Katar Krizi

Katar Krizi

Son dakika Katar krizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Katar krizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Katar krizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Katar Krizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan katar krizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 317 katar krizi haberi bulunmuştur. Tüm katar krizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'ye karşı yapılan her kötülüğün arkasında o ülke var
Türkiye'ye karşı yapılan her kötülüğün arkasında o ülke var Türkiye’ye karşı atılan hemen her adımın arkasında o var. 15 Temmuz’da FETÖ’cü darbe girişimine 3 milyar dolara yakın finansal destek sağladığı iddiasından Libya’da darbeci Hafter’in en büyük destekçisi olmaya, Wagner’in sahadaki elemanlarının finansmanını sağlamaktan Şam rejimine Türkiye’ye karşı destek sağlamaya kadar...
9.06.2020 Gündem
Haberler gelmeye başladı! Suudi Prens...
Haberler gelmeye başladı! Suudi Prens... Son dönemde Muhammed bin Selman’ın bazı yetkilerinin elinden alındığına, yönetimden tecrit edildiği iddialarının arkasında, veliaht prensin ülkenin askeri/endüstriyel kaynaklarını aşan, ülkeye İslam dünyasında ve Batı kamuoyunda itibar kaybettiren aşırı iddialı ve maceracı politika yöntemlerin olduğu düşünülüyor.
29.03.2019 Dünya
Katar krizi üzerinde çalışan ABD özel temsilcisi istifa etti
Katar krizi üzerinde çalışan ABD özel temsilcisi istifa etti ABD Dışişleri Bakanlığında özel temsilci olarak görev yapan ve Körfez ülkelerinin Katar'a uyguladığı abluka sebebiyle ortaya çıkan Körfez krizi üzerinde çalışan Anthony Zinni istifa ettiğini bildirdi.
8.01.2019 Dünya
'Amerika'nın suç ortaklığı artık bitmeli'
'Amerika'nın suç ortaklığı artık bitmeli' ABD'nin önde gelen gazetelerinden The New York Times'ın (NYT) Yayın Kurulu, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinin Suudi Arabistan'ın insan hakları ihlallerinin geldiği noktayı gösterdiğini vurgulayarak, "Amerika'nın suç ortaklığı artık bitmeli." çağrısı yaptı.
16.11.2018 Dünya
Kaşıkçı cinayetinde yeni iddia: Timin başında o varmış!
Kaşıkçı cinayetinde yeni iddia: Timin başında o varmış! ABD'nin önde gelen gazetelerinden Wall Street Journal, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'a en yakın isimlerden olan ve Prens'in basın danışmanlığını yapan Suud el-Kahtani'nin gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi için İstanbul'a gönderilen suikast timinin yöneticisi olduğunu iddia etti.
3.11.2018 Dünya
Katar için harekete geçti! ABD'ye...
Katar için harekete geçti! ABD'ye... Kuveyt Emiri Sabah el-Ahmed el-Cabir el-Sabah, ABD Başkanı Donald Trump ile "Katar krizi"ni görüşmek üzere bugün ABD'ye gidecek.
3.09.2018 Dünya
Dağılıyorlar! Katar...
Dağılıyorlar! Katar... Körfez'de Avrupa Birliği benzeri bir entegrasyon sürecinin taşıyıcı gücü olması beklenen KİK, üye ülkeler arasındaki derin ihtilaflar nedeniyle dağılma emareleri gösteriyor.
28.06.2018 Dünya
Bomba iddia! Kovulması için lobi yapılıyor
Bomba iddia! Kovulması için lobi yapılıyor ABD Başkanı Donald Trump'ın en önemli bağışçılarından olan ve Birleşik Arap Emirlikleri ile çok yakın bağlantılara sahip Amerikalı iş adamı Elliott Broidy'nin, Katar konusunda farklı düşünen ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ın kovulması için lobi yaptığı iddia edildi.
5.03.2018 Dünya
Katar ile BAE arasına meğer 'kadın' girmiş
Katar ile BAE arasına meğer 'kadın' girmiş Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman el Sani, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Katar ablukasına katılmasının en bariz faktörlerinden birinin, Doha'nın ülkede bulunan BAE'den bir muhalifin eşini teslim etmeyi reddetmesi olduğunu söyledi.
11.01.2018 Dünya
Katar krizinde flaş gelişme! 'Dondurun!'
Katar krizinde flaş gelişme! 'Dondurun!' Bahreyn Dışişleri Bakanı Al Halife, ambargo uygulayan ülkelerin isteklerini yerine getirinceye kadar Katar'ın Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) üyeliğinin dondurulmasını istedi.
30.10.2017 Dünya
Tillerson'dan flaş "Katar krizi" açıklaması!
Tillerson'dan flaş "Katar krizi" açıklaması! Katarlı mevkidaşı Al Sani ile görüşen Tillerson, "Körfez krizini çözme vaktinin geldiği yönündeki düşüncemizi ifade ettik. Diyaloğu kolaylaştırmak, bu diyaloğa ev sahipliği yapmak ya da Kuveyt'in uzun vadeli gayretlerini desteklemek yoluyla elimizden gelen yardımı yapmaya devam edeceğiz" dedi.
22.10.2017 Dünya
Suudi Arabistan'ın hedefindeler!
Suudi Arabistan'ın hedefindeler! Eylül ayının ortasına yaklaşırken Suudi Arabistan’da Ali el-Ömeri ve hemen ardından Selman el-Avde, Avaz el-Karni, Nasır el-Ömer gibi önemli isimlerin birbiri ardına tutuklandıkları haberi ajanslara düştü. Veliaht Muhammed Bin Selman, iktidar yürüyüşünde demir yumruk siyasetini tercih etti. Ancak bu süreç hiç kolay geçmeyecek.
15.09.2017 Dünya
Krize çözüm zirvesi
Krize çözüm zirvesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan öncülüğündeki Körfez ülkelerinin, 5 Haziran’da ambargo başlattığı Katar Emiri Al Sani’yi Beştepe’de ağırladı. İki lider, Türkiye’nin sürecekatkısını, Kuveyt ve diğer Arap ülkeleri ile işbirliği içerisinde atılacak adımları değerlendirdi
14.09.2017 Siyaset
Trump'tan "Katar krizi" teşviği
Trump'tan "Katar krizi" teşviği ABD Başkanı Trump, Katar krizinin çözümü için Suudi Arabistan Kralı Selman, BAE Veliaht Prensi Nahyan ve Katar Emiri Sani ile ayrı ayrı telefonda görüştü
9.09.2017 Dünya
Trump: Askeri seçenek kaçınılmaz değil
Trump: Askeri seçenek kaçınılmaz değil ABD Başkanı Donald Trump, Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Ahmed Cabir el Sabah ile Beyaz Saray'da düzenlediği ortak basın toplantısında, Kuzey Kore'ye karşı askeri bir seçeneğin "kaçınılmaz olmadığını" söyledi.
7.09.2017 Dünya
Katar krizinde flaş gelişme! Türkiye'de yakalandı!
Katar krizinde flaş gelişme! Türkiye'de yakalandı! Katar Başsavcısı Ali Bin Fatis el Meri, Katar Resmi Haber Ajansı'nın (QNA) hacklenmesiyle ilgili 5 şüphelinin Türkiye'de gözaltına alındığını söyledi. QNA'ya yapıldığı söylenen siber saldırı, Körfez krizinin başlamasında büyük rol oynamıştı.
26.08.2017 Dünya
Katar krizinde son dakika gelişmesi! Yeni hamle...
Katar krizinde son dakika gelişmesi! Yeni hamle... Katar krizinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Senegal'in, Katar ile Arap ülkeleri arasındaki krizin ardından çektiği Doha Büyükelçisini geri gönderdiği bildirildi.
22.08.2017 Dünya
Ankara’ya kritik ziyaretler! Bugün geliyor...
Ankara’ya kritik ziyaretler! Bugün geliyor... Suriye’deki son gelişmelerin ardından Ankara önemli konukları ağırlayacak. Bugün İran Genelkurmay Başkanı Bakıri Türkiye’ye gelecek.
29.09.2021 Gündem
Duyurdular! Katar'la ilgili flaş adım!
Duyurdular! Katar'la ilgili flaş adım! Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (ICAO), Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) hava sahalarının bir kısmını Katar Havayolları'na açmayı kabul ettiğini açıkladı.
10.08.2017 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam ülkeleri rektörleri buluşmasında açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan:İsrail yönetimi bardağı taşırmaktadır!
Cumhurbaşkanı Erdoğan:İsrail yönetimi bardağı taşırmaktadır! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında partililere seslendi. Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in görevden ayrıldığı iddialarına ilişkin yaptığı açıklamaların tartışılması üzerine, "Zaten tartışılması için kurdum bu cümleyi" dedi
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'ın Körfez turu başladı: Kral Selman'la görüştü
Erdoğan'ın Körfez turu başladı: Kral Selman'la görüştü Katar krizine ilişkin olarak Körfez ülkelerine ziyaret gerçekleştirmeye başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk durağı Suudi Arabistan oldu. Erdoğan, Kral Selman'la bir araya geldi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan Körfez turu öncesi konuştu
Erdoğan Körfez turu öncesi konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu öncesi Atatürk Havalimanı'nda açıklama yaptı
29.09.2021 Gündem
ABD'den flaş Katar açıklaması!
ABD'den flaş Katar açıklaması! ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, Körfez'de yaşanan Katar krizine ilişkin açıklamalarda bulundu.
21.07.2017 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gücünüz yetmez!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gücünüz yetmez! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çırağan Sarayı'nda İkitelli İstanbul Şehir Hastanesi kredi anlaşması imza töreninde konuştu. Son günlerde Almanya ile yaşanan gerilim hakkında açıklama yapan Erdoğan,"Alman dostlarıma ve dünyaya sesleniyorum: Türkiye'yi karalamaya gücünüz yetmez." dedi.
21.07.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Katar Krizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki katar krizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.