Karolina Pliskova

Karolina Pliskova

Son dakika Karolina Pliskova haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Karolina Pliskova ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Karolina Pliskova haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karolina Pliskova

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karolina pliskova gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 karolina pliskova haberi bulunmuştur. Tüm karolina pliskova haberleri aşağıda listelenmiştir.
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler!
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler! Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon başlıyor! Bu yıl Wimbledon'da rekor para ödülü dağıtılacak. Tenis klasiği Wimbledon turnuvası tenis meraklılarının gündeminde. En önemli dört turnuvasından biri olan Wimbledon ile ilgili bilgiler sporseverler tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon nerede? Wimbledon fikstürü belli oldu mu? Wimbledon canlı olarak nereden izlenir? İşte 2022 Wimbledon tenis turnuvası ile ilgili tüm bilmeniz gerekenler…
27.06.2022 Diğer Sporlar
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda?
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? Sezonun önemli son grand slam tenis turnuvalarından biri olan Fransa Açık (Roland Garros) bugün başlıyor. Gözler Rafael Nadal, Novak Djokovic, Daniil Medvedev ve Dominic Thiem gini seribaşı tenisçilerin yer aldığı 2020'nin 3. ve son "grand slam"ı Roland Garros'ta. Peki, Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? İşte Fransa Açık (Roland Garros 2020) ile ilgili detaylar...
27.09.2020 Gündem
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva!
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva! ABD Açık Turnuvası, salgın nedeniyle birçok favori tenisçinin katılmama kararı almasından dolayı bu yıl sönük geçecek. Sezonun dördüncü grand slam turnuvası ABD Açık seyircisiz düzenlenecek. Peki, Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Amerika Açık hakkında merak edilenler...
31.08.2020 Gündem
Kvitova, 5 yıl aranın ardından finalde!
Kvitova, 5 yıl aranın ardından finalde! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek kadınlarda ABD'li Danielle Collins'i 2-0 yenen Petra Kvitova, finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avustralya Açık'ta Serena Williams elendi
Avustralya Açık'ta Serena Williams elendi Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta, eski dünya bir numarası Serena Williams'ı 2-1 yenen 7 numaralı seribaşı Karolina Pliskova, yarı finale yükseldi.
23.01.2019 Şampiy10
Rafael Nadal, yarı finalde
Rafael Nadal, yarı finalde Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta erkeklerin 2 numaralı seribaşı Rafael Nadal, Frances Tiafoe'yu 3-0 mağlup ederek yarı finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serena Williams, çeyrek finalde
Serena Williams, çeyrek finalde Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta ABD'li Serena Williams, tek kadınların dünya 1 numarası Rumen Simona Halep'i 2-1 yenerek çeyrek finale kaldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Osaka ve Raonic, çeyrek finalde!
Osaka ve Raonic, çeyrek finalde! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek kadınlarda dünya 4 numarası Naomi Osaka ile tek erkeklerde 16 numaralı seribaşı Milos Raonic çeyrek finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Zverev ve Halep dördüncü turda!
Zverev ve Halep dördüncü turda! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkeklerde Alexander Zverev, tek kadınlarda Simona Halep dördüncü tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Djokovic ve Halep üçüncü turda!
Djokovic ve Halep üçüncü turda! Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkekler ve tek kadınlarda 1 numaralı seribaşları Novak Djokovic ile Simona Halep, üçüncü tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wawrinka'dan Avustralya Açık'a veda...
Wawrinka'dan Avustralya Açık'a veda... Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkeklerde Stan Wawrinka, ikinci turda elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serena Williams şaşırtmadı...
Serena Williams şaşırtmadı... Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta kadınların 10 numaralı seribaşı ismi Rus Daria Kasatkina ilk turda elendi. Serena Williams ise Alman Tatjana Maria'yı 49 dakika içinde 6-0 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yenerek zorlanmadan üst tura adını yazdırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal ve Serena'dan sürprize izin yok
Nadal ve Serena'dan sürprize izin yok Tek erkeklerde Nadal ve Del Potro, tek kadınlarda ise Stephens ile Serena Williams gibi favori tenisçiler adlarını dördüncü tura yazdırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Andy Murray erken veda etti...
Andy Murray erken veda etti... ABD Açık tek erkeklerde İspanyol Fernando Verdasco'ya 3-1 yenilen Büyük Britanyalı Andy Murray, turnuvaya ikinci turda veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Federer ve Williams dördüncü tura yükseldi
Federer ve Williams dördüncü tura yükseldi Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da, tek erkeklerde son şampiyon ve 1 numaralı seribaşı Roger Federer, dördüncü tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rafael Nadal sahaya çıkıyor! Bu kez...
Rafael Nadal sahaya çıkıyor! Bu kez... Fransa Açık (Roland Garros) Turnuvası'nın erkeklerde 1 numaralı seribaşı Rafael Nadal, Avustralya Açık'taki 11 şampiyonluğuyla bir grand slam turnuvasını en fazla kazanan tenisçi olan Margaret Court'un rekorunu yakalamak için korta çıkacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal ve Wozniacki zirvede
Nadal ve Wozniacki zirvede Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın ardından açıklanan dünya klasmanında, erkeklerde Nadal zirvedeki yerini korurken, kadınlarda Wozniacki birinci sıraya yükseldi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wozniacki yarı finalde
Wozniacki yarı finalde Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta tek kadınların 2 numaralı seribaşı Caroline Wozniacki, yarı finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Pliskova çeyrek finale yükseldi
Pliskova çeyrek finale yükseldi Tek kadınlarda dünya 6 numarası Pliskova, Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda çeyrek finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avustralya Açık’ta zor maçı Halep kazandı
Avustralya Açık’ta zor maçı Halep kazandı Avustralya Açık Tenis Turnuvası’nda tek kadınlarda 1 numaralı seri başı Romen Simona Halep, 3 saat 45 dakika süren maçta Amerikalı Lauren Davis’i 2-1 yenerek yoluna devam etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wozniacki, Simona Halep'i devirdi
Wozniacki, Simona Halep'i devirdi Kadın Tenisçiler Birliği tarafından düzenlenen WTA Finalleri'nin 4. gününde Caroline Wozniacki, Simona Halep'i, Caroline Garcia da Elina Svitolina'yı mağlup etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Venus Williams ilk galibiyetini aldı
Venus Williams ilk galibiyetini aldı Kadın Tenisçiler Birliği tarafından düzenlenen WTA Finalleri'nin üçüncü günündeki Beyaz Grup maçlarında Karolina Pliskova, Garbine Muguruza'yı, Venus Williams da Jelena Ostapenko'yu mağlup etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Wandeweghe yarı finale yükseldi
Wandeweghe yarı finale yükseldi Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ta tek kadınların 1 numaralı seribaşı Karolina Pliskova'yı 2-0 mağlup eden Coco Wandeweghe, adını yarı finale yazdırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Pliskova çeyrek finalde
Pliskova çeyrek finalde ABD Açık Tenis Turnuvası'nda, tek kadınlarda 1 numaralı seribaşı Çekya'dan Pliskova, ABD'li rakibi Brady'yi 2-0 yenerek çeyrek finale yükseldi
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Karolina Pliskova ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karolina pliskova haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.