Kate Winslet

Kate Winslet

Son dakika Kate Winslet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kate Winslet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kate Winslet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kate Winslet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kate winslet gelişmeleri de dahil olmak üzere 125 kate winslet haberi bulunmuştur. Tüm kate winslet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kate Winslet çıplak sahneleri hakkında samimi itiraflarda bulundu! “Soyunmaktan niye korkayım”
Kate Winslet çıplak sahneleri hakkında samimi itiraflarda bulundu! “Soyunmaktan niye korkayım” Kate Winslet 1997'de kamera karşısına geçtiği ve kariyerindeki altın sıçrayışa neden olan Titanik filmiyle birlikte sinema dünyasının en çok konuşulan kadın oyuncuları arasında yer alıyor. Ünlü oyuncu Kate Winslet son olarak yeni filmi Lee'deki üstsüz sahneleriyle gündeme geldi. Winslet, filmlerde çektiği çıplak sahneler hakkında çok konuşulan itiraflarda bulundu.
13.09.2023 Magazin
Kate Winslet'tan bağış çağrısı!
Kate Winslet'tan bağış çağrısı! Dünyaca ünlü oyuncu Kate Winslet, Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerin ardından depremzedeler için harekete geçti. Ünlü İngiliz bağış çağrısında bulundu.
23.02.2023 Magazin
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Avatar 2 ne zaman çıkacak, vizyona giriş tarihi ne? Avatar 2 Suyun Yolu fragmanı yayınlandı! Avatar 2 yayın tarihi!
Avatar 2 ne zaman çıkacak, vizyona giriş tarihi ne? Avatar 2 Suyun Yolu fragmanı yayınlandı! Avatar 2 yayın tarihi! 'Avatar'ın tanıtım filmi yayınlandı. 2 milyar 847 milyon dolarlık hasılatıyla tüm zamanların en çok gişe yapan filmi 'Avatar' 13 yıl sonra izleyiciyle buluşacak. Devam filmi 'Avatar: Suyun Yolu'nun tanıtım filmi yayınlandı. Peki, Avatar 2 ne zaman vizyona giriyor, ne zaman çıkacak?  İşte Avatar 2 filminin vizyon tarihi ve film hakkında merak edilenler detaylar...
13.05.2022 Kültür Sanat
Titanic'te çok konuşulacak Osmanlı detayı! 110 yıl sonra ortaya çıktı..
Titanic'te çok konuşulacak Osmanlı detayı! 110 yıl sonra ortaya çıktı.. Asla batmaz denilen ve Atlantik Okyanusu'nda batan Titanic ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar geldi. İngiliz basınına konulan ve gemi ile ilgili doğru bilinen yanlışlara açıklık getiren tarihçi Wetterholm'un sözleri ilginç bir Osmanlı detayını ortaya çıkarttı.
24.01.2022 Dünya
Kate Winslet’tan Leonardo DiCaprio itirafı
Kate Winslet’tan Leonardo DiCaprio itirafı İngiliz oyuncu Kate Winslet, "Titanik" filmindeki rol arkadaşı Leonardo DiCaprio ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kate Winslet, DiCaprio ile buluşma anlarından bahsetti. İşte dikkat çeken o açıklamalar!
26.12.2021 Magazin
2022 Altın Küre adayları açıklandı
2022 Altın Küre adayları açıklandı Önümüzdeki yıl 79'uncu kez verilecek olan Altın Küre (Golden Globes) Ödülleri için adaylar belli oldu. Hollywood Yabancı Basın Birliği'nin (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) açıkladığı sinema yapımları arasında The Power of the Dog ve Belfast filmleri yedi adaylıkla öne çıktı. Succession dizisi beş dalda aday gösterilirken, Ted Lasso ve The Morning Show dörder adaylık aldı. İşte Oscar'ın habercisi olarak görülen Altın Küre'nin 2022 adayları...
14.12.2021 Kültür Sanat
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
Ukraynalı model Kristina Novytska'nın ölümünde flaş gelişme! Ellerini arkadan kelepçeleyip...
Ukraynalı model Kristina Novytska'nın ölümünde flaş gelişme! Ellerini arkadan kelepçeleyip... Bodrum'da başına poşet geçirdikten sonra ellerini arkadan kelepçeleyip intihar eden Ukraynalı genç model Kristina Novytska ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı Novystka'nın ölümü ile ilgili soruşturmayı tamamladı. Novystka’nın intihar ettiği kesinleşti, takipsizlik kararı verildi. Bu karara yapılan itiraz Bodrum 1. Sulh Ceza Hakimliği tarafından da reddedildi. Son dakika haberinin detaylarına göre Ukraynalı modelin intihar etmeden dakikalar önce Murat isimli eski erkek arkadaşı ile yaptığı son yazışmalar da savcılık kararında yer aldı.
13.09.2021 Yaşam
Kate Winslet: 11 yaşımdan beri ona aşığım
Kate Winslet: 11 yaşımdan beri ona aşığım Kate Winslet: “Guy Pearce’a 11 yaşımdan bu yana aşığım. İlk kez bir araya geldiğimizde onu görünce ne kadar sevdiğimi açıklamam gerekmişti.”
17.04.2021 Magazin
İyi maaş, ücretsiz konaklama imkanı ve...  Başvuranlar işkenceciye dönüştü
İyi maaş, ücretsiz konaklama imkanı ve... Başvuranlar işkenceciye dönüştü 1944'te, Almanya'da yayınlanan bir gazetede, iyi maaş, ücretsiz yeme içme, konaklama ve kıyafet imkanları karşılığında 20 ila 40 yaş arasında, sağlıklı kadın işçiler arandığına dair bir iş ilanı yayınlanır. Bu ilana başvuran kadınları, hiç tahmin etmeedikleri bir şey beklemektedir.
20.01.2021 Dünya
Titanik 2 ilk seferini 2022'de yapacak
Titanik 2 ilk seferini 2022'de yapacak Dünyanın en ünlü gemisinin aslına uygun olarak inşa edilecek replikası, 2435 yolcu kapasiteli ve 835 kamaralı olacak. Titanik gibi İngiltere'nin Southampton limanıyla New York arasında sefer yapacak Titanik 2, dünyayı da dolaşacak.
29.10.2018 Dünya
Ödüllü buluşma
Ödüllü buluşma Oscar, BAFTA, SAG, Emmy, Grammy ve Altın Küre sahibi oyuncu Kate Winslet, yeni projesinde 48 yıllık sinema hayatına 67 proje ve 1 Oscar da dahil olmak üzere 32 ödül sığdırmayı başarmış olan usta oyuncu Diane Keaton ile bir araya geliyor.
7.07.2018 Magazin
Her zevke uygun film var
Her zevke uygun film var Bu hafta vizyona ikisi yerli 7 film giriyor. The Post haftanın en iddialı yapımı. Deliha 2 ise komediseverlere göre. İşte öne çıkanlar
12.01.2018 Arşiv
Kate Winslet, 'Avatar' oluyor!
Kate Winslet, 'Avatar' oluyor! Oscar ödüllü oyuncu Kate Winslet’in, ‘Avatar 2’ filmindeki rolünün detayları belli oldu.
1.12.2017 Kültür Sanat
Avatar oluyor
Avatar oluyor Oscar ödüllü oyuncu Kate Winslet’in ‘Avatar 2’ filmindeki rolünün detayları belli oldu.
30.11.2017 Magazin
Gala pozu
Gala pozu Başrollerinde Justin Timberlake ile Kate Winslet’in yer aldığı ‘Wonder Wheel’ (Dönme Dolap) filminin New York galası önceki gece gerçekleşti.
15.11.2017 Magazin
Dönme Dolap Türkiye’de
Dönme Dolap Türkiye’de Başrollerini Justin Timberlake ile Kate Winslet’in paylaştığı, yönetmen koltuğunda ise Woody Allen’in oturduğu ‘Wonder Wheel’ (Dönme Dolap) filmi, Türkiye galasını 5. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali’nde yapacak.
13.11.2017 Magazin
Dudak dudağa tebrik!
Dudak dudağa tebrik! Kate Winslet, ödül aldığı Hollywood Film Ödülleri gecesinde oyuncu Allison Janney’in dudaklarına yapışarak geceye damgasını vurdu
6.11.2017 Magazin
İsmini bile anmadım
İsmini bile anmadım Hollywood’da deprem etkisi yaratan Harvey Weinstein hakkındaki taciz ve tecavüz suçlamalarına ilişkin bir açıklama da Kate Winslet’ten geldi.
17.10.2017 Magazin
Avatar Kate
Avatar Kate Sinemanın kült filmleri arasında yer alan ‘Titanik’in yönetmeni James Cameron ile başrol oyuncusu Kate Winslet (41) yeniden bir arada!
4.10.2017 Magazin
Tecavüzle suçlanan yönetmene destek verdi!
Tecavüzle suçlanan yönetmene destek verdi! Kate Winslet, üvey kızı Dylan Farrow'a tecavüz etmekle suçlanan dünyaca ünlü yönetmen Woody Allen ile çalışmaktan rahatsızlık duymadığını söyledi.
14.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kate Winslet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kate winslet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.