Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ, hafta sonu güneşli havada kayak yapmak isteyenlerin akınına uğradı. Kayak öğrenmek isteyenlerin de geldiği Uludağ'da kayak dersinin saati 2 bin TL, kayak ekipmanının günlük kiralama ücreti 750 ve kayak kıyafeti ise 500 TL. Tatilcilere 2 saatte kayak öğrettiklerini söyleyen Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Başkanı eski milli kayakçı Yahya Usta, eğitimin, belgesi olan kayak öğretmeninden alınmasının önemine dikkat çekerek, “Korsan taksici gibi korsan kayak öğretmenleri var. Ufak bir hatanın geri dönüşü olmuyor” dedi.
19.02.2024 Gündem
Sarıkamış'ın çocukları olimpiyatlara hazırlanıyor...
Sarıkamış'ın çocukları olimpiyatlara hazırlanıyor... Şehitler diyarı, sarıçam ormanları ve kristal karıyla Türkiye'nin kış turizm merkezlerinden Sarıkamış'ta farklı bir heyecan yaşanıyor. Sarıkamış'ın çocukları olimpiyatlara hazırlanıyor. Okullardan seçilen 6-10 yaş aralığındaki çocuklar Sarıkamış Spor Oyunları ve Olimpik Kayakçı Yetiştirme Projesi kapsamında eğitime alındı. Hedef gelecekte olimpiyatlara katılacak sporcular yetiştirmek. Projenin Koordinatörü Millî Kayakçı Yıldırım Candan, bu proje ile çıtayı yükselttiklerini ve olimpiyat sporcuları yetiştireceklerini belirtti.
23.02.2022 Gündem
Uludağ'a gidecekler dikkat! Artık yasak
Uludağ'a gidecekler dikkat! Artık yasak Otelciler Birliği, Kayak Öğretmenleri Derneği, jandarma ve belediye temsilcilerinden oluşan koordinasyon kurulu Uludağ'da üzücü kazalar yaşanmaması bir dizi tedbir aldı...
25.12.2014 Yaşam