Karaborsa

Karaborsa

Son dakika karaborsa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karaborsa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karaborsa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karaborsa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karaborsa gelişmeleri de dahil olmak üzere 213 karaborsa haberi bulunmuştur. Tüm karaborsa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü müzik gruplarının İstanbul konseri biletleri için 'karaborsa ve dolandırıcılık' uyarısı
Ünlü müzik gruplarının İstanbul konseri biletleri için 'karaborsa ve dolandırıcılık' uyarısı Dünyaca ünlü metal grubu Megadeth’in 8 yıl aradan sonra 12 Haziran’da İstanbul’da vereceği konserin internet üzerinden satışa sunulan biletleri, dakikalar içinde tükendi. 23 Mayıs’ta Türkiye’de konser verecek olan Scorpions grubunun biletleri de yok sattı. Her iki müzik grubunun biletleri tükenince, internet üzerinden yaklaşık 10 katı fiyatla ilanlar verilerek satılmaya başladı.
15.01.2024 Gündem
Maske davasında flaş gelişme! Tazminat kararı bozuldu
Maske davasında flaş gelişme! Tazminat kararı bozuldu Erzurum’da eczanedeki maske fiyatlarına ilişkin kullandığı 'kalpazan' ifadesi nedeniyle hakkında dava açılıp, 7 bin 500 TL tazminat cezasına çarptırılan iş insanı İbrahim Gözütok, kararı İstinaf'a taşıdı. Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi 1'inci Hukuk Dairesi, mahkemenin tazminat kararını bozup, flaş bir karara imza attı.
13.12.2022 Yaşam
İlaç satışıyla ilgili korkutan 'ikinci el' uyarısı!
İlaç satışıyla ilgili korkutan 'ikinci el' uyarısı! Bulunmayan ilaçların yerini sahte ilaçların aldığını söyleyen TEİS Başkanı Nurten Saydan, “Bulunamayan ilaç sorunu sahte ilaç problemini de ortaya çıkardı. En büyük endişemiz eczanelerimizde ilaç bulamayan hastalarımızın çareyi yasa dışı ilaç satan yerlerde veya internet üzerinden satılan sahte ilaçları alarak şifa araması. Pek yakında ilaç hırsızlıklarına ve internette ikinci el ilaç satışlarına rastlamaktan endişe duyuyoruz” diye konuştu.
13.12.2022 Ekonomi
Yasak kararı! Dünyada bie ilk, hayatları boyunca alamayacaklar
Yasak kararı! Dünyada bie ilk, hayatları boyunca alamayacaklar Sigara satışları ile ilgili harekete geçildi. 2008 sonrası doğanlar hayatları boyunca tütün ürünlerini satın alamayacak. Uygulama gelecek sene başlayacak. Yeni Zelanda hükümeti, 2008'den sonra doğan herkese gelecek yıldan itibaren sigara ve diğer tütün ürünlerinin satışını yasaklayacak. Bu radikal düzenlemenin gelecek yıl hayata geçmesi bekleniyor. Yeni Zelanda "dumansız nesil" politikası uygulayan dünyadaki ilk ülke olmayı planlıyor.
27.07.2022 Dünya
Ahmet Nur Çebi 3 yıldızın ismini açıkladı! '2-3 gün içerisinde bitecek'
Ahmet Nur Çebi 3 yıldızın ismini açıkladı! '2-3 gün içerisinde bitecek' Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi; Weghorst, Muleka ve Tayfur Bingöl'ün ismini vererek "Çok uzayacağını sanmıyorum. 2-3 gün içinde bitmesi lazım." açıklamasında bulundu.
28.06.2022 Beşiktaş
Sigara bağımlılığı için flaş karar! Tüm paketlerde uygulanacak
Sigara bağımlılığı için flaş karar! Tüm paketlerde uygulanacak Amerika Birleşik Devletleri her yıl 480 bin kişinin ölümüne neden olan sigara bağımlılığı için sıra dışı bir uygulamaya geçmeye hazırlanıyor. ABD İlaç ve Gıda Dairesi'nin (FDA) hazırladığı yeni plana göre ABD içerisinde satılan tüm sigaralarda nikotin miktarı azaltılacak.
22.06.2022 Dünya
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Aylar sonra ilk kez oldu! Eskiye dönüyor
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Aylar sonra ilk kez oldu! Eskiye dönüyor Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Araba fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama. Araba fiyatlarıyla ilgili tarih verildi. Çip krizi sebebiyle araba fiyatlarında yeni değişimler yaşanacak. İkinci el araba piyasasında ise hareketlenme başladı. Durgunluk sebebiyle fiyatların bir miktar düştüğünü söyleyen satıcılar önümüzdeki günlerde piyasının daha da hareketlenmesi bekliyor. Vatandaş ise istediği fiyattan araba bulamamasından şikayetçi. Vatandaşlar 90 bin lira bandında araba kalmamasından yakındı. Öte yandan Çip krizinin yol açtığı olumsuz etkiler Türkiye'de de derinden yaşanıyor. Son iki yıldır Türkiye'de satılan otomobillerde aksesuar seviyesi geriledi. Cam tavan, deri koltuk, şerit takip sistemi, kör nokta uyarısı gibi konfor ve güvenlik donanımları otomobillerden çıkarılmaya başlandı. Daha önce standart olan donanımlar isteğe bağlı olarak getirilmeye başlandı. Bunun en önemli nedeni ÖTV matrahına göre vergilendirme uygulaması. 1.000 TL'lik bir fark bile otomobilin ÖTV matrahını etkiliyor ve bir üst dilime çıkarıyor. Dolayısıyla otomobilin anahtar teslim satış fiyatını yükseltiyor. Bu yüzden firmalar modellerinin alt dilimdeki ÖTV matrahına girmesi için çabalıyor. Otomobillerini daha az aksesuarla getiriyorlar. Öte yandan araba fiyatlarıyla ilgili uzmanlar son dakika açıklamalarda bulundu! Uzmanlar nisan yanında yaşanacak fiyat değişimleriyle ilgili fiyat verdi. İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
10.04.2022 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Böylesi görülmedi ilk kez oldu! Tarih verildi! Nisan ayında...
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında flaş gelişme! Böylesi görülmedi ilk kez oldu! Tarih verildi! Nisan ayında... Sıfır araba ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Araba fiyatlarıyla ilgili tarih verildi. Çip krizi sebebiyle araba fiyatlarında yeni değişimler yaşanacak. Çip krizinin yol açtığı olumsuz etkiler Türkiye'de de derinden yaşanıyor. Son iki yıldır Türkiye'de satılan otomobillerde aksesuar seviyesi geriledi. Cam tavan, deri koltuk, şerit takip sistemi, kör nokta uyarısı gibi konfor ve güvenlik donanımları otomobillerden çıkarılmaya başlandı. Daha önce standart olan donanımlar isteğe bağlı olarak getirilmeye başlandı. Bunun en önemli nedeni ÖTV matrahına göre vergilendirme uygulaması. 1.000 TL'lik bir fark bile otomobilin ÖTV matrahını etkiliyor ve bir üst dilime çıkarıyor. Dolayısıyla otomobilin anahtar teslim satış fiyatını yükseltiyor. Bu yüzden firmalar modellerinin alt dilimdeki ÖTV matrahına girmesi için çabalıyor. Otomobillerini daha az aksesuarla getiriyorlar. Öte yandan araba fiyatlarıyla ilgili uzmanlar son dakika açıklamalarda bulundu! Uzmanlar nisan yanında yaşanacak fiyat değişimleriyle ilgili fiyat verdi. İşte sıfır ve ikinci el araba fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
7.04.2022 Ekonomi
Kilosu 1500 lira, toprağın altından çıkıyor! Özel köpekler bulabiliyor
Kilosu 1500 lira, toprağın altından çıkıyor! Özel köpekler bulabiliyor Kilosu bin 500 liradan alıcı buluyor, türü arasında dünyanın en pahalısı olarak biliniyor. Bulması çok zor, özel eğitimli köpekler bulabiliyor. Karaborsa gibi bir düzen var. Net sabit bir fiyatı yok. Yüksek koku duyuları ve hareketli halleriyle arazide dolaşan radar köpekler toprağın altındaki mantarı saniyeler içinde tespit ediyor. Toplayıcı köpeklerin Türkiye’deki piyasası ise 5 bin ile 10 bin TL arasında değişiyor...
17.03.2022 Ekonomi
Barcelona maçı öncesi soluğu savcılıkta aldı!
Barcelona maçı öncesi soluğu savcılıkta aldı! Galatasaray, Barcelona karşılaşması öncesi bilet satışları hakkında bir bilgilendirme paylaştı.
16.03.2022 UEFA Avrupa Ligi
MHP lideri Bahçeli, 'Pazar günü seçim olsa' afişini görünce ne düşündüğünü kürsünden açıkladı!  'Elimde kalem olsaydı...'
MHP lideri Bahçeli, 'Pazar günü seçim olsa' afişini görünce ne düşündüğünü kürsünden açıkladı! 'Elimde kalem olsaydı...' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Stokçuluk ve fırsatçılık yapanların kanları bitlendi. Bunların utanmaları kalmamıştır. Bunların gözüne yaşına bakılmamalıdır. Ayçiçek yağının fiyat artışını tetikleyen fırsatçılar, internette sanki altın satar gibi yağ satanlar onurlarını da satmışlardır. 5 litrelik yağ bir gün içinde 150 lira sınırına yaklaşmıştır. İstanbul’da milletimizin asaletine yakışmayan ilkel görüntüler yüreğimizi sızlatmıştır." diye konuştu. Seçim tartışmaları ile ilgili de konuşan Bahçeli, "Sokakta seçim afişi gördüm. 'Pazar günü seçim olsa DEVA hazır' yazıyordu. Elimde kalem olsaydı şöyle yazardım 'Pazar günü seçim yok iyi uykular..." ifadelerini kullandı.
8.03.2022 Siyaset
Altın ve döviz fiyatları ile ilgili kritik açıklama! Fed kararı sonrası ilk kez...
Altın ve döviz fiyatları ile ilgili kritik açıklama! Fed kararı sonrası ilk kez... Döviz ve altın fiyatlarındaki son dakika değişiklikleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Fed tutanaklarının yayınlanmasının ardından altın ve döviz fiyatları ile ilgili önemli bir açıklama geldi. ABD Merkez Bankasının (Fed) son toplantısına ait tutanaklar, faiz artışının beklenenden daha erken olabileceğini göstermişti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Sefer Şener, "Fed’in son karar tutanakları açıklandı. Dün ilk defa ABD 10 yıllık tahvil faizleri 1.73 seviyesinin üzerini gördü. Bu doların güçlenmesi demektir. Dolar endeksi de 96’nın üzerine çıktı yeniden. Bu verilen mesajlardan biz şunu anlıyoruz Fed 1’inci çeyreğin sonunda çok hızlı şekilde bu faiz artırımlarını gerçekleştirebilir algısı ortaya çıktı." ifadelerini kullandı. İşte Altın ve dolarda son dakika gelişmeleri...
7.01.2022 Ekonomi
Araba alacaklara kötü haber! Karaborsaya düştü fiyatlar uçtu! İlk kez oluyor
Araba alacaklara kötü haber! Karaborsaya düştü fiyatlar uçtu! İlk kez oluyor Araba alacaklara kötü haber. Araba fiyatları yine uçuşa geçti. Piyasada araba yok dedikodusuyla fırlayan araba fiyatlarının arkasından bayiler çıktı. Birçok bayi sıfır arabaları saklıyor. Müşterilerine, "Ocak ayına kadar bekleyin" diyen Bağcılar'daki bir istifçi bayinin sıfır araçları site otoparkında bekliyor.
2.12.2021 Ekonomi
Beyaz eşya ürünleri ile ilgili flaş açıklama! 'Hazirana kadar karaborsaya düşebilir'
Beyaz eşya ürünleri ile ilgili flaş açıklama! 'Hazirana kadar karaborsaya düşebilir' Beyaz eşya ürünleri ile ilgili önemli bir açıklama geldi. Buzdolabı, çamaşır ya da bulaşık makinesi almayı düşünen herkesi ilgilendiriyor. BEYPER Başkanı Ali Yıldız, beyaz eşyada çip sorunu sebebiyle ürünlerin Haziran’a kadar “karaborsaya” düşebileceğini açıkladı.
18.11.2021 Ekonomi
İstanbulkart ile ilgili flaş gelişme! Kuyruklar oluştu
İstanbulkart ile ilgili flaş gelişme! Kuyruklar oluştu İstanbul'da vatandaşlar, kent içi toplu ulaşımda kullanılan İstanbulkart'ın tedariki konusunda sıkıntılar yaşıyor.
30.09.2021 Yaşam
İstanbulkart bitti mi? İstanbulkart sorunu devam ediyor mu? İstanbulkart satış noktalarında yoğunluk!
İstanbulkart bitti mi? İstanbulkart sorunu devam ediyor mu? İstanbulkart satış noktalarında yoğunluk! Okulların ve üniversitelerin açılmasıyla birlikte İstanbul’da toplu ulaşımda yoğunluk yaşanıyor. İstanbul'da toplu ulaşım için kullanılan İstanbulkart sıkıntısı ortaya çıktı. İstanbulkart satış noktalarında uzun kuyruklar oluştu. Satış yapan bletmatiklerde ise "İstanbulkart yoktur" uyarısı ile karşılaşılıyor. İBB konu ile ilgili açıklama yaptı. Peki, İstanbulkart bitti mi? İstanbulkart sorunu devam ediyor mu? İstanbulkart başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…
29.09.2021 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten corona virüsle mücadele mesajı
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten corona virüsle mücadele mesajı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, "Türkiye, Koronavirüs ile etkili bir mücadele yürütüyor. Hükümetimiz dinamik bir karar mekanizmasıyla hareket ediyor; tüm kurum ve kuruluşlarıyla etkili, çok boyutlu ve etkin bir mücadele yürütüyor" dedi.
16.04.2020 Siyaset
Bakan açıkladı! 66 ilde 750 kişi hakkında soruşturma başlatıldı
Bakan açıkladı! 66 ilde 750 kişi hakkında soruşturma başlatıldı Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, corona virüsle bağlantılı olarak Cumhuriyet Başsavcılıklarınca 66 ilde 750 kişi hakkında soruşturma başlatıldığını, 12 hakim ve Cumhuriyet savcısı ile 55 personelin de Kovid-19 testlerinin pozitif çıktığını açıkladı.
6.04.2020 Gündem
Corona virüs testi karaborsaya düştü
Corona virüs testi karaborsaya düştü Corona virüsü fırsat bile simsarlar internet üzerinden 1000 adet corona virüs test kitini 76 bin liraya satışa çıkardı. Uzmanlar ise konuyla ilgili, "Bu ürünün satışı da kullanımı da yasak." dedi.
30.03.2020 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan corona virüsle ilgili alınan yeni kararları açıkladı! Özel sektör de esnek çalışma modeline geçiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan corona virüsle ilgili alınan yeni kararları açıkladı! Özel sektör de esnek çalışma modeline geçiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni corona virüs tedbirlerini açıkladı. Şehirlerarası seyahatler bundan böyle valilik iznine bağlandı. Kamuda olduğu gibi özel sektörde de minimum personelle esnek çalışama modeline geçiliyor. Yurt dışı uçuşlar tamamen durduruldu.
27.03.2020 Siyaset
Corona virüsten koruduğu iddia edilmişti! Ölümcül olabilir
Corona virüsten koruduğu iddia edilmişti! Ölümcül olabilir Sosyal medyada ‘koronavirüsten koruyucu’ özelliği olduğu iddia edilen bir ilaç ismi dolaşmaya başladı. Ancak uzmanlar uyardı: “Aman dikkat, bu ilacın ölümcül yan etkileri olabilir. Doktor reçetesi dışında hiçbir ilaca veya tedavi yöntemine itibar etmeyin.”
22.03.2020 Corona Virüsü
'1 yılda satamadığımız ürünü 1 saatte tükettik'
'1 yılda satamadığımız ürünü 1 saatte tükettik' İSTANBUL'da da çok sayıda kişi kolonya almak için kolonya satan işyerlerine akın etti. Market, bakkal ve kolonya satış noktalarına kolonya almak için toptancılara gidenler ise kolonya bulmakta zorlandı. Bayrampaşa'daki toptancı çarşısında birkaç dükkan dışında kolonyaların tükendiği ifade edilirken, toptancılar bayilere sipariş verdi ancak kolonyaların ne zaman geleceği bilinmiyor. Satış fiyatlarında ise bir gün içinde büyük bir artış görüldüğü belirtiliyor. Toptancılık yapan ve ellerinde kolonya kalmadığını ifade eden Ömer Kaya, "Aşırı derecede bir talep oluştu. Bir yılda satamadığımız ürünü bir saatte tükettik." dedi.
11.03.2020 Yaşam
Bakan Varank'tan maske açıklaması!
Bakan Varank'tan maske açıklaması! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Medikal ve koruyucu malzemelerle ilgili olarak da üreticilerimizle koordine halindeyiz. Türkiye'deki ihtiyacın kat kat üstünde kurulu kapasitemiz var. Bunun için üretimin önemli bir kısmı zaten ihraç ediliyor. Vatandaşlarımızın gönlü müsterih olsun. Karaborsa oluşmasına asla müsaade etmeyeceğiz." dedi.
7.03.2020 Sağlık
Kokoreç karaborsaya düştü
Kokoreç karaborsaya düştü Türkiye'de et kesiminin azalması nedeniyle kokoreç karaborsaya düştü. 3,5 kilogramlık 1 şiş kokoreç 20 gün içerisinde 100 liradan 150-160 liraya kadar çıktı. Adana Kasaplar Odası Başkanı Murat Saruhan Yağmur, “Mal bulunmadığı için karaborsaya düştü. Fiyatların önüne geçilmesini istiyoruz” dedi.
3.03.2020 Yaşam
Virüs için hangi maske öneriliyor? N95 maskesi corona virüsünden korur mu, N95 maske kaç gün kullanılır?
Virüs için hangi maske öneriliyor? N95 maskesi corona virüsünden korur mu, N95 maske kaç gün kullanılır? Çin’in Wuhan şehrinde ortaya çıkan korona virüs salgını endişe verici boyutlara ulaştı. Dünyanın birçok ülkesine yayılan korona virüsü nedeniyle maske kullanımında da artış oldu. Korona virüsüne karşı henüz bir tedavi yöntemi bulunamadığından, doktorlar salgına karşı alınması gereken önlemleri sıralıyor. Maske kullanımına da dikkat çekilen önerilerin ardından, maskelerin virüsten ne kadar koruyacağı tartışılmaya başlandı. Virüs için hangi maske öneriliyor? N95 maskesi corona virüsünden korur mu? Korona için maske kullanmak işe yarar mı?
26.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karaborsa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karaborsa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.