Karşılama

Karşılama

Son dakika karşılama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karşılama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karşılama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karşılama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karşılama gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.621 karşılama haberi bulunmuştur. Tüm karşılama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Yerlikaya detayları açıkladı
1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Yerlikaya detayları açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatına 96, taşra teşkilatına 1.512 olmak üzere toplam 1.608 lisans, ön lisans ve lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu.
3.04.2024 Çalışma Hayatı
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak İçişleri Bakanlığı, Merkez ve Taşra Teşkilatı'nda çalıştırmak üzere bin 608 personel alımı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
2.04.2024 Çalışma Hayatı
Dünya şampiyonu Selin Naz ve Nilsu'ya coşkulu karşılama! Büyük gurur yaşadı
Dünya şampiyonu Selin Naz ve Nilsu'ya coşkulu karşılama! Büyük gurur yaşadı Dünya şampiyonu Selin Naz Özcan, 35 ülkenin katıldığı down sendromlu sporcuların uluslararası olimpiyat oyunlarında jimnastik dalında iki alette altın ve dünya birinciliği, iki alette gümüş ve dünya ikinciliği, tasnifte gümüş olmak üzere toplamda 5 madalya kazanarak Türkiye’yi, Adana’yı başarıyla temsil edip dünya şampiyonu oldu. Selin Naz’ın hocası Erkan Sert, sporcusuyla gurur duyduğunu vurguladı.
26.03.2024 Adana
Adana'da ihracatın ithalatı karşılama oranı yüzde 68 oldu
Adana'da ihracatın ithalatı karşılama oranı yüzde 68 oldu Adana Ticaret Odası, (ATO) Türkiye İstatistik Kurumu’na (TÜİK) ait Adana verilerini paylaştı. Aktarılan verilere göre Ocak 2023’te Adana ihracatının, ithalatı karşılama oranı %68,8 oldu.
4.03.2024 Adana
Bakan Bolat: Cumhuriyet tarihimizin en yüksek şubat ayı ihracatına ulaştık
Bakan Bolat: Cumhuriyet tarihimizin en yüksek şubat ayı ihracatına ulaştık Ticaret Bakanı Bolat, "Şubat ayı ihracatımız yüzde 13,6 artış ile 21,1 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir. Böylece cumhuriyet tarihimizin en yüksek şubat ayı ihracatına ulaştık" dedi.
2.03.2024 Ekonomi
Ramazana 15 gün kala oruç tutulur mu? Ramazanı karşılamak için oruç tutulur mu?
Ramazana 15 gün kala oruç tutulur mu? Ramazanı karşılamak için oruç tutulur mu? Ramazan ayı Müslümanlar tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. On bir ayın sultanı Ramazan ayı bu sene 11 Mart günü başlayacak. Ramazan ayı, hayır ayı, yoksullara ve düşkünlere yardım ayı ve bütün anlarıyla Kur’an ayıdır. Peki, Ramazana 15 gün kala oruç tutulur mu? Ramazanı karşılamak için oruç tutulur mu?
27.02.2024 Gündem
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Ankara'da
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i resmi törenle karşıladı.
19.02.2024 Gündem
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Dağ, "İzmir'de çok farklı bir belediyecilik yapacağız. İzmir'in sorunları 5 yıl daha erteleyemeyiz. Logo kullanmadığım için İzmirliler bana teşekkür etti. Gençliğimi AK Parti'de bereketlendirdim. Partiye aidiyetim konusunda bir sorun yok. Bundan rahatsız olan yok bir tek CHP'li yöneticiler rahatsız oluyor. Bu bir yerel seçim kampanyası. Herkesin başkanı olacağız. Hemşerilerimiz de bunu bu şekilde yaklaşıyor." dedi.
14.02.2024 Gündem
Kaybedilen canlar anıldı: Gündoğdu 6 Şubat depremini unutmadı
Kaybedilen canlar anıldı: Gündoğdu 6 Şubat depremini unutmadı 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli olan ve Adana'da etkileyen deprem felaketinin birinci yılında Gündoğdu Okulları kampüslerinde kayıplarımız için anma töreni yapıldı.
6.02.2024 Adana
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Kurum, "Aylardır ziyaretlerimizi yapıyoruz. İstanbullular büyükşehirden neler bekliyor? Onları dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgiyle coşkuyla karşılanıyoruz. Herkes şunu söylüyor 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir'" dedi.
26.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran lideri Reisi ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran lideri Reisi ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret kapsamında Ankara'ya gelen İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi Beştepe'de törenle karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'ye ziyarette bulunan İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile baş başa görüştü
24.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran lideri Reisi'yi karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran lideri Reisi'yi karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret kapsamında Ankara'ya gelen İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi Beştepe'de törenle karşıladı.
24.01.2024 Gündem
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı’dan ISS’te ilk konuşma
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı’dan ISS’te ilk konuşma Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ISS’te düzenlenen karşılama töreninde, “Türkiye Cumhuriyeti'ni kurarak bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, bu vatan için canını veren tüm şehitlerimize, buraya adım atmamızı sağlayan güçlü iradesi ile devletimize ve bu imkanları bize sağlayan milletimize şükranlarımı sunuyorum. İstikbal göklerdedir” dedi.
20.01.2024 Vatan TV
Uzay yolculuğunda tarihi gün! Alper Gezeravcı’dan uzay istasyonunda ilk mesaj
Uzay yolculuğunda tarihi gün! Alper Gezeravcı’dan uzay istasyonunda ilk mesaj Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'yı taşıyan kapsülün Uluslararası Uzay İstasyonu'na yolculuğu tamamlandı. Gezeravcı ile birlikte 3 astronotun daha bulunduğu Dragon kapsülü uzay istasyonu ile kenetlendi. Kenetlenme işlemi sonrasında astronotlar için karşılama töreni TSİ 15:30'da yapılacak. Alper Gezeravcı, bu sırada istasyonda kendilerini bekleyen ekip arkadaşlarına Türkiye'den götürdüğü hediyeleri verecek. Kenetlenme işlemi sonrasında astronotlar istasyona giriş yaptı.
20.01.2024 Gündem
Bakan Yumaklı duyurdu! 2024'te hayvancılığa 19,1 milyar lira destek sağlayacağız
Bakan Yumaklı duyurdu! 2024'te hayvancılığa 19,1 milyar lira destek sağlayacağız Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Son 21 yılda hayvancılık sektörüne 312 milyar lira destek sağladık. 2024 yılında da 19,1 milyar lira sağlayacağız. Uygun oranlı krediler sayesinde yetiştiricilerimiz 114 milyar lira hayvancılık kredisi kullandı. TARSİM ile hayvancılıkta 16 milyar lira hasar tazminatı ödedik" dedi.
19.01.2024 Gündem
Keratin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Keratin Barındıran Gıdalar Listesi...
Keratin İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Keratin Barındıran Gıdalar Listesi... Yapısal bir protein türü olan keratin her zaman ilgi çekmeyi başarmaktadır. Özellikle keratin denildiği zaman akla yumurta, soğan ve somon olmak üzere birçok gıda gelir. Tabi bu gıdaların alınırken yeterli seviyede olmasına dikkat edilmelidir. Yani ihtiyaca göre keratin almak daha mantıklı görülür. Ayrıca cilt, tırnak ve saç için keratin oldukça önem arz etmektedir.
4.01.2024 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Kupa kriziyle ilgili açıklama: Açık bir sabotaj girişimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Kupa kriziyle ilgili açıklama: Açık bir sabotaj girişimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılı ihracat rakamlarını açıkladı. Süper Kupa maçındaki krizle ilgili de konuşan Erdoğan, "Türkiye'nin çıkarlarına yönelik açık bir sabotaj girişimi vardır. Nasıl daha önceki kirli senaryoları yırtıp attıysak bu oyunu da mutlaka boşa çıkaracağız" ifadelerini kullandı.
2.01.2024 Gündem
Yılbaşında 12 üzüm yemek ne anlama gelir? 12 üzüm ritüeli nedir, yılbaşında 12 üzüm yemek kuru üzüm olur mu, 12 üzüm ritüeli mor üzüm olur mu?
Yılbaşında 12 üzüm yemek ne anlama gelir? 12 üzüm ritüeli nedir, yılbaşında 12 üzüm yemek kuru üzüm olur mu, 12 üzüm ritüeli mor üzüm olur mu? Yeni yıl, yeni umut demek. Yılbaşı her kültürde faklı ritüeli barındırır, herkesin yeni yılı karşılama şekli birbirinden farklı olabiliyor. Yılbaşında yapılan ritüellerden biri de 12 üzüm yemek. Söz konusu geleneğin sosyal medyada gündem olması, vatandaşların gelenekle ilgili araştırma yapmasına neden oldu. Peki, Yılbaşında 12 üzüm yemek ne demek, yılbaşında masa altında üzüm yemek ne anlama gelir? Yılbaşında 12 üzüm yemenin tarihi ne zamana dayanıyor?
31.12.2023 Gündem
Saatler 00:00'ı gösterdiğinde kahkaha atıyorlar! 31 Aralık yılbaşı gecesi gelenekleri şaşkına çeviriyor!
Saatler 00:00'ı gösterdiğinde kahkaha atıyorlar! 31 Aralık yılbaşı gecesi gelenekleri şaşkına çeviriyor! Yeni yıl yaklaşıyor ve bu herkes için ortak bir sevinç, umut demek. Ancak yeni yılı karşılama şekilleri ülkeden ülkeye hatta kişiden kişiye değişebiliyor. Hal böyle olunca ortaya çok renkli görüntüler ve gelenekler ortaya çıkıyor. Bazısı paraya, bazısı aşka dair oluyor bu ritüellerin. Örneğin İskoçya'da Hogmanay diye bir gelenek var ki buna göre saatler 00:00'ı gösterdiğinde eşin, dostun evine ilk ayak basmak için yarışılıyor. İşte birbirinden ilginç yılbaşı gelenek ve ritüelleri...
31.12.2023 Yaşam
İsveç'in NATO üyeliği Komisyon'dan geçti
İsveç'in NATO üyeliği Komisyon'dan geçti İsveç’in NATO'ya katılım protokolünün onaylanmasına ilişkin kanun teklifi Meclis Dışişleri Komisyonu tarafından kabul edildi. Teklife AK Parti, MHP ve CHP evet oyu verirken, İYİ Parti hayır oyu verdi. DEM Parti ise oylamaya katılmadı.
26.12.2023 Gündem
Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem son yolculuğuna uğurlandı  Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde bölücü terör örgütü mensuplarının düzenlendiği hain saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem, Gaziantep'te ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Şehit oğlunun tabutuna sarılan baba Mehmet İyem, "Oğlum sana bütün haklarım helaldir" dedi. Kardeşi ise ağabeyini asker selamıyla uğurladı.
24.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ulaşım ve haberleşmede 21 yılda 198 milyar dolar yatırım yaptık, ülkemizin ihtiyaç duyduğu ulaştırma ve altyapı yatırımlarını önümüzdeki 30 yıl için planladık, 197 milyar dolar ilave yatırım gerçekleştireceğiz” dedi.
19.12.2023 Gündem
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 18 Aralık 2008'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen e- Devlet Kapısı'nın 22 hizmetle başlayan yolculuğuna 15’inci yılda 7 bin 651 hizmetle devam ettiğini belirterek, “Yola çıktığımızda söylediğimiz gibi e-Devlet ile ülkemizde bürokrasi 'tuş' oldu. Artık vatandaşımız devletle olan işleri için saatlerini hatta günlerini harcamak yerine her yıl milyonlarca işlemi e-Devlet Kapısı üzerinden saniyeler içinde yapabiliyor. Türkiye.gov.tr, bugün 1.022 kuruma ait 7 bin 651 işleme ve 64 milyon 122 bin 503 kullanıcı sayısına ulaşmıştır. E-Devlet’e her ay yaklaşık 120 milyon giriş yapılmaktadır. E-Devlet kapısı sayesinde 15 yılda sadece basılı belge kullanımından kaynaklanan 587 milyon doların üzeninde tasarruf sağlandı” ifadelerine yer verdi.
18.12.2023 Ekonomi
Dış ticarette yeni rekor! Bakan Bolat açıkladı
Dış ticarette yeni rekor! Bakan Bolat açıkladı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kasım ayı dış ticaret rakamlarını açıkladı. Bakan Bolat, Kasım ayında Cumhuriyet tarihinin en yüksek aylık ihracatının yapıldığını belirtti.
2.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Karşılama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karşılama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.