MEB'den son dakika karne kararı! Tamamen değişti, öğrenciler artık...
MEB'den son dakika karne kararı! Tamamen değişti, öğrenciler artık... MEB son dakika duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk imzaladı. 81 ile gönderildi. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Karne ve başarı belgeleriyle ilgili flaş gelişme. Detaylar belli oldu. 2020-2021 eğitim öğretim yılı sonuna ilişkin karne, teşekkür, takdir, onur ile üstün başarı belgelerin basılı hali ve mezunlara yönelik düzenlenen diplomalar için ilgili okul müdürlüğüne başvurulacak. Ders yılı sonu işlemleri, ikinci dönem ile sorumluluk sınavlarına ilişkin tereddüt edilen hususlara, "http://ogm.meb.gov.tr" adresindeki "Sıkça Sorulan Sorular" bölümünden ulaşılabilecek.
11.06.2021 Eğitim
e-okul karne notu öğrenme! Karne ne zaman alınacak? e- okul VSB ve öğrenci girişi ekranı ile karne notlarına bakma…
e-okul karne notu öğrenme! Karne ne zaman alınacak? e- okul VSB ve öğrenci girişi ekranı ile karne notlarına bakma… e-okul sistemi üzerinden karneye nasıl bakılır? Milli Eğitim Bakanlığı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin elektronik karnelerinin 22 Ocak'ta erişime açılacağını duyurdu. Lise öğrencileri ise yarıyıl tatiline karne almadan girecekler. İşte e-okul VSB ve öğrenci girişi ekranı ile karne notlarına bakma ve öğrenme…
21.01.2021 Eğitim
Karne notu nasıl verilecek? Karne ne zaman alınacak 2020
Karne notu nasıl verilecek? Karne ne zaman alınacak 2020 Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ilkokul ve ortaokul karnelerini elektronik ortamda erişime açacak. Liselerde ise ikinci dönem için karne basılı ortamda düzenlenmeyecek, “teşekkür”, “takdir”, “onur” ve “üstün” başarı belgeleri ile diplomalar düzenlenecek. Peki, karne notu nasıl verilecek?
12.06.2020 Eğitim