Katy Perry Hot

Katy Perry Hot

Son dakika Katy Perry hot haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Katy Perry hot ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Katy Perry hot haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Katy Perry Hot

haberleri sayfasında son dakika yaşanan katy perry hot gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 katy perry hot haberi bulunmuştur. Tüm katy perry hot haberleri aşağıda listelenmiştir.
Katy Perry ve Orlando Bloom çok fena yakalandı!
Katy Perry ve Orlando Bloom çok fena yakalandı! Yaklaşık altı ay önce ayrılan Katy Perry ve Orlando Bloom çifti, birlikte izledikleri konserde samimi görüntüleriyle, yeniden barıştıkları yorumlarına neden oldu.
14.08.2017 Magazin
Katy Perry’den itiraf: İlk kez altıncı sınıfta...
Katy Perry’den itiraf: İlk kez altıncı sınıfta... 30’lu yaşların keyfini çıkardığını söyleyen Katy Perry, geçmişiyle ilgili özel itiraflarda bulunarak ilk kez altıncı sınıftayken şişe çevirmece oyunu nedeniyle öpüştüğünü anlattı.
12.08.2017 Magazin
Yılın aşk bombası! Böyle yakalandılar...
Yılın aşk bombası! Böyle yakalandılar... Katy Perry, önceki akşam Hollywood'un yakışıklı aktörlerinden Robert Pattinson ile bir restoranda yemek yerken görüntülendi.
8.08.2017 Magazin
Bu görüntüler için ilk kez konuştu!
Bu görüntüler için ilk kez konuştu! Katy Perry'nin eski sevgilisi Orlando Bloom'la olan pozları çok konuşulmuştu. Ancak taraflar bu fotoğrafla ilgili açıklama yapmamıştı. Beklenen açıklama Perry’den geldi.
29.06.2017 Magazin
Katy Perry ile ilgili şok gerçek! Sahte çıktı...
Katy Perry ile ilgili şok gerçek! Sahte çıktı... Dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry'nin Twitter takipçilerinin yüzde 68'inin sahte olduğu ortaya çıktı.
4.06.2017 Magazin
Katy Perry turtayı beğenmeyince tükürdü!
Katy Perry turtayı beğenmeyince tükürdü! Katy Perry, önceki gün KIIS FM'in düzenlediği partide sahne aldı.
16.05.2017 Magazin
Ayrılık Katy Perry'yi çok değiştirdi!
Ayrılık Katy Perry'yi çok değiştirdi! Oyuncu Orlando Bloom'dan ayrılan Katy Perry, uzun küt saçlarını kısacık kestirdi.
3.03.2017 Magazin
'Nişanlım eski eşimle çok iyi anlaşıyor'
'Nişanlım eski eşimle çok iyi anlaşıyor' Dünyaca ünlü model Miranda Kerr, eski eşi Orlando Bloom ve Bloom'un sevgilisi Katy Perry'yle ilişkisi hakkında konuştu.
31.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Katy Perry Hot ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki katy perry hot haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.