Kendall Jenner Bikini

Kendall Jenner Bikini

Son dakika Kendall Jenner bikini haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kendall Jenner bikini ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kendall Jenner bikini haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kendall Jenner Bikini

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kendall jenner bikini gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 kendall jenner bikini haberi bulunmuştur. Tüm kendall jenner bikini haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kendall Jenner artık kaçmıyor!
Kendall Jenner artık kaçmıyor! NBA yıldızı Blake Griffin (28) ve ABD'li model Kendall Jenner (21), geçtiğimiz akşam Beverly Hills'te yemek yedi.
1.11.2017 Magazin
Kendall Jenner bunu paylaştı ve...
Kendall Jenner bunu paylaştı ve... ABD'li model Kendall Jenner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ablası Kim Kardashian'ı aratmıyor.
19.10.2017 Magazin
Yılın skandalı! Kendall Jenner aynı anda iki erkekle...
Yılın skandalı! Kendall Jenner aynı anda iki erkekle... Moda dünyasının parlayan yıldızlarından, 21 yaşındaki ABD'li model Kendall Jenner hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.
7.09.2017 Magazin
Yılın şovunda Kendall Jenner yok; çünkü...
Yılın şovunda Kendall Jenner yok; çünkü... Yılın en büyük moda şovlarından Victoria’s Secret’ın 2017 defilesinde yer almadığı ortaya çıkan Kendall Jenner, başka bir iç çamaşırı markasıyla milyon dolarlık anlaşma yaptı!
2.09.2017 Magazin
Kendall Jenner çok fena yakalandı!
Kendall Jenner çok fena yakalandı! ABD'li model Kendall Jenner'ın basketbolcu sevgisi devam ediyor. Jenner, yeni sevgilisi ile yakalanınca bakın ne yaptı?
15.08.2017 Magazin
Kylie ve Kendall Jenner kardeşlerin yeni işi!
Kylie ve Kendall Jenner kardeşlerin yeni işi! Kendall-Kylie Jenner kardeşler, hazırladıkları plaj koleksiyonuyla dikkati çekiyor.
24.07.2017 Magazin
Yeni bir trend mi doğuyor?
Yeni bir trend mi doğuyor? Geçtiğimiz gün arkadaşlarıyla birlikte Mykonos'ta bir teknede görüntülenen ünlü mankenler Bella Hadid ve Kendall Jenner, bikini altına giydikleri pantolonlar ile dikkatleri üzerlerine çekti!
14.07.2017 Magazin
Kendall Jenner ve Bella Hadid'in Mikonos tatili
Kendall Jenner ve Bella Hadid'in Mikonos tatili Geçtiğimiz hafta Londra Onur yürüyüşüne katılan süpermodeller Kendall Jenner ve Bella Hadid bugünlerde ise Mikonos’un keyfini sürüyor.
11.07.2017 Magazin
Kendall Jenner yeni evi için 15 milyon dolar ayırdı!
Kendall Jenner yeni evi için 15 milyon dolar ayırdı! Moda dünyasının aranan isimlerinden Kendall Jenner, şu sıralar Los Angeles'ta harıl harıl ev arıyor.
15.06.2017 Magazin
Kendall Jenner'dan yeni anlaşma!
Kendall Jenner'dan yeni anlaşma! ABD'li model Kendall Jenner, ünlü spor giyim firması ile reklam anlaşması yaptı.
1.06.2017 Magazin
Kendall Jenner dışarı sütyensiz çıktı!
Kendall Jenner dışarı sütyensiz çıktı! Kendall Jenner, geçtiğimiz gün havaalanına sütyensiz ve transparan bluzüyle dikkati çekti.
19.05.2017 Magazin
Kendall Jenner kaza yaptı! İşte o anlar...
Kendall Jenner kaza yaptı! İşte o anlar... Son dönemin en gözde mankenlerinden Kendall Jenner talihsiz bir bisiklet kazası geçirdi. Khloe Kardashian o anları Instagram hesabından paylaştı...
16.05.2017 Magazin
Kendall ve Bella'nın 'gizli pozları' ortalığı karıştırdı!
Kendall ve Bella'nın 'gizli pozları' ortalığı karıştırdı! Kendall Jenner ve Bella Hadid'in tropik cennette çekilen fotoğrafları sosyal medyayı salladı.
10.05.2017 Magazin
Kendall Jenner sansürü!
Kendall Jenner sansürü! Kendall Jenner’a soru sormak isteyen gazetecilere sansür uygulandı.
19.04.2017 Magazin
Kendall Jenner ortadan kayboldu!
Kendall Jenner ortadan kayboldu! Kendall Jenner, rol aldığı reklamın yayından kaldırılmasının ardından adeta sırra kadem bastı.
11.04.2017 Magazin
Kendall Jenner'dan inanılmaz çekim!
Kendall Jenner'dan inanılmaz çekim! ABD'li model Kendall Jenner, LOVE dergisi için kamera karşısına geçti. Jenner'ın çekimlerdeki enerjik hali dikkat çekti.
27.03.2017 Magazin
Kendall Jenner'a ne oldu?
Kendall Jenner'a ne oldu? Kendall Jenner, önceki gün model arkadaşı Hailey Baldwin ile Los Angeles'ta çok garip bir şekilde görüntülendi.
23.03.2017 Magazin
Kendall Jenner çiçekler içinde!
Kendall Jenner çiçekler içinde! 21 yaşındaki Kendall Jenner, Miami'de bir iç çamaşırı markası için poz verdi.
14.03.2017 Magazin
Kendall Jenner'dan rekor kıran paylaşım!
Kendall Jenner'dan rekor kıran paylaşım! Dünyaca ünlü ABD'li model Kendall Jenner, cesur pozuyla sosyal medyayı salladı.
8.03.2017 Magazin
Kendall Jenner'ın paylaşımı kafa karıştırdı!
Kendall Jenner'ın paylaşımı kafa karıştırdı! Son dönemin en çok konuşulan modellerinden Kendall Jenner, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.
1.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kendall Jenner Bikini ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kendall jenner bikini haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.