Katar Havayolları

Katar Havayolları

Son dakika Katar Havayolları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Katar Havayolları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Katar Havayolları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Katar Havayolları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan katar havayolları gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 katar havayolları haberi bulunmuştur. Tüm katar havayolları haberleri aşağıda listelenmiştir.
THY'den uçuş ve yolcu rekoru
THY'den uçuş ve yolcu rekoru Türk Hava Yolları (THY), dün bin 543 sefer ve 260 bini aşan yolcu sayısıyla tarihinin en yoğun gününü yaşadı.
16.07.2022 Ekonomi
Uçuş sırasında mucize doğum!
Uçuş sırasında mucize doğum! Toronto Üniversitesi'nde eğitmen olarak çalışan Doktor Aisha Khatib, Katar’dan Uganda’ya giden yolcu uçağında sağlıklı kız bir bebek doğurttu. 8 aylık doğan bebeğe doktorun ismiyle birlikte Mucize Aisha adı verildi.
15.01.2022 Dünya
32 ABD vatandaşı daha Afganistan'dan tahliye edildi
32 ABD vatandaşı daha Afganistan'dan tahliye edildi Beyaz Saray, 21 ABD vatandaşı ve 11 yeşil kart (green card) sahibinin daha Afganistan'dan tahliye edildiğini bildirdi.
10.09.2021 Dünya
Afganistan'da flaş gelişme! İlk uçak indi
Afganistan'da flaş gelişme! İlk uçak indi Taliban’ın yönetimi ele geçirdiği Afganistan’da flaş bir gelişme yaşandı. Katar Havayolları'na ait bir uçak, kaos görüntüleriyle dünyanın gündemine oturan Kabil Havalimanı'na iniş yaptı.
1.09.2021 Dünya
Katar'ın kabin görevlisi alım başvuruları başladı! 5-6 bin lira maaş fırsatı...
Katar'ın kabin görevlisi alım başvuruları başladı! 5-6 bin lira maaş fırsatı... Katar Havayolları, İstanbul'da 19 Ekim’de kabin görevlisi alım etkinliği düzenleyecek. İlana başvurular başlarken, işe kabul edilenlere verilecek olan maaş ortalamaları da belli oldu.Şirketin, kabin görevlisi olanlara başlangıç maaşı olarak uçtuğu saate göre 5 bin lira ila 13 bin lira arasında maaş vereceği öğrenildi.Adaylara başvurularda para alınmadığı uyarısı da yapan Katar Havayolları, kabin görevlisi olmaya hak kazananlar Doha’da ücretsiz konaklayacak.
28.09.2019 Ekonomi
ABD ve Katar imzaları attı
ABD ve Katar imzaları attı ABD Başkanı Donald Trump ile Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani arasındaki görüşmede, iki ülke arasındaki ekonomik ve askeri iş birliğinin artırılması kararlılığı öne çıktı.
9.07.2019 Dünya
Arap playboyların gizli yaşamı
Arap playboyların gizli yaşamı Birleşik Arap Emirlikleri’nden Şarika’da tahtın vârisi olarak gösterilen Şeyh Halid bin Sultan el Kasımi, geçen hafta Londra’nın en pahalı semtlerinden birindeki dairesinde düzenlenen seks ve uyuşturucu partisinin ardından ölü bulundu. Bu trajik son, kimi Arap prenslerinin neden olduğu daha önceki vakaları da hatırlattı
7.07.2019 Dünya
Dünyaca ünlü şirket kabin görevlisi arıyor! İşte şartları...
Dünyaca ünlü şirket kabin görevlisi arıyor! İşte şartları... Türkiye'ye uçuş sayısını artıran Katar Havayolları'nın, İstanbul'da düzenleyeceği kabin görevlisi alım etkinliği ile ilgili başvurular da başladı. Etkinliğin yeri ve zamanını daha sonra açıklayacak şirket, ilanın son başvuru tarihini 7 Temmuz olduğunu duyurdu. Başvurusu kabul edilenler Doha'da yaşayacak.
12.06.2019 Çalışma Hayatı
Yabancı havayolu şirketleri de personel arıyor!
Yabancı havayolu şirketleri de personel arıyor! İstanbul Havalimanı'na büyük göçün tamamlanmasından sonra Türk işletmeleri işe alım ilanlarını hızlandırdı. İstanbul'a sefer sayılarını artırması beklenen yabancı havayolu şirketleri de Türkiye'de kadrolarına yeni çalışanlar katacak.Yabancı havayolu şirketleri personel alımıyla ilgili ilana çıktı.
10.04.2019 Personel Alımı
Katar Havayolları İstanbul'a kabin görevlisi alımına geliyor
Katar Havayolları İstanbul'a kabin görevlisi alımına geliyor Türkiye - Katar arasında artan uçuş ve yolcu trafiğine paralel olarak Katar Havayolları, 3 Kasım'da İstanbul'da kabin görevlisi işe alım etkinliği düzenleyecek. Seçilen adaylar bin 500 euro maaş alacak ve Doha'da yaşayacak.
26.10.2018 Ekonomi
Katar Havayolları'nın patronundan skandal: Tabii ki erkekler...
Katar Havayolları'nın patronundan skandal: Tabii ki erkekler... Katar Havayolları'nın Yönetim Kurulu Başkanı Akbar El Baker, havayolu şirketlerini sadece erkeklerin yönetebileceğini söyledi.
6.06.2018 Dünya
7500 TL maaşı duyan yüzlerce kişi sıraya girdi!
7500 TL maaşı duyan yüzlerce kişi sıraya girdi! Katar Havayolları’nın İstanbul’da düzenlediği kabin ekibi alımında büyük talep patlaması yaşandı. En düşük maaşın 7500 TL olduğu iş için İstanbul’daki bir otelde yapılan alım etkinliği binlerce başvuranla doldu taştı.
1.05.2018 Ekonomi
7 bin 500 lira başlangıç maaşıyla Türk personel işe alacak
7 bin 500 lira başlangıç maaşıyla Türk personel işe alacak Katar Havayolları artan uçuş ekibi ihtiyacını karşılamak adına pilot ve kabin görevlisi arıyor. İstanbul'da 29 Nisan'da yapılacak işe alım etkinliğinde yaklaşık 7 bin 500 lira’dan maaş başlangıcı ile kabin görevlisi olmak isteyen Türk arayacak.
26.04.2018 Ekonomi
Beşiktaş'a piyango! Katar sermayesi...
Beşiktaş'a piyango! Katar sermayesi... Beşiktaş'ın Başkanı Fikret Orman, Katar'da Savunma Bakanı Khalid Bin Mohammed Al Attiyh'i ziyaret etti ve birçok temasta bulundu. Orman’ın, Katar Havayolları ile kapsamlı bir sponsorluk anlaşması için ilk adımı attığı öğrenildi.
23.03.2018 Beşiktaş
Barcelona'dan tarihi karar
Barcelona'dan tarihi karar Yıllardır, ‘Bir kulüpten daha fazlası’ sloganıyla dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Katalan devi, 2010’da formasına ilk kez bir sponsor alarak tarihi bir karara imzasını atmıştı. Barça şimdi de, Nou Camp’ın isim haklarını satmaya hazırlanıyor.
13.10.2017 İspanya
Erbil’den kaçış başladı! Günlük zarar 350 bin dolar…
Erbil’den kaçış başladı! Günlük zarar 350 bin dolar… Yurt dışından IKBY'ye giden ziyaretçiler, uluslararası uçuş yasağının başlayacağı saat yaklaşırken havalimanında yoğunluğa neden oldu. Türk Dışişleri, "Uçuşlar askıya alınmadan vatandaşların bölgeden ayrılmalarında fayda görülmektedir" ifadesini kullandı. Erbil Uluslararası Havalimanı Müdürü Faik, "Tüm uçuşların iptal edilmesi halinde günlük zararımız 350 bin doları bulur" dedi.
28.09.2017 Dünya
Katarlı pilottan Türk meslektaşına: Olağanüstü iş!
Katarlı pilottan Türk meslektaşına: Olağanüstü iş! İstanbul'a iniş için alçalan Türk Hava Yolları uçağında yolcu olarak bulunan Katar Havayolları pilotlarından Anas Amireh uçağın atlattığı kuş tehlikesini anbean görüntüledi. Pilotun manevrasına 'olağanüstü iş' notu düştü.
29.09.2021 Gündem
Suudi Arabistan'dan flaş Katar hamlesi
Suudi Arabistan'dan flaş Katar hamlesi Suudi Arabistan Sivil Havacılık Kurumu, Katarlı hacı adaylarının Doha'dan Cidde'ye nakli için 7 sefer düzenleneceğini bildirdi.
17.08.2017 Dünya
Duyurdular! Katar'la ilgili flaş adım!
Duyurdular! Katar'la ilgili flaş adım! Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (ICAO), Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) hava sahalarının bir kısmını Katar Havayolları'na açmayı kabul ettiğini açıkladı.
10.08.2017 Dünya
İnekler Katar'a gelmeye başladı!
İnekler Katar'a gelmeye başladı! Suudi Arabistan'ın öncülüğünde başlayan ambargonun süt ürünlerinde yol açtığı kesintilerle mücadele kapsamında Katar'a getirilmesi planlanan 4 bin inekten ilk 165'i ülkeye vardı.
13.07.2017 Dünya
Katar'dan Körfez'deki krize karşı inek hamlesi
Katar'dan Körfez'deki krize karşı inek hamlesi Suudi Arabistan öncülüğündeki Körfez ülkelerinin ambargo uyguladığı Katar, Almanya'dan havayoluyla 165 inek ithal etti.
12.07.2017 Dünya
Katar'dan 37 ülkeye vize uygulaması
Katar'dan 37 ülkeye vize uygulaması Katar, 37 ülkenin vatandaşlarına kapıda vize uygulaması getirdi.
23.06.2017 Dünya
Paris Air Showa Türk damgası
Paris Air Showa Türk damgası Dünyanın en büyük havacılık ve uzay fuarı Paris Air Show, yarın kapılarını Le Bourget Havalimanında açıyor. Havacılık sanayindeki son gelişmelerin sergileneceği fuara bu yıl Türk Havacılık Sanayi (TAI) ürünlerini damgasını vuracak.
18.06.2017 Dünya
Ekonomi Bakanı'ndan Katar açıklaması
Ekonomi Bakanı'ndan Katar açıklaması Ekonomi Bakanı Zeybekci, "Katar'a 71 uçakla 5 bin ton gıda yardımı gönderildi." dedi.
17.06.2017 Ekonomi
Türkiye'den Katar'a 2 bin 800 ton malzeme taşındı
Türkiye'den Katar'a 2 bin 800 ton malzeme taşındı Katar ile Türkiye arasında adeta hava köprüsü kuruldu. Kargo uçakları Katar'a 2 bin 800 ton yardım taşıdı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Katar Havayolları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki katar havayolları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.