Kararı

Kararı

Son dakika kararı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kararı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kararı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kararı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kararı gelişmeleri de dahil olmak üzere 90.669 kararı haberi bulunmuştur. Tüm kararı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yazar Eylem Tok ile oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen şüpheliye tahliye
Yazar Eylem Tok ile oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen şüpheliye tahliye Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturmada anne ile oğlu havalimanına götürdüğü iddia edilen çalışanın tahliyesine karar verildi.
18.04.2024 Gündem
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda!
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiacos ile Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. Misli, merakla beklenen karşılaşmanın heyecanına “Şampiyon Oranlar” ile ortak oluyor. Dev maçta “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli üyelerini bekliyor.
18.04.2024 İddaa
Arda Güler'den Real Madrid kararı! Hayalleri yıkıldı, yeni takımı belli oldu
Arda Güler'den Real Madrid kararı! Hayalleri yıkıldı, yeni takımı belli oldu Arda Güler için İspanya'dan son dakika transfer bombası patladı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City'yi eleyerek yarı finale yükselen Real Madrid'de Arda Güler bilmecesi sürüyor. İspanya'dan milli yıldız için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Yunus Akgün'den bomba Avrupa kararı!
Yunus Akgün'den bomba Avrupa kararı! Galatasaray'dan Leicester City'e kiralanan milli oyuncudan flaş bir hamle geldi. Avrupa'da kalmak isteyen Yunus Akgün konuyla ilgili ilk resmi adımım attı.
18.04.2024 Futbol
Fenerbahçe-Olympiakos maçı öncesi İsmail Kartal'dan izin aldılar! Dzeko, Tadic'in kararı tüm takımı etkiledi
Fenerbahçe-Olympiakos maçı öncesi İsmail Kartal'dan izin aldılar! Dzeko, Tadic'in kararı tüm takımı etkiledi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Lig ve Avrupa'da serüvenini sürdüren ve UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile kritik bir maça çıkacak olan Fenerbahçe'de takım kaptanları Edin Dzeko ve Dusan Tadic'ten flaş bir hamle geldi. İşte detaylar...
18.04.2024 Fenerbahçe
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e sert cevap: Artık yok öyle beleş hayat!
İbrahim Tatlıses'ten oğlu Ahmet Tatlıses'e sert cevap: Artık yok öyle beleş hayat! 'Evimi işgal ediyor' diyerek torunu Mert'e dava açan ve tahliye kararı aldıran İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'in sosyal medya hesabında yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi. İmparator Tatlıses 'Aramızda Kalmasın' programında konuştu: "Reddi-miras yapacağım. Verdiğim 7 dükkanı batırdı. Kardeşlerinin malına da çökmüş. Artık yok öyle beleş hayat."
18.04.2024 Magazin
Uğur Dündar'a  'babalık davası' açılmıştı! Suphiye Orancı ille ilgili tüm sırlar ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'la da yolları kesişti
Uğur Dündar'a  'babalık davası' açılmıştı! Suphiye Orancı ille ilgili tüm sırlar ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'la da yolları kesişti  Uğur Dündar'a açılan 'babalık davası' ile ilgili gelişmeler magazin gündemindeki yerini korurken Suphiye Orancı'nın hayatı merak ediliyor. Metin Akpınar'ın biyolojik babası olduğunu mahkeme kararı ile ispatlayan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurmuştu. Almanya'da yaşayan ve adını Sofia olarak değiştiren Suphiye Orancı'nın 80'li yıllarda Yeşilçam filmlerinde figüranlık yaptığı ortaya çıktı. 
18.04.2024 Magazin
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı!
Servet Yardımcı, TFF Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı! UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
17.04.2024 Süper Lig
YSK'dan Ordu ve Hatay kararı! İYİ Parti ve CHP'nin itirazları reddedildi
YSK'dan Ordu ve Hatay kararı! İYİ Parti ve CHP'nin itirazları reddedildi İYİ Parti, Ordu'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesi için YSK'ya ikinci kez başvurmuştu. YSK, İYİ Parti'nin Ordu'da 'tam kanunsuzluk' başvurusunu reddetti. YSK, CHP'nin Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun İlçe Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin 'Tam Kanunsuzluk' gerekçesiyle yaptığı itirazı reddetti.
17.04.2024 Gündem
Hibe kararı! Bakan Işıkhan duyurdu: 400 bin liraya yükselttik
Hibe kararı! Bakan Işıkhan duyurdu: 400 bin liraya yükselttik Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, engelli ve eski hükümlü vatandaşlara yönelik desteklerin artırıldığını söyledi.
17.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de 'ağabey formülü' tartışması... Yeni isimler aday olacak mı?
İYİ Parti'de 'ağabey formülü' tartışması... Yeni isimler aday olacak mı? İYİ Parti, 27 Nisan'da olağanüstü kongreye gidiyor. Kongreye 11 gün kala partide başkanlık için 'ağabey formülü' gündeme geldi. Başkanlık yarışında yeni isimler aday olacak mı, kimlerin isimleri ön planda? İYİ Parti'deki son kulis bilgilerini CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova paylaştı.
16.04.2024 Gündem
Threads neden yasaklandı, Türkiye’de neden kapanıyor?
Threads neden yasaklandı, Türkiye’de neden kapanıyor? Threads, Rekabet Kurulu’nun ‘kişisel veriler’ üzerine verdiği karar gereği faaliyetlerini 29 Nisan’dan sonra durduracak.
16.04.2024 Yaşam
TMO’dan fındık satış kararı! İşte fiyatları...
TMO’dan fındık satış kararı! İşte fiyatları... Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) fındık satma kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdığı ileri sürüldü.
16.04.2024 Gündem
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu!
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal ile oğlu Kadir Ozan Erdal hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
İstanbul'da 'Mahzen-27 operasyonu! Kırmızı bültenle aranan Nurlan Zharımbetov yakalandı
İstanbul'da 'Mahzen-27 operasyonu! Kırmızı bültenle aranan Nurlan Zharımbetov yakalandı İnterpol'ün kırmızı bültenle dolandırıcılık suçundan, sarı bültenle de 2 ayrı hırsızlık suçundan hakkında arama kararı çıkardığı Kazakistan uyruklu Nurlan Zharımbetov İstanbul’da düzenlenen ‘Mahzen-27’ operasyonuyla yakalandı.
16.04.2024 Gündem
Uzman isim uyardı! Sürücüye selektörle radar uyarısı suç mu?
Uzman isim uyardı! Sürücüye selektörle radar uyarısı suç mu? Düzce'de Ramazan Bayramı tatili sırasında trafik polislerince yapılan, radar hız uygulamasını diğer sürücülere selektör yaparak haber veren 66 sürücüye idari para cezası uygulandı. Sosyal medyada tartışılan konuyla ilgili Adli Bilirkişi Dr. İbrahim Can, "Selektör yapmak bir işaretleşme aracı değildir. Deniz fenerlerindeki gibi bir mantıkla kullanmak doğru değildir" dedi.
15.04.2024 Gündem
Rekabet Kurulu'ndan META'ya günlük 4,8 milyon lira ceza
Rekabet Kurulu'ndan META'ya günlük 4,8 milyon lira ceza Rekabet Kurulu, META hakkında Threads ve Instagram uygulamalarını bağlamak suretiyle hâkim durumunu kötüye kullandığı şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada geçici tedbir kararı verdi.
15.04.2024 Ekonomi
Teleferik faciasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Teleferik faciasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı için çarpıcı yorum!
Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı için çarpıcı yorum! Süper Lig'de Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Müsabakadaki VAR kararları dikkat çekerken Trio programında hakemler tartışmalı pozisyonları yorumladı.
15.04.2024 Şampiy10
AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 AÖL sınav sonuç takvimi
AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 AÖL sınav sonuç takvimi AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı 2.dönem sınav sonuçlarına yönelik araştırmalar takvim yaklaştıkça arttı. Peki, AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
14.04.2024 Yaşam
Kadıköy'de Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı
Kadıköy'de Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı Sarı-lacivertli kulübün efsane futbolcuların heykelleri, yer değişikliği kararı sonrasında sökülerek depoya kaldırıldı.
14.04.2024 Fenerbahçe
Arda Güler Real Madrid'e resti çekti! Ancelotti'nin yüzüne söyledi: Ayrılmak istiyorum
Arda Güler Real Madrid'e resti çekti! Ancelotti'nin yüzüne söyledi: Ayrılmak istiyorum Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Real Madrid'in Türk futbolcusu Arda Güler'in, İspanyol devinde forma giyme şansı bulamadığı için ayrılık kararı aldığı ve talebini yönetime bildirdiği iddia edildi.
14.04.2024 Fenerbahçe
THY’nin Tahran seferini yapan uçağı İstanbul’a geri döndü
THY’nin Tahran seferini yapan uçağı İstanbul’a geri döndü İran’ın İsrail’e dron saldırıların ardından yaşanan gerilim nedeniyle Türk Hava Yolları’nın (THY), İran’ın başkenti Tahran’a sefer yapan uçağı İstanbul Havalimanı’na geri döndü.
13.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kararı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kararı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.