Dışişleri Bakanlığı'ndan "PKK" açıklamasına tepki
Dışişleri Bakanlığı'ndan "PKK" açıklamasına tepki Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye Raportörü Kati Piri'nin "PKK’nın Avrupa'ya tehdit oluşturmadığı" yönündeki açıklamasına, "Avrupa güvenliğinin bölünmezliğinin ve terör örgütlerine karşı tereddütsüz iş birliğinin önemini anlayamamış bir şahsiyetin Avrupa Parlamentosu Raportörü olarak görev yapması esef vericidir. Türkiye’ye en büyük tehdit oluşturan terör örgütlerinden birini tehdit olarak görmeyen bir kişinin ülkemizle ilgili raportör olması kabul edilemez." ifadesiyle tepki gösterdi.
29.01.2018 Gündem
Skandal! PKK'nın konferansına katılacak
Skandal! PKK'nın konferansına katılacak Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati Piri, yeni bir skandala hazırlanıyor.
25.06.2017 Dünya
Bakanlığa alınmadı! Soğuk duş
Bakanlığa alınmadı! Soğuk duş Türkiye-AB ilişkilerinin dondurulmasını isteyen AP Raportörü Piri'nin, Adalet Bakanlığı’na alınmadığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Bozkır’dan AP Raportörü’ne tepki
Bozkır’dan AP Raportörü’ne tepki ‘Tarafsızlığını yitirmiştir’ AVRUPA Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye Raportörü Kati Piri hakkında yazılı bir açıklama yaptı...
29.09.2021 Gündem