Kayıp Kız Bulundu

Kayıp Kız Bulundu

Son dakika Kayıp kız bulundu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kayıp kız bulundu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kayıp kız bulundu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayıp Kız Bulundu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayıp kız bulundu gelişmeleri de dahil olmak üzere 508 kayıp kız bulundu haberi bulunmuştur. Tüm kayıp kız bulundu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kaybolan engelli genç kız bulundu!
Kaybolan engelli genç kız bulundu! Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan engelli Fatoş Rey (23) Datça’da bulundu.
20.06.2022 Yaşam
Kayıp kız polis tarafından bulundu!
Kayıp kız polis tarafından bulundu! Gaziantep’te 2 gün önce kaybolan genç kız polis tarafından bulunarak ailesine teslim edildi.
23.06.2019 Yaşam
Televizyonda kayıp diye aranan kız Antalya'da bulundu
Televizyonda kayıp diye aranan kız Antalya'da bulundu Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir televizyon programına katılan annesi tarafından "kayıp" olduğu ifade edilen 17 yaşındaki C.Ş'yi kentte buldu. C.Ş, Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi
18.09.2017 Yaşam
16 yaşındaki Gülcan'dan iyi haber
16 yaşındaki Gülcan'dan iyi haber Ağustos ayında Antalya'da evlerinden kız arkadaşına gitmek üzere ayrılan ve 16 gündür haber alınamayan 16 yaşındaki Gülcan Yüksek'in Hatay’da bulunduğu bildirildi.
12.09.2017 Yaşam
Günlerdir aranan Sümenye sonunda bulundu!
Günlerdir aranan Sümenye sonunda bulundu! TOKAT'ın Almus ilçesinde yaşayan ve yalnız olduğu sırada komşu köyde oturan 28 yaşındaki S.A. tarafından kaçırılan 15 yaşındaki kız çocuğundan iyi haber geldi
23.08.2017 Yaşam
Kayıp kız, sahte kimlik ve uyuşturucuyla yakalandı
Kayıp kız, sahte kimlik ve uyuşturucuyla yakalandı Denizli'de ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu kız, dört ay sonra asayiş uygulamasında uyuşturucu ve sahte kimlikle yakalandı
29.09.2021 Gündem
Kayıp kız bulundu mu?
Kayıp kız bulundu mu? Roma sokaklarında yaşayan ve İngilizce konuşan bir genç kızın, 2007'de Portekiz'de dört yaşındayken kaybolan İngiliz Madeleine McCann olabileceği iddia edildi.
17.06.2021 Dünya
15 yaşındaki kayıp kız bulundu
15 yaşındaki kayıp kız bulundu 11 Haziran’dan bu yana kayıp olan Ebru Aydın, 19 gün sonra bulundu...
1.07.2016 Yaşam
Küçük yaşta tecavüze ‘rıza’dan 6 ay hapis
Küçük yaşta tecavüze ‘rıza’dan 6 ay hapis Diyarbakır’da 2013 yılının Mart ayında evden kaçan 16 yaşındaki Ş.B., annesinin uzun süren aramaları sonucu bulundu
20.07.2014 Yaşam
Dersim'in kayıp Ermeni kızı
Dersim'in kayıp Ermeni kızı Dersim katliamının tanıklarından biri Ermeni kızı Aslıhan'dı.Yıllarca gizledi Ermeni kızı olduğunu...
15.05.2012 Yaşam
Kayıp kız bulundu
Kayıp kız bulundu Eşi: 'Bana, çocuklarıma iyi bak, yazılı bir özür mektubu yazıp ortadan kayboldu'
11.02.2010 Yaşam
İzmir’deki 8 kayıp kız bulundu
İzmir’deki 8 kayıp kız bulundu İZMİR’İN Çiğli İlçesi’ndeki SHÇEK Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi’nde gözetim altındayken, çeşitli tarihlerde gittikleri izinlerden dönmeyen 13 çocuk için Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürü İsmail Barış açıklama yaptı...
5.01.2010 Yaşam
Bebeğini fındık bahçesine gömen annenin hapis cezası belli oldu
Bebeğini fındık bahçesine gömen annenin hapis cezası belli oldu Ordu'da evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Bilge Çapa (28), müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
6.02.2024 Gündem
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi Kanal D’nin, her pazar akşamı izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 77'nci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Suç örgütüne ulaşan Ilgaz Savcı ve ekibi, operasyon yapamaya karar verdi. Başsavcı Nadide'nin engellemelerine rağmen harekete geçen Ilgaz, gelen kötü haberle yıkıldı.
25.12.2023 Magazin
16 yaşındaki kız çocuğu kayıplara karıştı! 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar'
16 yaşındaki kız çocuğu kayıplara karıştı! 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar' İstanbul Gaziosmanpaşa’da kaybolan 16 yaşındaki kız çocuğundan günlerdir haber alınamıyor. Neside Aldanma'nın ailesine gönderdiği mesajlarda kaçırıldığını yazdığı görülüyor. Anne Özgür Aldanma, "Neside kuzenlerine babasına mesaj atıyor. Mesajlarda, 'Beni kaçırdılar, koluma iğne yaptılar. Ben nerede olduğumu bilmiyorum' yazmış. Biz o mesajları kızımın gönderdiğine inanmıyoruz. Babası mesaj atana 'Eğer sensen kızım büyük amcanın ismini söyle' demiş telefon kapanmış" dedi.
13.12.2023 Gündem
Kilotlu çorap ile cinayet işlemişti! Polislere oynadığı oyun ortaya çıktı
Kilotlu çorap ile cinayet işlemişti! Polislere oynadığı oyun ortaya çıktı İstanbul Şişli'de, eski erkek arkadaşı Semih Sevim'i öldüren ve cesedi babasıyla birlikte Sancaktepe'de ormanlık alana atan şarkıcı Seçil Çiftçi davasında Semih Sevim’in annesi tanık olarak dinlendi. Anne Sevim Sevim, “Benim oğlum saplantılı değildi. Saplantılı olan sanığın kendisidir. Benim oğlum yerde çürüyor. O da orada çürüsün” dedi. Öte yandan mahkeme Adli Tıp Kurumu’na yazı yazarak ölüm anına ilişkin detaylı bir rapor hazırlanmasını istedi.
5.12.2023 Gündem
Deprem açıklaması! Naci Görür 18 ili tek tek saydı: 'Kaderleri Maraş ve Hatay gibi olacak'
Deprem açıklaması! Naci Görür 18 ili tek tek saydı: 'Kaderleri Maraş ve Hatay gibi olacak' Türkiye'nin değişmeyen gündemi olan depremlere ilişkin her gün ayrı uyarılar geliyor. Prof. Dr. Naci Görür bu kez 18 ili uyardı.
5.12.2023 Gündem
İki sevgiliyi öldürüp Kızılırmak Nehri'ne atan belediye çalışanı zanlıların cezası belli oldu
İki sevgiliyi öldürüp Kızılırmak Nehri'ne atan belediye çalışanı zanlıların cezası belli oldu Kan donduran olay 25 Mart 2022 tarihinde Kırşehir'de yaşandı. Sevgili iki genci öldürdükten sonra Kızılırmak Nehri'ne atan katil zanlıları hakkında verilen cezaları Ankara Bölge Adliye Mahkemesi tarafından onandı.
9.11.2023 Gündem
Kaybolduktan 45 gün sonra ğğaca asılı bulunmuştu! Nevrigül Alan'ın eşi ile kız kardeşine gözaltı...
Kaybolduktan 45 gün sonra ğğaca asılı bulunmuştu! Nevrigül Alan'ın eşi ile kız kardeşine gözaltı... Televizyon programına konu olan ve kaybolduktan 45 gün sonra bir zeytinlikte ağaca asılı cesedi bulunan 2 çocuk annesi Nevrigül Alan'ın (22) eşi R.A. (29) ile kız kardeşi N.T. (17), 'uyuşturucu madde kullanımı' suçlamasıyla gözaltına alındı.
27.10.2023 Gündem
Bebeğini fındık bahçesine gömen anneden kan donduran sözler! İlk duruşmada tahliye edilmişti mahkemeden yeni karar çıktı
Bebeğini fındık bahçesine gömen anneden kan donduran sözler! İlk duruşmada tahliye edilmişti mahkemeden yeni karar çıktı Ordu'da evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklandıktan sonra ilk duruşmada tahliye edilen Bilge Çapa (27), mahkemede yeniden tutuklandı.
19.10.2023 Gündem
Yasak ilişkiden doğan bebeğini bahçeye gömmüştü! Sürpriz tanık konuştu
Yasak ilişkiden doğan bebeğini bahçeye gömmüştü! Sürpriz tanık konuştu Ordu'da evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklanıp, ilk duruşmada tahliye edilen Bilge Çapa'nın (27) yargılandığı davada tanık olarak dinlenen ebe S.F., "Kendisinin ve bebeğinin yanına gittiğimde, emzirdiğini söyledi. Bebeğin huzurlu bir şekilde uyuduğunu gördüm. Emzirdiğini söylediği için de bebeğin anne sütü ile beslendiğini anladım. Taburcu olana kadar herhangi bir anormallik görmedim" dedi.
12.10.2023 Yaşam
Esra Erol'da ağızları açık bırakan olay: Eşi ölen kadın 16 yaşındaki kayınbiraderini kaçırdı
Esra Erol'da ağızları açık bırakan olay: Eşi ölen kadın 16 yaşındaki kayınbiraderini kaçırdı Esra Erol'da programına başvuran Taha ve Elif Sun kar, 3 ağabeyinin öldüğünü 16 yaşındaki küçük kardeşleri İsa'nın yengeleri Besime Sunkar tarafından kaçırıldığını iddia etti.
30.08.2023 Yaşam
Öğrencisiyle evlenen öğretmen hakkında suç duyurusu! Detayları şok etti
Öğrencisiyle evlenen öğretmen hakkında suç duyurusu! Detayları şok etti Manisa'da karne almaya gidip eve dönmeyen, 1 ay sonra da kendisinden 30 yaş büyük muhasebe öğretmeni M.G. (48) ile evlenip hamile kaldığı belirtilen lise öğrencisi B.A.’nın (18) ailesi, öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu. Ailenin avukatı Mervan Karaca, öğretmen M.G.’nin, B.A. ile 18 yaşını doldurmadan ilişki yaşadığını söyleyerek, "Şüpheli şahsın ceza alması için elimizden geleni yapacağız" dedi.
25.08.2023 Yaşam
Veli Eren'den 6 gündür haber alınamıyor! Arkadaşlarıyla Alaçatı'ya gitmişti
Veli Eren'den 6 gündür haber alınamıyor! Arkadaşlarıyla Alaçatı'ya gitmişti İzmir'in Çeşme ilçesine arkadaşlarıyla eğlenmek için Alaçatı’ya giden Veli Eren Atay'dan (19) 6 gündür haber alınamıyor. En son bir minibüs şoförü tarafından, yanında kişiyle yolda yürürken görülen Atay'ın babası Mehmet Atay (48), oğlunun hayatından endişe ettiklerini belirterek, görenlerden ya da yerini bilenlerden yardım istedi.
22.07.2023 Yaşam
Genç fenomenin gizemli ölümünü yetkililer gizli tuttu! Ailesinden kan donduran iddialar...
Genç fenomenin gizemli ölümünü yetkililer gizli tuttu! Ailesinden kan donduran iddialar... Popüler sosyal medya fenomenin ölümü ABD'de gündem oldu. Birden hayatını kaybettiği açıklanan 22 yaşındaki sosyal medya fenomeninin ölüm sebebi ile ilgili yetkililer açıklamada bulunmazken, genç fenomenin ailesi ölüm sebebini duyurdu. Bazı kaynaklar ise genç kız ile ilgili kan donduran iddialarda bulundu.
19.07.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kayıp Kız Bulundu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayıp kız bulundu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.