Karsan

Karsan

Son dakika karsan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karsan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karsan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karsan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karsan gelişmeleri de dahil olmak üzere 238 karsan haberi bulunmuştur. Tüm karsan haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Kolombiya iddiası yalan çıkınca anlıyoruz ki asıl ihale piyangosu Karabat'a vurmuş'
'Kolombiya iddiası yalan çıkınca anlıyoruz ki asıl ihale piyangosu Karabat'a vurmuş' CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Milli Piyango’nun yılbaşı ikramiyesinin Kolombiya’ya çıktığını iddia etmiş ve bu gerçek dışı açıklama yalanlanmıştı. Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Karabat'ın aldığı aldığı iddia edilen ihaleleri köşesine taşıdı.
6.01.2024 Gündem
SPK'dan uyarı gelmişti, ceza yağdı
SPK'dan uyarı gelmişti, ceza yağdı Sermaye Piyasası Kurulu, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine al, tut tavsiyesi verdikten sonra mülkiyetindeki payları satması nedeniyle Halil İbrahim Babadağı'na idari para cezası uyguladı. Sermaye Piyasası Başkanı Gönül dün yaptığı açıklamada sosyal medya hesaplarına yönelik uyarıda bulunmuştu.
6.10.2023 Ekonomi
Bakan Varank: Cumhurbaşkanı'mız iyi bir kaptan ama aynı zamanda iyi bir takipçi
Bakan Varank: Cumhurbaşkanı'mız iyi bir kaptan ama aynı zamanda iyi bir takipçi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Sayın Cumhurbaşkanı'mız milletin bağrından çıkmış bir siyasetçidir. Her zaman ekibiyle ön plana çıkmış. Ekibine en iyi kaptanlığı yapmış bir siyasetçi. İşte biraz önce telefon etti. 'Çalışmalar nasıl gidiyor? Bu hafta, şunları mutlaka ihmal etmeyin' diye talimatlarını bize veriyor. Çünkü iyi bir kaptan ama aynı zamanda iyi bir takipçi" dedi.
7.05.2023 Gündem
Karsan ve Aselsan elektrikli minibüs üretecek
Karsan ve Aselsan elektrikli minibüs üretecek Karsan, ASELSAN’la modern ve çevreci ulaşım için yerli ve milli iş birliğine imza attı.
11.11.2022 Otomobil
Elektrikli midibüste lider oldu!
Elektrikli midibüste lider oldu! 2021 yılında Avrupa’da elektrikli midibüs pazarının en çok satan modeli de Karsan e-ATAK oldu.
13.03.2022 Otomobil
Karsan sonbaharda Megane üretimine geçiyor!
Karsan sonbaharda Megane üretimine geçiyor! Bu yıl istihdam sayısını 2 binin üzerine çıkarmayı hedefleyen karsan sonbaharda Bursa'da Renault Megane sedan üretimine geçmek için yatırımlara başladı.
21.02.2022 Otomobil
Ticaride yüzde 100 elektrikli araç dönemi!
Ticaride yüzde 100 elektrikli araç dönemi! Yeni e-ATA aracı ile gamı tamamlayan Karsan, tüm boyutlarda elektrikli araç üreten ilk Avrupa markası oldu.
27.09.2021 Otomobil
35 milyon dolarlık ihale Karsan'ın oldu!
35 milyon dolarlık ihale Karsan'ın oldu! Karsan, Romanya Bölgesel Kalkınma ve Kamu Yönetimi Bakanlığı tarafından açılan elektrikli toplu ulaşım ihalelerini kazanarak Türk otomotiv sanayinin bugüne kadar ki en büyük elektrikli otobüs ihracatı için anlaşma sağladı.
30.08.2021 Otomobil
Karsan, Megane için 210 milyon TL yatırım yapacak!
Karsan, Megane için 210 milyon TL yatırım yapacak! Karsan, Renault Megane Sedan üretimi kapsamında 800 ek çalışan istihdam edip 210 milyon TL’lik yatırım yapacak.
9.08.2021 Otomobil
Karsan artık Renault Megane üretecek!
Karsan artık Renault Megane üretecek! Renault Grubu’nun endüstriyel ayak izini optimize etme stratejisi kapsamında Oyak Renault, Karsan ile 2022’nin sonundan itibaren geçerli olmak üzere mevcut Megane Sedan üretimi için 5 yıllık bir anlaşma imzaladı.
2.08.2021 Otomobil
Altın, dolar ve euro ile ilgili flaş tahmin! Yatırımcılar...
Altın, dolar ve euro ile ilgili flaş tahmin! Yatırımcılar... Yatırımcılar güvenli liman arayışında. Altın, dolar ve euroda son durum ne? Altına mı dövize mi yatırım yapmak daha karlı? Parasına değer katmak isteyenler uzun vadeli yatırımlarında altını tercih ediyor. Kısa süreli kazan. sağlamak isteyenler dolar ve altına yöneliyor. Altın, dolar ve euro ile ilgili flaş tahmin!
1.08.2021 Ekonomi
Yerli çevre dostu elektrikli otobüs Samsun'a hizmet edecek
Yerli çevre dostu elektrikli otobüs Samsun'a hizmet edecek Bakan Varank, proje ile Samsunluların kaliteli, çevre dostu, gürültüsüz ve modern bir hizmete kavuşacağını belirterek, "Proje tamamlandığında Samsun Büyükşehir Belediyesinin tüm otobüs filosu elektrikli araçlardan oluşacak." dedi.
17.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Ukrayna’dan 150 adet otobüs siparişi!
Ukrayna’dan 150 adet otobüs siparişi! Ukrayna’nın Kharkiv şehrinde düzenlenen Uluslararası Mintrans Forum’a Jest ve Atak modelleriyle katılan Karsan, Kharkiv Belediye Meclisi ile iş birliği sözleşmesine imza attı.
19.04.2021 Otomobil
TOGG'dan resmi açıklama geldi!  Türkiye'de bir ilk gerçekleşti
TOGG'dan resmi açıklama geldi! Türkiye'de bir ilk gerçekleşti Türkiye'nin yerli otomobili TOGG dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden iF Design Awards 2021'de büyük bir ödüle layık görüldü.
18.04.2021 Ekonomi
Türkiye meydan okuyor! Dünya şirketlerinde yerli otomobil korkusu
Türkiye meydan okuyor! Dünya şirketlerinde yerli otomobil korkusu Almanya'nın günlük gazetelerinden Frankfurter Allgemeine Zeitung'da (FAZ) yer alan haberde, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) üreteceği elektrikli otomobilin tek bir şarjla 500 kilometreden fazla gitmeyi ve “akıllı” olmayı garanti ederek, Tesla, Volkswagen ve diğer tüm potansiyel rakiplere meydan okuyacağı belirtildi.
7.04.2021 Dünya
Alman gazetesinden 'TOGG' ile ilgili dikkat çeken ifadeler!
Alman gazetesinden 'TOGG' ile ilgili dikkat çeken ifadeler! Almanya'nın günlük gazetelerinden Frankfurter Allgemeine Zeitung'da (FAZ) yer alan haberde, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) üreteceği elektrikli otomobilin tek bir şarjla 500 kilometreden fazla gitmeyi ve “akıllı” olmayı garanti ederek, Tesla, Volkswagen ve diğer tüm potansiyel rakiplere meydan okuyacağı belirtildi.
7.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Ağır ticaride “çekici” dönem!
Ağır ticaride “çekici” dönem! 2021 Ocak-Şubat dönemi 16 ton ve üzeri ağır ticari araç pazarı yüzde 118 arttı. Yıl sonu satış tahminleri 20 binleri geçiyor.
25.03.2021 Otomobil
'Sürücüsüz otobüs' Avrupa ve ABD'de yollara çıkıyor
'Sürücüsüz otobüs' Avrupa ve ABD'de yollara çıkıyor Karsan’ın Bursa’da ürettiği sürücüsüz otonom otobüs ABD ve Romanya’ya ihraç edilecek. Karsan 2021 sonuna kadar 18 metreye kadar tüm otobüslerini de elektrikli yapmayı hedefliyor.
1.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Ticari araçlarda yenilik rüzgarı!
Ticari araçlarda yenilik rüzgarı! Geçen yıl toparlanmaya başlayan ticari araç satışlarının 2021’de devreye girecek yeni model ve teknolojiler ile daha da büyümesi öngörülüyor.
25.02.2021 Otomobil
Piyasalarda son durum ne? 1 Şubat 2021 piyasalarda gün sonu!
Piyasalarda son durum ne? 1 Şubat 2021 piyasalarda gün sonu! Gün içinde en düşük 1.471,54, en yüksek 1.500,88 puanı gören BIST 100 endeksi, günü önceki kapanışa göre yüzde 1,29 değer kazanarak tamamladı. Altının kilogram fiyatı, önceki kapanışa göre yüzde 1,2 azalışla 431 bin liraya geriledi.
1.02.2021 Ekonomi
Yerli elektrikli otobüs kaç saatte şarj oluyor? Karsan Electrikli otobüsün özellikleri…
Yerli elektrikli otobüs kaç saatte şarj oluyor? Karsan Electrikli otobüsün özellikleri… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlar, kabine toplantısına Türk mühendisleri tarafından geliştirilen dünyanın ilk seri üretim 4. seviye sürücüsüz elektrikli otobüsüyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gitti. Yerli elektrikli otobüs hakkında merak edilenler…
1.02.2021 Gündem
Atlas Okyanusu’nda Türk gemisine korsan saldırısı
Atlas Okyanusu’nda Türk gemisine korsan saldırısı Atlas Okyanusu’nda tamamı Türk mürettebattan oluşan Liberya bayraklı M/V Mozart adlı gemi, Batı Afrika kıyılarındaki Gine Körfezi’nde korsan saldırısına uğradı. Türk kaptan Mustafa Kaya idaresindeki 222 metre boyundaki M/V Mozart, Nijerya’nın Lagos limanından aldığı konteynırları Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Cape Town limanına götürüyordu. Deniz haydutları 15 gemiciyi kaçırırken geminin idaresi için 3 kişiyi bıraktı. Bu sırada silah kullanan deniz haydutları bir gemiciyi öldürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nijerya açıklarında korsanların saldırısına uğrayan geminin kaptanlarından Furkan Yaren ile iki kez telefonda görüştü
23.01.2021 Dünya
Karsan Romanya yollarını elektriklendiriyor
Karsan Romanya yollarını elektriklendiriyor Karsan, Romanya’nın Dej Belediyesi’ne 14 adet Atak Electric ve 6 adet Jest Electric teslimatı gerçekleştirdi.
19.12.2020 Otomobil
Palamut'un fiyatı 10 liraya düştü...
Palamut'un fiyatı 10 liraya düştü... Balıkçılar, verimli bir sezon geçirirken özellikle palamut bolluğu tüketiciyi de sevindirdi. Fiyatı 10 liraya düştü.
4.10.2020 Ekonomi
Taşıt kredisi nasıl çekilir? 6 ay ertelemeli taşıt kredisi şartları ve 0.49 - 0.69 taşıt kredisi hesaplama
Taşıt kredisi nasıl çekilir? 6 ay ertelemeli taşıt kredisi şartları ve 0.49 - 0.69 taşıt kredisi hesaplama Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank piyasaya can suyu olacak 4 yeni kredi paketi imkânı sundu. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak 4 yeni paketi, ‘’ Normalleşme döneminde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını geniş bir yelpazede karşılamak, yerli üretimi desteklemek ve tüm sektörlerde hareketlenmeyi sağlamak amacıyla kamu bankalarımızın devreye aldıkları 4 ayrı finansman paketi milletimize hayırlı ve uğurlu olsun’’ İfadeleriyle duyurdu. Destek paketi içerisinde bulunan taşıt kredisi başvuruları geçtiğimiz gün başladı. Sıfır km otomobil alacaklara yüzde 0.49-0.69 aralığında, 2. el otomobil alacaklar ise yüzde 0.82 faiz ile taşıt kredisi verilecek. Peki, Taşıt kredisi nasıl çekilir? 6 ay ertelemeli taşıt kredisi şartları nelerdir? İşte 0.49 - 0.69 taşıt kredisi hesaplama…
8.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karsan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karsan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.