Katmerciler

Katmerciler

Son dakika Katmerciler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Katmerciler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Katmerciler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Katmerciler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan katmerciler gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 katmerciler haberi bulunmuştur. Tüm katmerciler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jet yakıtı ikmalinde dünyada bir ilk
Jet yakıtı ikmalinde dünyada bir ilk TFS,İstanbul Havalimanı’nda gerçekleştirdiği uçak yakıt ikmali operasyonları için elektrikli araçları kullanarak dünyada bir ilki başardı.
18.10.2021 Ekonomi
Türk savunma sanayisinden 2 yeni zırhlı araç
Türk savunma sanayisinden 2 yeni zırhlı araç Katmerciler, IDEF 2021'de zırhlı araçlar Eren 4x4 ve Hızır II'yi ilk kez sergileyecek.
11.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Afrika'nın güvenliği Türk zırhlı araçlarına emanet
Afrika'nın güvenliği Türk zırhlı araçlarına emanet Türk savunma sanayisindeki zırhlı kara aracı üreticilerinin son dönemde Afrika'da kazandıkları ihalelere Kenya'da 118 araçlık bir yenisi eklendi.
3.06.2021 Bilim ve Teknoloji
Kenya duyurdu! Türkiye'den alacaklar
Kenya duyurdu! Türkiye'den alacaklar Kenya Savunma Kuvvetleri Sözcüsü Zipporah Kioko yaptığı açıklamada Türkiye'den 118 zırhlı personel taşıyıcı alacaklarını duyurdu. The Star gazetesine yaptığı açıklamada anlaşmada sona yaklaşıldığını ifade etti.
25.01.2021 Dünya
'5 firmamız Tunus'a 150 milyon dolarlık ihracat yaptı'
'5 firmamız Tunus'a 150 milyon dolarlık ihracat yaptı' Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, yılın son günlerinde Tunus'a önemli ihracat gerçekleştirildiğini belirterek, "Başkanlığımız koordinasyonunda 5 firmamız toplam 150 milyon dolar tutarında ihracata imza attı." ifadesini kullandı.
24.12.2020 Bilim ve Teknoloji
"İnsansız mini tank" için seri üretim imzası
"İnsansız mini tank" için seri üretim imzası ASELSAN ile Katmerciler arasında imzalanan seri üretim sözleşmesi doğrultusunda "insansız mini tank" olarak da adlandırılan silahlı insansız kara araçları, 2021'de Kara Kuvvetleri Komutanlığına teslim edilecek.
2.07.2020 Bilim ve Teknoloji
ASELSAN'dan ağır sınıf insansız kara aracı hamlesi
ASELSAN'dan ağır sınıf insansız kara aracı hamlesi ASELSAN, zırhlı muharebe araçlarına yönelik yeni teknolojileri güvenlik güçlerinin kullanımına sunmaya hazırlanıyor.
27.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Batı sınırı ASELSAN'ın ATEŞ'ine emanet
Batı sınırı ASELSAN'ın ATEŞ'ine emanet ASELSAN, Türkiye'nin batı sınırlarındaki güvenlik tedbirlerinin artırılması amacıyla üstlendiği proje kapsamında ATES¸ Mobil Sınır Güvenlik Sistemi teslimatlarını tamamladı.
29.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'de bir ilk olacak! Teslim edildi
Türkiye'de bir ilk olacak! Teslim edildi Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Yeni Nesil Kriminal İnceleme Aracı Projesi kapsamında üretilen ilk 6 "Kıraç"ın Emniyet Genel Müdürlüğüne teslim edildiğini bildirdi.
14.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Sınır güvenliğine "Ateş" takviyesi
Sınır güvenliğine "Ateş" takviyesi Türkiye ve Avrupa Birliği (AB) sınırlarındaki gözetleme kapasitesinin artırılmasına yönelik çalışmalar kapsamında 27 Ateş Mobil Sınır Güvenlik Sistemi'nin güvenlik güçlerine teslimatı yapıldı.
17.12.2019 Gündem
Bakan Varank açıkladı: Cuma günü birliklere teslim edilecek
Bakan Varank açıkladı: Cuma günü birliklere teslim edilecek Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İnsansız iş makinesi cuma günü birliklere teslim edileceğini açıkladı.
9.10.2019 Gündem
Hızır zırhlısından ilk ihracat başarısı
Hızır zırhlısından ilk ihracat başarısı Türk savunma sanayisi şirketlerinden Katmerciler, zırhlı muharebe aracı Hızır ile ilk ihracat başarısına imza attı.
26.07.2019 Ekonomi
Hızır TSK envanterine girdi
Hızır TSK envanterine girdi Türk savunma sanayisindeki kara aracı üreticileri tarafından üretilen ve güvenlik güçlerinin envanterine giren son ürün Hızır 4x4 taktik tekerlekli zırhlı araç oldu. Hızır'ın üreticisi Katmerciler'in hedefinde bu kez aracın hibrit versiyonunu geliştirmek var.
17.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Ve törenle teslim edildi!
Ve törenle teslim edildi! ASELSAN tarafından sınır gözetleme kapasitesinin artırılması ve kaçakçıların tespit edilmesi amacıyla üretilen 20 zırhlı mobil güvenlik aracı 'Ateş', düzenlenen törenle Milli Savunma Bakanlığı'na teslim edildi.
16.05.2019 Bilim ve Teknoloji
Kol uçuşu selam!
Kol uçuşu selam! Türkiye’nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST’in ikinci gününde de tarihi anlar yaşandı. THY filosundaki en büyük uçaklardan Boeing-777 ile Türk Yıldızları, nefes kesen bir gösteri yaptı
21.09.2018 Gündem
Tehditlere karşı yerli kalkan
Tehditlere karşı yerli kalkan Savunma sanayisindeki yerlileştirme çabası zırh teknolojilerinde de yoğun olarak sürüyor. Bu alanda Türkiye'de geliştirilen ürünlerin sayısı hızla artarken, yakın zamanda zırh malzemelerin de ülkede üretilmesi amaçlanıyor.
18.07.2018 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'nin insansız kara aracı göreve hazır
Türkiye'nin insansız kara aracı göreve hazır Katmerciler tarafından geliştirilen ve ASELSAN silah sistemi entegre edilen UKAP'ların ilki sahada görev yapmaya hazır hale getirildi. Geliştirilen UKAP, son olarak hareketli atış testlerinden başarıyla geçti
7.06.2018 Bilim ve Teknoloji
Yerli insansız araç Asya pazarına giriyor
Yerli insansız araç Asya pazarına giriyor Türk savunma sanayisinin son dönemde geliştirdiği ürünlerden Uzaktan Kumandalı Atış Platformu, Asya pazarına Malezya'nın önde gelen savunma ve havacılık şirketi DEFTECH'le iş birliğiyle girecek.
20.04.2018 Bilim ve Teknoloji
Başbakan Yıldırım: FETÖ'cü alçaklara gereken ceza verilecek
Başbakan Yıldırım: FETÖ'cü alçaklara gereken ceza verilecek Yıldırım, Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu'nda düzenlenen ATO Olağan Meclis Toplantısı'nda, katılımcılara hitap etti.
27.02.2018 Siyaset
İHA’dan sonra İKA’lar geliyor
İHA’dan sonra İKA’lar geliyor Son dönemde insansız hava araçlarını etkin şekilde kullanan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Zeytin Dalı Harekatı ile insansız kara araçlarını da (İKA) operasyonel anlamda kullanmaya başlayacak.
23.02.2018 Gündem
Kanala ne Katar’sınız?
Kanala ne Katar’sınız? Katar’da düzenlenen Expo Turkey by Qatar’da Kanal İstanbul heyecanı yaşandı. Emlak Konut GYO, Katarlı gayrimenkul şirketleriyle Kanal İstanbul’un çevresindeki 4.6 milyon metrekarelik arsa portföyünü nasıl değerlendireceklerini görüştü.
18.01.2018 Ekonomi
Hızır sahaya iniyor
Hızır sahaya iniyor Türk savunma sanayisinin en yeni zırhlı araçlarından Hızır, ilk kez envantere gireceği sınır güvenliği projesi için önümüzdeki ay teste hazır hale gelecek.
17.01.2018 Ekonomi
Savunma değil hücum vakti
Savunma değil hücum vakti Türk savunma sanayisinin önde gelen 23 firması, son dönemde askeri harcamalar ile öne çıkan Körfez ülkelerine açılmak için Kuveyt Savunma ve Havacılık Fuarı’na çıkarma yapacak
9.12.2017 Ekonomi
Sınırları "Hızır" bekleyecek
Sınırları "Hızır" bekleyecek Türk savunma sanayisinin zırhlı kara aracı pazarındaki yeni oyuncularından Katmerciler'in taktik tekerlekli zırhlı araçları ilk kez envantere girecek.
29.09.2021 Gündem
ROKETSAN ürünleri vitrine çıkıyor
ROKETSAN ürünleri vitrine çıkıyor Türkiye'nin roket ve füze sistemleri üreticisi ROKETSAN, yeni iş ve ihracat olanakları için Uluslararası Savunma ve Güvenlik Ekipmanları Fuarı'na (DSEI) katılacak.
10.09.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Katmerciler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki katmerciler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.