Kaset Skandalı

Kaset Skandalı

Son dakika kaset skandalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaset skandalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaset skandalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaset Skandalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaset skandalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 78 kaset skandalı haberi bulunmuştur. Tüm kaset skandalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Skuter kazasında ölen Ezgi Alya Yiğit davasında flaş karar! Sürücüye istenen ceza da belli oldu
Skuter kazasında ölen Ezgi Alya Yiğit davasında flaş karar! Sürücüye istenen ceza da belli oldu Gaziantep'te, skuter ile evine dönen lise öğrencisi Ezgi Alya Yiğit'in öldüğü, Şimal Toprak'ın yaralandığı kazanın ardından tutuklanan ve 1 ay sonra serbest kalan ehliyetsiz otomobil sürücüsü Osman S.(17) hakkında iddianame hazırlandı. Kazada yaşamını yitiren Ezgi Alya Yiğit'in 'asli' kusurlu olduğu belirtilen iddianamede, 'tali' kusurlu olarak kabul edilen sürücü Osman S., hakkında  'taksirle ölüm ve yaralanmaya neden olma' suçundan  2 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
22.06.2022 Yaşam
Engelli vatandaşa dehşeti yaşattılar! ‘Yüzde 40 engelliydim, artık yüzde yüz engelli oldum’
Engelli vatandaşa dehşeti yaşattılar! ‘Yüzde 40 engelliydim, artık yüzde yüz engelli oldum’ Antalya’da vefat eden babasının mezarını ziyaret etmek için mahallesine giden yüzde 40 bedensel engelli ve psikolojik rahatsızlığı bulunan adam, sokakta bağırdığı gerekçesiyle öldüresiye dövüldü. Sağ gözünü kaybeden ve hastanede tedavisi süren genç adam “Zaten engelliydim, yüzde yüz engelli oldum” derken, ablası da gözyaşlarına boğuldu.
22.06.2022 Yaşam
Veterinere cinsel saldırı davasında yeni gelişme! Karar çıktı
Veterinere cinsel saldırı davasında yeni gelişme! Karar çıktı Ankara’da, veteriner Ç.B.'ye (23) cinsel saldırı iddiasıyla tutuksuz yargılanan hayvan hastanesi sahibi Prof. Dr. Hasan Bilgili'nin cezası belli oldu. Yardımcısı Serkan Durmaz ile delilleri yok etmekle suçlanan yargılanan Dr. Hüseyin Şenyurt için de mahkemeden karar çıktı.
22.06.2022 Yaşam
Üniversitede kaset skandalı! Eski rektöre beraat, daire başkanına 5 yıl hapis...
Üniversitede kaset skandalı! Eski rektöre beraat, daire başkanına 5 yıl hapis... Akdeniz Üniversitesi'ndeki (AÜ) 'kaset skandalı' olayında, eski rektör İsrafil Kurtcephe'ye yönelik gizli görüntü çekmek, bu görüntülerin ifşa edilmesi ve şantaj suçlamalarıyla yargılanan eski personel daire başkanı Hüsnü Gülez 5 yıl, AÜ Döner Sermaye İşletmesi müdürü Hacer Doğru ise 3 yıl 4 ay hapis cezası aldı. Eski rektör Prof. Dr. Kurtcephe ve işçi kadrosuna atanan S.A. ile Ziraat Fakültesi'nde görevli S.D. beraat etti.
22.06.2022 Yaşam
Köpek tasması ile dolaşan adamı görenler şoke oldu! ‘Ciğerim yandı’
Köpek tasması ile dolaşan adamı görenler şoke oldu! ‘Ciğerim yandı’ Sakarya’nın Pamukova ilçesinde köpek tasması ile dolaşan 51 yaşındaki vatandaş şaşırttı. Nefsini terbiye etmek için tasma ile dolaştığını aktaran Fevzi Aral, “Nefsim namaza gitmiyor, namaz kılmıyor, insan olamıyor. Amacım nefsimi dizginleyip camiye götürmek” dedi.
14.06.2022 Yaşam
Üniversitede kaset skandalı! Rektör odasında...
Üniversitede kaset skandalı! Rektör odasında... Akdeniz Üniversitesi'ndeki kaset skandalına ilişkin 'özel hayatın gizliliğini ihlal', 'gizli görüntü çekilmesi ve bu görüntülerin yayılması' suçlamasıyla 8 yıla kadar hapsi istenen eski personel daire başkanı H.G., 'şantaj' suçundan da yargılanacak. H.G. hakkında 3 suçtan istenen hapis cezası 11 yıla çıktı.
14.06.2022 Yaşam
Marmara’da korkutan görüntü Müsilaj hızla yayılıyor...
Marmara’da korkutan görüntü Müsilaj hızla yayılıyor... İstanbul sahillerinde müsilaj her geçen dakika artıyor. Tuzla açıklarında aynı noktada bir gün arayla çekilen görüntüler müsilajın artış hızını ortaya koydu.
27.04.2022 Gündem
Üniversitede kaset skandalı! İğrenç ifadeler ortaya çıktı: Kadro karşılığı cinsel ilişki...
Üniversitede kaset skandalı! İğrenç ifadeler ortaya çıktı: Kadro karşılığı cinsel ilişki... Akdeniz Üniversitesi yönetimi, 2014 yılında eski rektör İsrafil Kurtcephe'nin kadro karşılığı cinsel ilişkiyle suçlandığı davanın sanıklarından eski personel daire başkanı H.G. hakkındaki yeni suçlamalar üzerine soruşturma başlattı. Sanıklardan S.D. ifadesinde H.G.'nin, sanıklardan H.D.'ye 'Hocayı kayda alalım. Genel sekreter olursam hocanın kadınlara zaafının önüne geçer, durdururum. Onu parmağımda oynatırım' dediğini anlattı. Soruşturma sonunda ilahiyat fakültesinde görev yapan H.G. açığa alındı.
27.04.2022 Gündem
Bu sefer de kaset skandalı!
Bu sefer de kaset skandalı! Geçtiğimiz aylarda evinin arka bahçesinde sinir krizi geçiren ABD'li oyuncu Mischa Barton'ın adı, bu kez de seks kaseti skandalına karıştı.
15.03.2017 Magazin
CHP'nin küskünleri aynı safta
CHP'nin küskünleri aynı safta Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından CHP , 5-6 Eylül tarihlerinde ‘yenilenme’ kurultayına gidiyor...
29.09.2021 Gündem
Deniz Baykal nabız turuna başladı!
Deniz Baykal nabız turuna başladı! CHP'nin yerel seçimlerde yaşadığı hezimeti sert sözlerle eleştiren Deniz Baykal, geçtiğimiz günlerde parti içindeki muhaliflerle kurduğu temasın ardından 'araziye' indi...
27.04.2014 Siyaset
'Vatan hainleriyle program yapmaktan utanıyorum'
'Vatan hainleriyle program yapmaktan utanıyorum' Nagehan Alçı, katıldığı programda sızdırılan ses kaydı hakkındaki konuşan Kadri Gürsel'e tepki gösterdi...
27.03.2014 Televizyon
Savcı kasetin izini buldu!
Savcı kasetin izini buldu! Baykal’ın avukatı: Gecikmiş bir gelişme
29.09.2021 Gündem
CHP’li vekile Baykal da soruldu!
CHP’li vekile Baykal da soruldu! Şüpheli sıfatıyla ifade verdi
29.09.2021 Gündem
ABD kaset için bunu sordu?
ABD kaset için bunu sordu? Peki kaset skandalı hangi örgütün işi?
29.09.2021 Gündem
'Kaset skandalı'nda bomba iddia!
'Kaset skandalı'nda bomba iddia! Siyasetten çekilen Deniz Bölükbaşı'nın açıklamaları çok konuşulacak...
14.12.2012 Siyaset
'MHP kasetleri' ABD'ye takıldı
'MHP kasetleri' ABD'ye takıldı Savcılık internet siteleri için soru göndermeişti. ABD'den skandal kasetler için yanıt geldi...
29.09.2021 Gündem
Kaset skandalında şok gelişme
Kaset skandalında şok gelişme İnternete düşmeden haberdar olmuşlar ve...
29.09.2021 Gündem
'İktidar şansı yok'
'İktidar şansı yok' SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı: CHP'yi dizayn ettiler ama plan tutmadı, CHP asla ve asla...
29.05.2012 Siyaset
Cübbeli'ye ilginç ziyaret!
Cübbeli'ye ilginç ziyaret! İstanbul Bağımsız Milletvekili İhsan Barutçu, Ahmet Mahmut Ünlü'ye destek verdi
29.09.2021 Gündem
Ağlatan soru!
Ağlatan soru! Kaset mağduru vekil İhsan Barutçu gözyaşlarını tutamadı
3.07.2011 Siyaset
O vekil gözyaşlarını tutamadı
O vekil gözyaşlarını tutamadı İhsan Barutçu kaset skandalı sonrası yaşadıklarını Yasemin Güneri'ye anlattı
2.07.2011 Haber
Baykal'ın dediği oldu
Baykal'ın dediği oldu CHP’de yüzde 26 kavgası büyüyor. Kaset skandalı sonrası ters düşen Baykal ve Sav’ın yolları 14 ay sonra kurultayda kesişti
20.06.2011 Siyaset
MHP’de yeni vitrin bugün oluşturulacak
MHP’de yeni vitrin bugün oluşturulacak ANKARA - MHP Lideri Devlet Bahçeli, bugün Merkez Yönetim Kurulu’nu toplayarak, yeni Başkanlık Divanı’nı oluşturacak...
18.06.2011 Siyaset
MHP'den kaset açıklaması
MHP'den kaset açıklaması Milliyetçi Hareket Partisi, kaset skandalıyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderdiği yazıda,"Kasetlerle ilgili yayınlanmadan önce bilgimiz yoktu...
16.06.2011 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kaset Skandalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaset skandalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.