KÇÖ devam edecek mi, 2021 Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman bitiyor?
KÇÖ devam edecek mi, 2021 Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman bitiyor? Kısa çalışma ödeneği hakkında en son Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulunmuş ve uzatma kararı alındığını duyurmuştu. Öte yandan 2021 yılı Mart ayında, önceki dönemde ödemesi devam edenlerle birlikte toplamda 1 milyon 139 bin 743 kişi için İşsizlik Sigortası Fonu’ndan toplam 1 milyar 750 milyon TL’lik kısa çalışma ödemesi yapılmıştı. Peki, Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman bitiyor? Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı, devam edecek mi?
26.05.2021 Çalışma Hayatı
Kısa çalışma ödeneği kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu...
Kısa çalışma ödeneği kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu... Yüz binlerce çalışan bekliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Süre uzatıldı. Nisan, mayıs ve haziran aylarını da kapsıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "Tüm sektörler için geçerli olmak üzere nisan, mayıs, haziranı kapsayacak şekilde kısa çalışma ödeneği uygulamasına devam etme kararı aldık." dedi.
21.04.2021 Siyaset
Kısa çalışma ödeneği ne zaman kadar sürecek, uzatıldı mı? KÇÖ 2021 yılında devam edecek mi?
Kısa çalışma ödeneği ne zaman kadar sürecek, uzatıldı mı? KÇÖ 2021 yılında devam edecek mi? Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı, ne zaman kadar sürecek? Pandemi nedeniyle başlayan kısa çalışma ödeneği uygulaması için belirlenen sürede sona yaklaşırken, Resmi Gazete'de yayımlanan kararla kısa çalışma ödeneği uygulamasının 28 Şubat 2021 tarihine kadar uzatılmasına karar verildi. İşte Kısa Çalışma Ödeneği hakkındaki son gelişmeler…
23.12.2020 Çalışma Hayatı