Karamürsel

Karamürsel

Son dakika KARAMÜRSEL haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KARAMÜRSEL ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KARAMÜRSEL haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karamürsel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karamürsel gelişmeleri de dahil olmak üzere 375 karamürsel haberi bulunmuştur. Tüm karamürsel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
Fotoğrafçıda iğrenç olay! 'Ya çocuklarım da orada olsaydı'
Fotoğrafçıda iğrenç olay! 'Ya çocuklarım da orada olsaydı' Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, fotoğrafçı dükkanı işleten 2 çocuk annesi Ö.Ö. (41), vesikalık fotoğraf çektirmek için dükkana gelen M.D.’nin, stüdyoda eşofmanını indirip cinsel organını göstererek tacizde bulunduğu iddia edip, şikayetçi oldu. Gözaltına alınan M.D., adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Ö.Ö., “ Işık ayarlarını yaptıktan sonra kafamı çevirdiğimde adam, eşofman altını dizine kadar indirmiş, cinsel organını gösterdi. Stüdyodan çıktım. Kapıya doğru ilerledim. Benim çığlık attığım an çok hızlı bir şekilde kapıyı açıp, çok hızlı bir şekilde koştu. Tek korktuğum benim çocuklarım buraya gelip duruyor. Ya benim çocuklarım da burada olsaydı” dedi.
22.09.2023 Yaşam
Aynı firmanın yemeğinden yiyen 140 tersane işçisi zehirlendi
Aynı firmanın yemeğinden yiyen 140 tersane işçisi zehirlendi Yalova’nın Altınova ilçesindeki Tersaneler Bölgesi’nde, aynı firmanın yemeğinden yiyen 140 işçi zehirlendi. Tavuklu yemek yedikleri öğrenilen işçilerden çoğu tedavilerinin ardından taburcu edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, işçilerin neden zehirlendiğine yönelik kesin sonuç yemekten alınan numunelerin çıkmasıyla belli olacak.
25.05.2023 Yaşam
Kocaeli'de kan donduran olay! Uykusunda abisini vahşice öldürdü
Kocaeli'de kan donduran olay! Uykusunda abisini vahşice öldürdü Kocaeli'de kardeş cinayetinde kan donduran detaylar ortaya çıktı. Abisini uykusunda vahşice katleden şahısın, abisinin boğazını ve cinsel organını kestiği ortaya çıktı.
23.04.2023 Yaşam
Husumetlisini öldüren 75 yaşındaki sanığa müebbet hapis
Husumetlisini öldüren 75 yaşındaki sanığa müebbet hapis Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olduğu komşusu Hasan Aksüt'ü (60) mahalle meydanında tabancayla, başından vurarak öldüren Osman Akbaş'a (75), müebbet hapis cezası verildi.
11.04.2023 Gündem
FETÖ elebaşının akrabası tutuklandı
FETÖ elebaşının akrabası tutuklandı Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in akrabası M.Y.G., eğlence yerinde halkı kin ve düşmanlığa tahrik edici söylemlerde bulunması nedeniyle gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen M.Y.G., tutuklandı.
15.02.2023 Gündem
Düğün dönüşü feci kaza!
Düğün dönüşü feci kaza!  Kocaeli'nin İzmit ilçesinde otomobilin, düğünden dönenlerin taşındığı minibüse arkadan çarptığı kazada 6 kişi yaralandı.
30.10.2022 Yaşam
HDP milletvekilinin eski eşi gözaltında
HDP milletvekilinin eski eşi gözaltında HDP Diyarbakır Milletvekili Remziye Tosun’un ‘Silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan aranan eski eşi Mustafa Tosun, Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde yakalandı.
20.10.2022 Gündem
Vergi rekortmeni işadamı Süleyman Ok hayatını kaybetti
Vergi rekortmeni işadamı Süleyman Ok hayatını kaybetti Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin en eski esnaflarından Süleyman Ok, 93 yaşında hayatını kaybetti.
13.09.2022 Ekonomi
Av sezonu başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk mesaj: Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım
Av sezonu başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk mesaj: Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Su Ürünleri Av Sezonu Açılış Töreni’ne telefonla bağlanarak, “Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım” dedi. Öte yandan Sarıyer-Kireçburnu Balıkçı Barınağı'ndaki 2022-2023 Su Ürünleri Av Sezonu Açılış Töreni, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta, bakanlık tarafından üretilen kalkan, levrek ve mersin balığı yavruları denize bırakıldı, törene katılanlara balık dağıtıldı.
31.08.2022 Gündem
Kocaeli'de orman yangını! Ekipler bölgede...
Kocaeli'de orman yangını! Ekipler bölgede... Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde ormanda yangın çıktı. Yangına helikopter ile müdahale ediliyor.
14.08.2022 Gündem
Motosikletiyle girdiği virajı alamayınca hayatını kaybetti
Motosikletiyle girdiği virajı alamayınca hayatını kaybetti Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde hızlı girdiği virajı alamayan motosiklet sürücüsü Süleyman Sarıer geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.
1.08.2022 Yaşam
Yine aynı görüntü! Defalarca uyarı yapıldı ama işe yaramadı
Yine aynı görüntü! Defalarca uyarı yapıldı ama işe yaramadı Kocaeli'nin Gölcük ve Karamürsel ilçesinde kesilen kurbanlıkların kanı, kanallardan derelere aktı. Derelerin rengi kırmızıya dönerken, su yüzeyinde köpük tabakalarının oluştuğu görüldü. 
9.07.2022 Yaşam
Atalanta, Merih Demiral'ın bonservisini aldı! Resmen açıklandı
Atalanta, Merih Demiral'ın bonservisini aldı! Resmen açıklandı Serie A ekibi Atalanta, Merih Demiral'ın sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonunun kullanıldığını duyurdu. Tecrübeli futbolcunun bonservisinin sahibi Atalanta oldu.
17.06.2022 İtalya
Kocaeli'de otobüs şarampole yuvarlandı: Çok sayıda yaralı var
Kocaeli'de otobüs şarampole yuvarlandı: Çok sayıda yaralı var Kocaeli’de kontrolden çıkan otobüs şarampole yuvarlandı. Kazada çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.
11.06.2022 Yaşam
Dobo Metin cinayetinde 8 tutuklama
Dobo Metin cinayetinde 8 tutuklama İzmir'de Karşıyaka tribün liderinin silahlı saldırı sonucu öldürülmesi olayıyla alakalı gözaltına alınan 14 kişiden 8'i tutuklandı.
10.06.2022 Gündem
Dobo Metin cinayeti çözüldü
Dobo Metin cinayeti çözüldü İzmir'de Karşıyaka tribün liderinin silahlı saldırı sonucu öldürülmesi olayında 14 kişi gözaltına alındı. Saldırıyı iki şahsın gerçekleştirdiği, yurt dışına kaçmak için özel ambulansla Covid hastası numarası yaptıkları ve Kocaeli'de yakalandıkları ortaya çıktı. Öte yandan saldırı anı da kamera kayıtlarına yansırken, saldırıdan bir gün sonra gerçekleşen berber cinayetinin de saldırıyla ilgili olduğu öğrenildi.
10.06.2022 Yaşam
İstanbul’da, Sakarya’da, Nevşehir’de Zonguldak’ta 18 Mart okullar tatil mi? Kar nedeniyle bugün hangi illerde okullarda kar tatili var?
İstanbul’da, Sakarya’da, Nevşehir’de Zonguldak’ta 18 Mart okullar tatil mi? Kar nedeniyle bugün hangi illerde okullarda kar tatili var? “Kar nedeniyle 18 Mart Cuma okullar tatil mi?” sorusuna yanıt aranıyor. Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı il ve ilçelerde bugün eğitim yapılmayacak. Peki, Kar nedeniyle bugün hangi illerde okullarda kar tatili var?
18.03.2022 Eğitim
18 Mart Çanakkale Zaferi resmî tatil mi, bayram mı? 18 Mart 2022 okullar neden tatil, 18 Mart kar tatili mi?
18 Mart Çanakkale Zaferi resmî tatil mi, bayram mı? 18 Mart 2022 okullar neden tatil, 18 Mart kar tatili mi? 18 Mart okullar kar nedeniyle tatil mi, 18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatil mi? 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlanırken okulların kar nedeniyle tatil ilan edilmesi, vatandaşların 18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatil mi, sorusunu sorgulamasına neden oldu. İşte detaylar…
18.03.2022 Eğitim
İstanbul için son dakika tatil ve izin kararı! Valilik resmen duyurdu
İstanbul için son dakika tatil ve izin kararı! Valilik resmen duyurdu Meteoroloji tarafından yapılan kar uyarıları devam ediyor. İstanbul'da beklenen kar yağışı nedeniyle eğitime 21 Mart'a kadar ara verildi. Kararı İstanbul Valisi Yerlikaya sosyal medya hesabından duyurdu. İstanbul Valiliği, 18 Mart Cuma günü kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli, malul ve hamile personelin idari izinli sayılacağını bildirdi. İşte son dakika haberinin detayları...
17.03.2022 Gündem
Dünya devi gözünü kararttı! Merih Demiral için 50 milyon euro...
Dünya devi gözünü kararttı! Merih Demiral için 50 milyon euro... Juventus'tan Atalanta'ya transfer olan yıldız stoper Merih Demiral için Real Madrid'in 50 milyon euro'yu gözden çıkardığı ortaya çıktı.
14.03.2022 İtalya
Çiftçiye yem bitkisi tohumu ve gübre desteği
Çiftçiye yem bitkisi tohumu ve gübre desteği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çiftçilere, 2000 ton gübre ve 120 ton yem bitkisi tohumu desteği veriyor.
3.03.2022 Ekonomi
MEB'den flaş karar! Tamamen değişti, öğretmenler ve...
MEB'den flaş karar! Tamamen değişti, öğretmenler ve... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu. Tamamen değişti. Yüz binlerce kişi bekliyordu. Öğretmen ve okul yöneticilerini yakından ilgilendiriyor. Yeni düzenleme yapıldı. Tüm Türkiye'ye gönderildi. MEB'in kararı Resmi Gazete'de yayınlandı. Milli Eğitim Bakanlığı görevde yükselme yönetmeliğinin hizmet bölgelerini düzenleyen bölümünde değişikliğe gitti. İstanbul, Bursa, İzmir gibi büyükşehirlerde 1. bölgeye tabi olan ilçeler değişti. İşte il il yeni düzenlemenin detayları...
19.06.2021 Eğitim
Salgın, yatırımcıları tarım sektörüne yöneltti
Salgın, yatırımcıları tarım sektörüne yöneltti Denge Değerleme'nin yatırımcılar hakkında yaptığı analize göre Kovid-19 salgını yatırımcıları tarım alanında yatırım yapmaya sevk etti.
2.04.2021 Ekonomi
Ormanlık yerdeki kulübede suçüstü yakalandılar! 4 kişi...
Ormanlık yerdeki kulübede suçüstü yakalandılar! 4 kişi... Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, ormanlık alanda bulunan kulübenin içerisinde define bulmak amacıyla kuyu kazan 4 kişi, suçüstü yakalandı.
29.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karamürsel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karamürsel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.