ve Kendall Jenner kardeşlerin yeni işi!
Kylie ve Kendall Jenner kardeşlerin yeni işi! Kendall-Kylie Jenner kardeşler, hazırladıkları plaj koleksiyonuyla dikkati çekiyor.
24.07.2017 Magazin
Kendall Jenner ve Bella Hadid'in Mikonos tatili
Kendall Jenner ve Bella Hadid'in Mikonos tatili Geçtiğimiz hafta Londra Onur yürüyüşüne katılan süpermodeller Kendall Jenner ve Bella Hadid bugünlerde ise Mikonos’un keyfini sürüyor.
11.07.2017 Magazin
Kendall Jenner'dan sırt reklamı!
Kendall Jenner'dan sırt reklamı! Model Kendall Jenner, Paris'teki bir restorana girerken görüntülendi.
5.07.2017 Magazin
Kendall Jenner yeni evi için 15 milyon dolar ayırdı!
Kendall Jenner yeni evi için 15 milyon dolar ayırdı! Moda dünyasının aranan isimlerinden Kendall Jenner, şu sıralar Los Angeles'ta harıl harıl ev arıyor.
15.06.2017 Magazin
Kendall Jenner herkesi şaşırttı!
Kendall Jenner herkesi şaşırttı! Podyumların en gözde isimlerinden Kendall Jenner, dün New York sokaklarında görüntülendi.
8.06.2017 Magazin
Kendall Jenner'dan yeni anlaşma!
Kendall Jenner'dan yeni anlaşma! ABD'li model Kendall Jenner, ünlü spor giyim firması ile reklam anlaşması yaptı.
1.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kendall Jenner İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kendall jenner instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.