Karşılama

Karşılama

Son dakika karşılama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karşılama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karşılama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karşılama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karşılama gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.627 karşılama haberi bulunmuştur. Tüm karşılama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçeli Samet Akaydin'a Bundesliga'dan talip!
Fenerbahçeli Samet Akaydin'a Bundesliga'dan talip!Fenerbahçe'nin 30 yaşındaki stoperi Samet Akaydin'ın Bundesliga'dan talibi var...
22.07.2024Şampiy10
Dünya genelinde sistemler durdu: Birçok sektörde işlem yapılamıyor, Uraloğlu: Siber saldırı söz konusu değil
Dünya genelinde sistemler durdu: Birçok sektörde işlem yapılamıyor, Uraloğlu: Siber saldırı söz konusu değilDünya genelinde ABD merkezli hava yolu şirketleri başta olmak üzere şirketler, havalimanları, bankalar, bazı medya kuruluşları ve Londra Borsası'nda CrowdStrike sistemlerindeki sorun nedeniyle teknik aksaklık yaşandığı bildirildi.
19.07.2024Dünya
"Milletin Zaferi" temasıyla anma etkinlikleri düzenlenecek
"Milletin Zaferi" temasıyla anma etkinlikleri düzenlenecek15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, "Milletin Zaferi" temasıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde anma etkinlikleri düzenlenecek.
13.07.2024Gündem
Ticaret Bakanlığı'ndan fahiş fiyat ve stokçuluk yapanlara 2 milyar 331 milyonluk ceza
Ticaret Bakanlığı'ndan fahiş fiyat ve stokçuluk yapanlara 2 milyar 331 milyonluk cezaTicaret Bakanlığı, İç Ticaret birimlerinin denetleme çalışmaları kapsamında, 2 milyar 331 milyon 949 bin 069 Türk Lirası idari para cezası uyguladı.
14.06.2024Ekonomi
Erdoğan-Özel zirvesinden öne çıkanlar: Ne hediye ettikleri ortaya çıktı
Erdoğan-Özel zirvesinden öne çıkanlar: Ne hediye ettikleri ortaya çıktıCumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özel’e dün iade-i ziyarette bulundu. Erdoğan 18 yıl önce Deniz Baykal’ın Genel Başkanlığı döneminde CHP Genel Merkezi’nde ağırlanmıştı. 12. katta gerçekleşen görüşme için Erdoğan’a özel bir oda tahisis edildi. Yaklaşık 1,5 saat süren görüşmenin ardından Özel, Erdoğan’a makam aracına kadar eşlik ederek uğurladı.
12.06.2024Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı tatil yoğunluğuna hazır
Sabiha Gökçen Havalimanı tatil yoğunluğuna hazır Şehrin Havalimanı Sabiha Gökçen, turizm sezonuna hazır. İSG CEO Vekili Kerem Maybek, “Tatil sezonunun açılmasıyla havalimanımızda misafirlerimize kolay ve konforlu bir seyahat deneyimi sunabilmek için tüm hazırlıklarımızı yaptık” dedi.
11.06.2024Gündem
GTO, 30 girişimciyi geleneksel ticaretten e-ticarete taşıdı! Ücretsiz rehberlik sağlanacak
GTO, 30 girişimciyi geleneksel ticaretten e-ticarete taşıdı! Ücretsiz rehberlik sağlanacakGaziantep Ticaret Odası (GTO), Trendyol iş birliğinde gerçekleştirdiği eğitim programı ile geleneksel ticaret yapan 30 girişimciyi e-ticaret satışlarına başlattı. Trendyol, girişimcilere satışları 100 bin TL’ye ulaşana kadar sıfır komisyon uygulayacağı program kapsamında 1 yıl boyunca da ücretsiz rehberlik hizmeti sunacak.
13.06.2024Gaziantep
İhracatta yeni rekor!
İhracatta yeni rekor!Ticaret Bakanı Ömer Bolat, mayısta ihracatın yüzde 11.4 artışla 24.1 milyar dolara ulaştığını açıkladı. Bunun en yüksek mayıs ihracatı olduğunu belirten Bakan Bolat, yıllıklandırılmış ihracatın da 260.1 milyar dolarla rekoru kırdığını ifade etti.
4.06.2024Ekonomi
Bakan Bolat açıkladı: İhracatta Mayıs rekoru kırıldı
Bakan Bolat açıkladı: İhracatta Mayıs rekoru kırıldıTicaret Bakanı Ömer Bolat, Mayıs ayı ihracat rakamlarını açıkladı.
3.06.2024Ekonomi
LGS sınav arasında dışarı çıkılıyor mu 2024, LGS arası kaç DK 2024? LGS molası kaç DK, oturum arası dışarı çıkılır mı?
LGS sınav arasında dışarı çıkılıyor mu 2024, LGS arası kaç DK 2024? LGS molası kaç DK, oturum arası dışarı çıkılır mı?Liseye Geçiş Sınavı (LGS), sadece öğrenciler değil veliler tarafından da heyecanla bekleniyor. Sınavla birlikte LGS sınav gününe yönelik detaylar da gündeme geldi. Öğrenciler sınav arası ve dinlenme sürelerini stressiz geçirmek için LGS sınavında ara kaç dakika, iki oturum arası dışarı çıkılır mı? Sorularına yanıt arıyor. LGS, iki oturum halinde gerçekleşiyor, her iki oturum arasında bir süre dinlenme hakkı tanımlanıyor. Peki, LGS sınav arasında dışarı çıkılıyor mu 2024, LGS arası kaç DK 2024? LGS molası kaç DK, oturum arası dışarı çıkılır mı?
1.06.2024Gündem
TÜBİSAD: Türkiye bilgi ve iletişim teknolojileri sektörünün büyüklüğü 785 milyar TL'ye ulaştı
TÜBİSAD: Türkiye bilgi ve iletişim teknolojileri sektörünün büyüklüğü 785 milyar TL'ye ulaştıTÜBİSAD, “Bilgi ve İletişim Teknolojileri Sektörü 2023 Yılı Pazar Verileri ve Trendleri”ni açıkladı. Rapora göre sektör, TL bazında bir önceki yıla kıyasla yüzde 83 oranında büyüyerek 784,6 milyar TL'lik hacme ulaştı. İhracatını 57 milyar 590 milyon TL olarak gerçekleştiren sektörün istihdamı da 237 bin kişiye yükseldi.
28.05.2024Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürcistan lideriyle görüştü: Ticaret hacmi 3 milyar dolara ulaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gürcistan lideriyle görüştü: Ticaret hacmi 3 milyar dolara ulaştıCumhurbaşkanı Erdoğan, Gürcistan Başbakanı Irakli Kobakhidze ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.
16.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri'ni karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri'ni karşıladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye ziyarette bulunan Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah’ı karşıladı.
7.05.2024Gündem
Nisan ayı ihracat rakamları açıklandı
Nisan ayı ihracat rakamları açıklandıTicaret Bakanı Ömer Bolat, Nisan ayı dış ticaret rakamlarını açıkladı. Bakan Bolat, "Nisan ayında ihracatımız 19 milyar 271 milyon dolara yükseldi. Bu yüzde 0.13’lük artışa tekabül ediyor" dedi.
3.05.2024Ekonomi
Solo Türk ve Türk Yıldızları'nın uçuşu nefesleri kesti
Solo Türk ve Türk Yıldızları'nın uçuşu nefesleri kestiSolo Türk ve Türk Yıldızları'nın yarın Konya’da yapacakları gösteri uçuşunun bugün gerçekleştirilen provası vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile izlendi.
2.05.2024Gündem
Dövme yaptıranlar bin pişman! Son 5 yılda 1 milyondan fazla kişiye uygulandı
Dövme yaptıranlar bin pişman! Son 5 yılda 1 milyondan fazla kişiye uygulandıAmerika Birleşik Devletleri (ABD), Avustralya ve Kanada'da son 5 yılda 1 milyondan fazla dövme sildirme tedavisi yapıldığını açıklayan Recovery, her yıl 11 milyon yeni dövme yaptırıldığı ifade etti. Dövme sildirmenin en yaygın nedenleri arasında, ‘İş ve işyeri gereksinimlerini karşılama, yaşam değişiklikleri, dövmenin anlamını yitirmesi, dövme kalitesi ilgili hayal kırıklığı ve yeni bir dövme için yer açmak’ olarak açıklayanlarda var.
2.05.2024Gündem
İhracat verileri açıklandı: Dış ticarette azalma
İhracat verileri açıklandı: Dış ticarette azalmaMart ayında genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 4,1, ithalat yüzde 6,3 azaldı.
30.04.2024Ekonomi
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç varCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) Yüce Divan Salonu'nda 62'nci kuruluş yıl dönümü törenine katıldı. AYM Başkanı Kadir Özkaya, yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç olduğunu vurguladı.
25.04.2024Gündem
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin güney komşusu Irak'ı ziyareti, hem yerel hem de uluslararası basında büyük ses getirdi. Yerel basına göre Bağdat'ta tarihi bir dönüm noktasını temsil eden yol haritasının ilk adımları atıldı, uluslararası medya ise Türkiye ve Irak arasında imzalanan anlaşmaları öne çıkardı.
23.04.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyizYerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024Gündem
1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Yerlikaya detayları açıkladı
1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Yerlikaya detayları açıkladıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatına 96, taşra teşkilatına 1.512 olmak üzere toplam 1.608 lisans, ön lisans ve lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu.
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacak
İçişleri Bakanlığı bin 608 personel alacakİçişleri Bakanlığı, Merkez ve Taşra Teşkilatı'nda çalıştırmak üzere bin 608 personel alımı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Dünya şampiyonu Selin Naz ve Nilsu'ya coşkulu karşılama! Büyük gurur yaşadı
Dünya şampiyonu Selin Naz ve Nilsu'ya coşkulu karşılama! Büyük gurur yaşadıDünya şampiyonu Selin Naz Özcan, 35 ülkenin katıldığı down sendromlu sporcuların uluslararası olimpiyat oyunlarında jimnastik dalında iki alette altın ve dünya birinciliği, iki alette gümüş ve dünya ikinciliği, tasnifte gümüş olmak üzere toplamda 5 madalya kazanarak Türkiye’yi, Adana’yı başarıyla temsil edip dünya şampiyonu oldu. Selin Naz’ın hocası Erkan Sert, sporcusuyla gurur duyduğunu vurguladı.
26.03.2024Adana
Adana'da ihracatın ithalatı karşılama oranı yüzde 68 oldu
Adana'da ihracatın ithalatı karşılama oranı yüzde 68 olduAdana Ticaret Odası, (ATO) Türkiye İstatistik Kurumu’na (TÜİK) ait Adana verilerini paylaştı. Aktarılan verilere göre Ocak 2023’te Adana ihracatının, ithalatı karşılama oranı %68,8 oldu.
4.03.2024Adana
Bakan Bolat: Cumhuriyet tarihimizin en yüksek şubat ayı ihracatına ulaştık
Bakan Bolat: Cumhuriyet tarihimizin en yüksek şubat ayı ihracatına ulaştıkTicaret Bakanı Bolat, "Şubat ayı ihracatımız yüzde 13,6 artış ile 21,1 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir. Böylece cumhuriyet tarihimizin en yüksek şubat ayı ihracatına ulaştık" dedi.
2.03.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Karşılama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karşılama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.