Katy Perry İnstagram

Katy Perry İnstagram

Son dakika Katy Perry instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Katy Perry instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Katy Perry instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Katy Perry İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan katy perry instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 katy perry instagram haberi bulunmuştur. Tüm katy perry instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Katy Perry'den sürpriz! Düğünü basıp...
Katy Perry'den sürpriz! Düğünü basıp... ABD'li pop yıldızı Katy Perry, St Louis'de bir düğün sürprizi olarak sahneye çıktı.
25.10.2017 Magazin
Katy Perry ve Orlando Bloom çok fena yakalandı!
Katy Perry ve Orlando Bloom çok fena yakalandı! Yaklaşık altı ay önce ayrılan Katy Perry ve Orlando Bloom çifti, birlikte izledikleri konserde samimi görüntüleriyle, yeniden barıştıkları yorumlarına neden oldu.
14.08.2017 Magazin
Katy Perry’den itiraf: İlk kez altıncı sınıfta...
Katy Perry’den itiraf: İlk kez altıncı sınıfta... 30’lu yaşların keyfini çıkardığını söyleyen Katy Perry, geçmişiyle ilgili özel itiraflarda bulunarak ilk kez altıncı sınıftayken şişe çevirmece oyunu nedeniyle öpüştüğünü anlattı.
12.08.2017 Magazin
Yılın aşk bombası! Böyle yakalandılar...
Yılın aşk bombası! Böyle yakalandılar... Katy Perry, önceki akşam Hollywood'un yakışıklı aktörlerinden Robert Pattinson ile bir restoranda yemek yerken görüntülendi.
8.08.2017 Magazin
Katy Perry'den kahve molası!
Katy Perry'den kahve molası! Şarkıcı Katy Perry, önceki gün Studio City'de tek başına koşuya çıktı.
25.07.2017 Magazin
Katy Perry’den Niall Horan'a: Annen yaşındayım
Katy Perry’den Niall Horan'a: Annen yaşındayım Katy Perry, verdiği bir radyo röportajında eski One Direction üyesi Niall Horan’ın kendisiyle flörtleşmeye çalıştığını iddia etti.
4.07.2017 Magazin
Bu görüntüler için ilk kez konuştu!
Bu görüntüler için ilk kez konuştu! Katy Perry'nin eski sevgilisi Orlando Bloom'la olan pozları çok konuşulmuştu. Ancak taraflar bu fotoğrafla ilgili açıklama yapmamıştı. Beklenen açıklama Perry’den geldi.
29.06.2017 Magazin
Katy Perry ile ilgili şok gerçek! Sahte çıktı...
Katy Perry ile ilgili şok gerçek! Sahte çıktı... Dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry'nin Twitter takipçilerinin yüzde 68'inin sahte olduğu ortaya çıktı.
4.06.2017 Magazin
Katy Perry turtayı beğenmeyince tükürdü!
Katy Perry turtayı beğenmeyince tükürdü! Katy Perry, önceki gün KIIS FM'in düzenlediği partide sahne aldı.
16.05.2017 Magazin
Katy Perry'den cesur paylaşım!
Katy Perry'den cesur paylaşım! Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Katy Perry, sosyal medya hesabından 2011 yılına ait bir pozunu paylaştı.
5.04.2017 Magazin
Ayrılık Katy Perry'yi çok değiştirdi!
Ayrılık Katy Perry'yi çok değiştirdi! Oyuncu Orlando Bloom'dan ayrılan Katy Perry, uzun küt saçlarını kısacık kestirdi.
3.03.2017 Magazin
Orlando Bloom: Annemin bu ay 80 yaşına gireceğine inanamıyorum
Orlando Bloom: Annemin bu ay 80 yaşına gireceğine inanamıyorum Orlando Bloom, annesi Sonia Constance Josephine Copeland'ın dans ettiği anları paylaştı. İngiliz oyuncu, takipçilerine, "Onun bu ay 80 yaşına gireceğine inanmayan tek kişi ben miyim?" sorusunu yöneltti.
20.11.2021 Magazin
35’e özel poz!
35’e özel poz! 25 Ekim’de 35 yaşına giren ABD’li şarkıcı Katy Perry, doğum gününe özel bir kareyle Instagram’dan kutlama yaptı.
27.10.2019 Magazin
Katy ve  bebeği
Katy ve bebeği ABD’li şarkıcı Katy Perry, köpeği Nugget ile çekilmiş bu pozunu Instagram’ına yükledi.
30.08.2018 Magazin
Özür dilerim eski dostum!
Özür dilerim eski dostum! Katy Perry, 6 yıldır kavgalı olduğu Taylor Swift’e bir mektup yollayarak eski dostundan özür diledi
9.05.2018 Magazin
Instagram’dan bilgileri  çalındı
Instagram’dan bilgileri çalındı Instagram siber saldırı sonucunda bazı bilgilerin hackerların eline geçtiğini açıkladı ve kullanıcılarını uyardı. Selana Gomez, Lady Gaga, Taylor Swift’in bilgileri çalındı.
2.09.2017 Magazin
Genç yıldızların Met Gala çıkarması
Genç yıldızların Met Gala çıkarması Kostüm Enstitüsü yararına yapılan Met Gala, bu yıl da yıldız isimlerin rengarenk geçişine sahne oldu. Birbirinden farklı cesur kostümleriyle kırmızı halıda poz veren ünlüler heyecan yarattı. Gecenin en çok dikkat çeken isimleri ise son dönemin popüler gençleri Bella - Gigi Hadid kardeşler, Kendall Jenner ve Cara Delevingne oldu
2.05.2017 Magazin
Sokakta defile
Sokakta defile New York Moda Haftası, etkileyici Marc Jabobs defilesi ile son buldu.
19.02.2017 Magazin
'Oral seks' vaadi de işe yaramadı!
'Oral seks' vaadi de işe yaramadı! Amerika Başkanı Donald Trump oldu...
9.11.2016 Magazin
Lady Gaga rengini belli etti
Lady Gaga rengini belli etti Katy Perry ve Beyonce’nin ardından Lady Gaga da ABD başkanlık seçimi için Hillary Clinton’a destek verdi...
7.11.2016 Magazin
Madonna'dan çok ciddi uyarı!
Madonna'dan çok ciddi uyarı! Madonna ABD seçmenini uyardı: Ciddi olun...
7.11.2016 Magazin
Madonna, Clinton için soyundu
Madonna, Clinton için soyundu ABD halkı başkanlık seçimleri için oy verirse ‘soyunma sözü veren’ oyuncu Ruffalo bekleyedursun, popun kraliçesi Madonna ve ünlü şarkıcı Katy Perry, Demokrat Parti başkan adayı Hillary Clinton için şimdiden soyundu.
28.09.2016 Magazin
Katy kanatlandı
Katy kanatlandı Nevada’da gerçekleşen ve dünyanın en çılgın festivali olarak adını duyuran Burning Man’in ünlü konuklarından biri de Katy Perry’di...
4.09.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Katy Perry İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki katy perry instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.