Kayapınar

Kayapınar

Son dakika kayapınar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kayapınar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kayapınar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayapınar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayapınar gelişmeleri de dahil olmak üzere 743 kayapınar haberi bulunmuştur. Tüm kayapınar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesindeki bir eğlence merkezinde Avukat Armanç Arkaş'ın öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen ve 5 yıl sonra mahkemeye verdiği dilekçe ile yalan beyanda bulunduğunu itiraf eden Tuğba K, tehdit edildiğini ve can güvenliğinin olmadığını söyledi. Tuğba K, "Çıplak görüntülerimi bana karşı kullanacağı için bu cinayeti gördüğümü söyledim" dedi.
5.04.2024 Gündem
İftara gitti silahlı saldırıdan kurtuldu! Koltuğunun arkasına 4 kurşun isabet etti
İftara gitti silahlı saldırıdan kurtuldu! Koltuğunun arkasına 4 kurşun isabet etti Diyarbakır’da Toplumsal Madde ve Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde (TMMBMED) 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgada, koltuğunun arkasına 4 kurşun isabet eden dernek başkanı Mehmet Topkaç, olay sırasında yakındaki komşusunda iftarda olduğunu belirterek, "Eğer koltukta oturmuş olsaydım röportaj yapacak durumda değildim. Oturduğum yerde mermi kafaya isabet etmişti. Alnın hizasında gelmiş" dedi. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
2.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kent uzlaşısı adı altında kirli ittifak kurdular. Bavul bavul paralar… Bu paralar nereden geliyor, nereye gidiyor. Tek sermayesi sizlerin oyları olan DEM, benim Kürt kardeşlerimizin iradesini işporta pazarına çıkarmıştır." dedi. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Batman'da önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomi politikalarına ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, "Güçlü bir kadro kurduk. Ekonomi programımız işliyor. Batman'ın evladı olan Hazine ve Maliye Bakanı'mız olan Mehmet Şimşek'e itimadım tam." dedi.
27.03.2024 Gündem
Uyuşturucuyla mücadele derneğinde silahlı kavga! 'Sen görürsün' dediler derneği bastılar
Uyuşturucuyla mücadele derneğinde silahlı kavga! 'Sen görürsün' dediler derneği bastılar Diyarbakır’da Toplumsal Madde ve Madde Bağımlıları Mücadele Derneği’nde (TMMBMED) 2 kişinin yaralandığı kavgada gözaltına alınan Dernek Başkanı Mehmet T.’nin ifadesinde, “Peyas Mezarlığı’nda madde kullanan kişiler ile konuşmaya gittim. Orada madde kullanmamalarını söyledim. Karşımda olan kişiler de sen görürsün dedi. Akşam da bu olay gerçekleşti” dediği öğrenildi.
27.03.2024 Gündem
Batman'da 'Büyükşehir' yazısı heyecan yarattı! Paylaşımlardan sonra perdeli hamle geldi
Batman'da 'Büyükşehir' yazısı heyecan yarattı! Paylaşımlardan sonra perdeli hamle geldi Büyükşehir statüsünde olmayan Batman'da yeni belediye binasına asılan ‘Batman Büyükşehir Belediyesi’ tabelasının ‘Büyükşehir’ kısmı sosyal medyada yapılan ‘Büyükşehir olduk’ paylaşımlarının ardından perdeyle kapatıldı. Belediyeden yapılan açıklamada, “Batman’ımızın kavuşacağına inandığımız ‘Büyükşehir’ statüsüne vurgu yapmak ve motivasyon artırma amacı taşımaktadır” denildi. Yerel bir gazetenin sahibi Bulut Kutlu ise, "21 Mart'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan gelecek. Bir miting düzenleyecek. Acaba müjdeyi o mu verecek? Bekleyeceğiz, göreceğiz" diye konuştu.
14.03.2024 Gündem
Sevgililer Günü'nü ucuza getirmek isteyenlerin tercihi değişti
Sevgililer Günü'nü ucuza getirmek isteyenlerin tercihi değişti Diyarbakır’da 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle çiçekçilerde yoğunluk yaşanırken, vatandaşlar canlı çiçeklerden çok yapay çiçekleri tercih etti.
14.02.2024 Ekonomi
Çevre Bakanlığı'ndan deprem bölgesindeki çocuklara özel etkinlik
Çevre Bakanlığı'ndan deprem bölgesindeki çocuklara özel etkinlik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yarıyıl tatilinde de deprem bölgesindeki çocukları unutmadı. Bakanlığa bağlı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilinde, depremzede çocuklara motivasyon amaçlı atölye çalışmaları ve interaktif sahne gösterileri düzenlenecek.
19.01.2024 Gündem
İş yerinin önünde galericiye kanlı infaz! Dehşete düşüren o anlar kameraya yansıdı...
İş yerinin önünde galericiye kanlı infaz! Dehşete düşüren o anlar kameraya yansıdı... 3 kişi iş yerinin önünde oto galerici Serdar Tokur'a kurşun yağdırdı. İş yerinin önünde uğradığı silahlı saldırıda Serdar Tokur hayatını kaybetti. O anlar kameraya yansırken, 3 şüphelinin kaçtığı araç 2 kilometre uzaklıkta bulundu.
1.11.2023 Gündem
Eski sevgilisini 9 kurşunla öldürdü mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: En ağır şekilde cezalandırılmak istiyorum
Eski sevgilisini 9 kurşunla öldürdü mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: En ağır şekilde cezalandırılmak istiyorum Kafede eski sevgilisini 9 kurşunla öldüren sanığın mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı. Diyarbakır'da eski sevgilisi Meryem Sevim'i, 9 kurşunla öldüren Musa Sevim , ilk duruşmada, "En ağır şekilde cezalandırılmak istiyorum. Pişmanım, diyecek bir şeyim yok. Allah, mekanını cennet etsin. 1,5 ay dağlarda aptal aptal gezdim. En son Meryem'in mezarına gidecektim" dedi.
26.10.2023 Gündem
Diyarbakır’da çekiçli, bıçaklı, silahlı kavga! Ortalık kan gölüne döndü
Diyarbakır’da çekiçli, bıçaklı, silahlı kavga! Ortalık kan gölüne döndü Diyarbakır’da oyun merkezinde kavga eden çocuğun ailesi ile işletmeciler arasında çıkan çekiçli, bıçaklı ve silahlı kavgada 1’i ağır, 5 kişi yaralandı.
17.10.2023 Yaşam
Diyarbakır'da düğünde damada kurşun yağdırmıştı! Saldırının sebebi ortaya çıktı
Diyarbakır'da düğünde damada kurşun yağdırmıştı! Saldırının sebebi ortaya çıktı Diyarbakır'da bir kişi düğünü basarak damada kurşun yağdırdı. Damada sıkılan kurşunların sekmesiyle 10 yaşındaki bir çocuk da yaralandı. Kaçan şüpheli 5 saat sonra özel ekip tarafından yakalanırken saldırıyla ilgili detaylar da ortaya çıktı.
6.09.2023 Yaşam
Randevulu sistem ile günde 300 kişiye muska yapıyor! Akılalmaz olay
Randevulu sistem ile günde 300 kişiye muska yapıyor! Akılalmaz olay Diyarbakır'da etrafı güvenlik kameraları ve dikenli tellerle çevrili avlulu evde, kendini 'şeyh' olarak tanıtan A.A., randevulu sistem ile günde 300 kişiye muska yapıyor. Eve gelenler, kapıdaki görevlinin kestiği fişle içeri girerken, isteklerine göre yeşil renklisine 500 TL, beyazına ise 250 TL ücret ödüyor.
31.08.2023 Yaşam
HDP'li eski belediye eş başkanı sınırda yakalandı
HDP'li eski belediye eş başkanı sınırda yakalandı Edirne'de Yunanistan'a yasa dışı yollardan kaçma hazırlığı yapan PKK/KCK terör örgütü üyesi olmak suçundan yargılanan, Diyarbakır'ın eski HDP'li Kayapınar Belediyesi Eş Başkanı F.A., Pazarkule Sınır Kapısı'nda yakalandı. 
27.07.2023 Gündem
Spor salonu üyelerine dolandırıcı şoku! Tüm paraları alıp sırra kadem bastılar
Spor salonu üyelerine dolandırıcı şoku! Tüm paraları alıp sırra kadem bastılar Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde Suriye uyruklu spor salonu işletmecisi H.B.’nin yaklaşık 2 bin üyeden topladığı paralarla kaçtığı iddia edildi. Sabah geldikleri salonu boş gören üyeler, polise giderek şikayetçi oldu.
13.07.2023 Yaşam
Diyarbakır’da kontrolden çıkan 2 otomobil markete daldı: 1 ölü, 5 yaralı
Diyarbakır’da kontrolden çıkan 2 otomobil markete daldı: 1 ölü, 5 yaralı Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde önlerine başka bir aracın çıkması sonucu kontrolden çıkan 2 otomobil markete daldı, 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
29.06.2023 Yaşam
Eski kız arkadaş cinayeti sanığının uyuşturucu iddiasını, otopsi raporu doğrulamadı
Eski kız arkadaş cinayeti sanığının uyuşturucu iddiasını, otopsi raporu doğrulamadı Diyarbakır';da 9 kurşunla eski kız arkadaşı Meryem Sevim’i (21) öldüren Musa Sevim (24), hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Musa Sevim ifadesinde, “Olay gecesi Meryem, uyuşturucu madde etkisi altında olduğu için beni tahrik etmiştir” dedi. Meryem Sevim'in hazırlanan otopsi raporunda ise, kanda uyuşturucu madde ve alkol bulunmadığı ortaya çıktı. Mahkeme, Musa Sevim'in tutukluluk halinin devamına, diğer sanıklar Y.Ö. ve İ.Ç.'nin tutuksuz yargılanmak üzere tahliyelerine karar verdi. 
23.06.2023 Yaşam
'Sallama çay' nedeniyle azarlanıp işten çıkarıldı! Mahkemeden işçiye güzel haber
'Sallama çay' nedeniyle azarlanıp işten çıkarıldı! Mahkemeden işçiye güzel haber Diyarbakır'da 2 yıl önce özel bir hastanenin yemek firmasında çalışırken misafire "demleme" yerine "sallama" çay verdiği gerekçesiyle işten çıkarılan işçi, hukuk mücadelesini kazandı. Mahkeme, işverenin işçiye 77 bin 340 lira tazminat ödemesine karar verdi.
13.06.2023 Çalışan Hakları
412 Alan Kodu Nereye Ait? 0412 İle Başlayan Numara Hangi Şehirden Arıyor?
412 Alan Kodu Nereye Ait? 0412 İle Başlayan Numara Hangi Şehirden Arıyor? Telefon numaraları tamamen rastgele değildir. Onları oluşturan ve alan kodu ya da önek denilen şeyi oluşturan ilk rakamlar, aslında çeşitli organlar tarafından çıkarılan kesin kurallara uyar. Günlük hayatta bilinmeyen telefon kodları pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. 
27.05.2023 Yaşam
Diyarbakır seçim sonuçları 2023: Diyarbakır Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranları... Diyarbakır hangi parti kazandı?
Diyarbakır seçim sonuçları 2023: Diyarbakır Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranları... Diyarbakır hangi parti kazandı? Diyarbakır seçim sonuçları, 14 Mayıs 2023 genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları kapsamında açıklanacak. 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçimleri için geri sayım devam ediyor. Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Türkiye geneli seçim sonuçları gazetevatan seçim 2023 sayfasında olacak. Diyarbakır TBMM'ye göndereceği 12 milletvekilni seçmek için sandık başına gidecek. 2018 seçim sonuçlarıyla Diyarbakır şaşırtan sonuçlar almıştı. Peki Diyarbakır 14 mayıs seçim sonuçları ile Kayapınar, Bağlar, Yenişehir, Ergani, Sur, Silvan, Çınar, Bismil Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı AK Parti, CHP, İYİ Parti, Yeşil Sol Parti oy oranları ve Dİyarbakır milletvekili dağılımları... Peki Diyarbakır hangi parti kazandı?
14.05.2023 Seçim
Kendilerini almayan sürücüye yumrukla saldırıp, tutunduğu taksiyle 100 metre sürüklendi
Kendilerini almayan sürücüye yumrukla saldırıp, tutunduğu taksiyle 100 metre sürüklendi Diyarbakır’da kalabalık oldukları için kendilerini almayan taksi şoförüne yumrukla saldıran kişi, hareket eden aracın direksiyona tutunarak 100 metre sürüklendi. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
8.05.2023 Gündem
Korkunç kazada hayatını kaybetmişti! Kahreden detay ortaya çıktı
Korkunç kazada hayatını kaybetmişti! Kahreden detay ortaya çıktı Diyarbakır'da yolun karşısına geçerken otomobilin çarpmasıyla yaşamını yitiren 2 çocuk annesi Nihal Alçin (33), otopsinin ardından defnedildi. Gözaltına alınan sürücü M.Y.’nin işlemleri sürerken Alçin’in bayram alışverişi yaptığı çocuklarını eve bıraktıktan sonra, aile sağlığı merkezine gittiği ve dönerken kazanın yaşandığı ortaya çıktı.
20.04.2023 Yaşam
Bakan Kurum: Her felaketi birbirimizden güç alarak aştık
Bakan Kurum: Her felaketi birbirimizden güç alarak aştık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Diyarbakır'da Deprem Konutları Temel Atma ve 1432 Konut ile 17 Dükkan Anahtar Teslim Töreni'nde konuştu.
14.04.2023 Ekonomi
Depremzedelere imar yalanı ile tuzak! Dolandırıcıların yeni yöntemi ortaya çıktı
Depremzedelere imar yalanı ile tuzak! Dolandırıcıların yeni yöntemi ortaya çıktı Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra, vatandaşların yüksek katlı binalardan çok müstakil dubleks için arazi arayışına girmesi dolandırıcıların iştahını kabarttı. Deprem fırsatçıları, imara açılmayacak tarım arazileri satmaya başladı.
6.04.2023 Ekonomi
'Asrın felaketi'nden ürküten görüntü! 1 tonluk raf beşik gibi
'Asrın felaketi'nden ürküten görüntü! 1 tonluk raf beşik gibi Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır’da bir marketin yaklaşık 1 tonluk rafın beşik gibi sallandığı an güvenlik kamerasına yansıdı. Depremin 10 saniye öncesinde kedinin tepkisi güvenlik kameralarına yansıdı.
19.02.2023 Gündem
Kızılay'ın il il yemek dağıtım noktaları
Kızılay'ın il il yemek dağıtım noktaları Kızılay, depremden etkilenen 10 ilde farklı noktalara yerleştirdiği aşevleri, mobil mutfakları ve ikram araçlarıyla afetzedelere beslenme desteğini sürdürüyor. 
11.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kayapınar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayapınar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.