Kapıköy Gümrük Kapısı

Kapıköy Gümrük Kapısı

Son dakika Kapıköy Gümrük Kapısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kapıköy Gümrük Kapısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kapıköy Gümrük Kapısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kapıköy Gümrük Kapısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kapıköy gümrük kapısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 kapıköy gümrük kapısı haberi bulunmuştur. Tüm kapıköy gümrük kapısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Van'da İranlı turistler yeni yıla eğlenerek girdi
Van'da İranlı turistler yeni yıla eğlenerek girdi İranlı turistler, yeni yıl dolayısıyla geldikleri Van'da eğlence mekanlarını doldurdu. Müzikler eşliğinde doyasıya eğlenen İranlılar, 'mutlu yıllar' diyerek yeni yılı karşıladı.
31.12.2023 Gündem
3 operasyonda, 74 milyon lira değerinde uyuşturucu ele geçirildi! Büyük darbe
3 operasyonda, 74 milyon lira değerinde uyuşturucu ele geçirildi! Büyük darbe Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda 58 kilogram kokain, 30 kilogram morfin, 12 kilogram metamfetamin olmak üzere toplam 74 milyon lira değerinde 100 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.
21.10.2023 Yaşam
Van'da otomobil takla attı: 1 ölü, 4 yaralı
Van'da otomobil takla attı: 1 ölü, 4 yaralı Van'ın Saray ilçesinde kontrolden çıkıp takla atan otomobilin sürücüsü Reşit Kaya hayatını kaybetti, yanındaki 4 kişi ise yaralandı.
16.08.2022 Yaşam
Akın akın Van'a geliyorlar! Sınır kapısında 'Muhteşem Cuma' yoğunluğu
Akın akın Van'a geliyorlar! Sınır kapısında 'Muhteşem Cuma' yoğunluğu Van'ın Saray ilçesindeki İran’a açılan Kapıköy Gümrük Kapısı'nda, Black Friday (Muhteşem Cuma) yoğunluğu yaşanıyor. İranlı turistler, ünlü markaların indirimlerinden yararlanmak için Van’a akın ediyor.
25.11.2021 Gündem
İranlı turistler Van'a akın etti
İranlı turistler Van'a akın etti Van'ın Saray ilçesindeki, pandemi nedeniyle uzun süre kapalı kalan Kapıköy Gümrük Kapısı'nın açılmasıyla kente akın eden İranlı turistler, gündüzleri alışveriş yapıp kentin tarihi ve turistik yerlerini geziyor, geceleri de eğlence mekanlarında şarkılara eşlik edip müzik eşliğinde eğleniyor. Van Otelciler ve Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yüksel, "Umudumuz; pandeminin bir an önce bitmesi. Hem ülkemiz hem İran için aşılama oranının çok daha fazla olması" dedi.
8.11.2021 Yaşam
Kapıköy Sınır Kapısı'nın kapalı olan İran tarafı açıldı
Kapıköy Sınır Kapısı'nın kapalı olan İran tarafı açıldı Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 19 aydır İran tarafından geçişlere kapatılan Kapıköy Gümrük Kapısı'nın açıldığı bildirildi.
16.09.2021 Gündem
Van'da İranlı turist heyecanı
Van'da İranlı turist heyecanı Van'da, geçen yıl koronavirüs tedbirleri kapsamında araç ve yaya geçişlerine kapatılan, Türkiye'nin İran'a açılan Kapıköy Gümrük Kapısı'nın 17 Mayıs'ta yeniden açılması, bölgede sevinçle karşılanırken, otel ve turizm sektörü temsilcileri ise İran tarafındaki sorun nedeniyle hala yoğun turist girişinin olmadığını, bu sorunun bu hafta içinde çözüldükten sonra yoğun turist girişi beklediklerini söyledi.
24.05.2021 Yaşam
Esnafın bayram sevinci ikiye katlandı! 17 Mayıs'ta...
Esnafın bayram sevinci ikiye katlandı! 17 Mayıs'ta... Esnafı sevindiren haber geldi. 14 aydır bekleniyordu. 17 Mayıs'tan sonra başlıyor. İran ile en uzun kara sınırına sahip Van'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 14 aydır geçişlere kapatılan Kapıköy Gümrük Kapısı'nın 17 Mayıs'tan sonra yeniden geçişlere açılacak olması Van'daki esnafın bayram sevincini ikiye katladı.
15.05.2021 Ekonomi
Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor
Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor Van'da, 24 Mart'ta corona virüs tedbirleri kapsamında araç ve yaya geçişlerine kapatılan Türkiye'nin İran'a açılan Saray ilçesindeki Kapıköy Gümrük Kapısı, gelecek hafta yeniden yaya geçişlerine açılıyor. Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, "İran'da bulunan Türk vatandaşları ile Türkiye'de bulunan İranlı vatandaşlar bundan sonra giriş ve çıkışlar yapabilecek" dedi.
17.09.2020 Gündem
Kapıköy Gümrük Kapısı'na giriş ve çıkışlar durduruldu
Kapıköy Gümrük Kapısı'na giriş ve çıkışlar durduruldu VAN'da, korovavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında 23 Şubat'ta geçici olarak kapatılan İran'a açılan Saray ilçesindeki Kapıköy Gümrük Kapısı'ndan yolcu giriş ve çıkışları da gece yarısı itibarıyla geçici süreyle durduruldu.
24.03.2020 Gündem
İranlıların ülkelerine dönüşü sürüyor
İranlıların ülkelerine dönüşü sürüyor Koranavirüs nedeniyle ölümlerin yaşandığı İran'a, Türkiye’deki İranlıların dönüşleri sürüyor.
28.02.2020 Gündem
Sahra hastanesi nedir, neden kurulur ve ne anlama gelir? (Kapıköy Gümrük Kapısı'na sahra hastanesi kuruluyor)
Sahra hastanesi nedir, neden kurulur ve ne anlama gelir? (Kapıköy Gümrük Kapısı'na sahra hastanesi kuruluyor) Koranavirüs nedeniyle İran’da yaşanan ölümlerin ardından Türkiye ile İran arasındaki en uzun sınır hattına sahip Van’da bir dizi tedbir alınmaya başlandı. Kovid-19 (yeni koronavirüs) nedeniyle giriş ve çıkışlara kapatılan Kapıköy Gümrük Kapısı’na sahra hastanesi kuruluyor. Sahra hastanesi nedir, neden kurulur?
26.02.2020 Gündem
Sağlık Bakanlığı duyurmuştu! Türkiye harekete geçti
Sağlık Bakanlığı duyurmuştu! Türkiye harekete geçti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın duyurduğu gümrük kapılarına sahra hastaneleri kurulması için harekete geçildi. Türkiye’nin sınır komşusu İran’da koranavirüs nedeniyle ölümlerin artması üzerine, sınır kenti olan Van’da tedbirler artırıldı. Giriş ve çıkışlara kapatılan Kapıköy Gümrük Kapısı’na sahra hastanesi kuruluyor. İran’dan Türkiye’ye gelecek olan Türk vatandaşları buradaki sahra hastanesinde gözetim altında tutulacak.
26.02.2020 Gündem
Van Sağlık Müdürlüğü'den koronavirüs açıklaması!
Van Sağlık Müdürlüğü'den koronavirüs açıklaması! Van Sağlık Müdürlüğü, İran'dan gelen herkesin sağlık muayenesi yapıldığını belirterek kentte korona virüsü hastası olmadığını duyurdu.
22.02.2020 Gündem
Bakan açıkladı! Zorunlu olacak
Bakan açıkladı! Zorunlu olacak Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, 'Perakende sistemiyle ilgili kanun çalışmamız var. Bu taslak çalışmada, marketlerin yöresel ürünleri için belli bir yüzdede raf ayrılmasını zorunlu kılacağız. Bunun dışında sadece marketlerin kendi markasıyla değil, firmaların da markalarıyla satış yapmalarına yüzde getireceğiz.' dedi.
19.03.2019 Ekonomi
Kapıköy Gümrük Kapısı açıldı
Kapıköy Gümrük Kapısı açıldı Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye-İran kara hudut kapılarından geçen yıl yaklaşık 2 milyon kişinin geçtiğini belirterek, "Bu rakamlar modernizasyonu tamamlanan Kapıköy Gümrük Kapısı ile daha da artacak." dedi.
19.03.2019 Ekonomi
100 milyon liraya mal olan Kapıköy Gümrük Kapısı hizmete açıldı
100 milyon liraya mal olan Kapıköy Gümrük Kapısı hizmete açıldı Van'ın Saray ilçesinde 2 yıl önce temeli atılan Kapıköy Gümrük Kapısı, hizmete girdi. 100 milyon liraya mal olan gümrük kapısının bölge turizmine de katkı sağlayacağı belirtildi.
19.02.2019 Ekonomi
Doğu Anadolu ile İran arasında seyahat çilesi son buldu
Doğu Anadolu ile İran arasında seyahat çilesi son buldu İran ile en uzun sınır hattına sahip Van’da yaklaşık 2 yıl önce temeli atılan ve proje maliyeti 100 milyon TL olan Kapıköy Gümrük Kapısı’ndaki modernizasyon çalışmalarının sona ermesiyle birlikte İran’a seyahat çilesi sona erdi.
16.02.2019 Gündem
Aralık ayının ikinci haftasında hizmete açılıyor!
Aralık ayının ikinci haftasında hizmete açılıyor! Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Saray ilçesindeki Kapıköy’ün aralık ayının ikinci haftasında gümrük kapısı olarak hizmete açılacağını söyledi
9.11.2018 Gündem
Sınır kapısında yakalandı
Sınır kapısında yakalandı Van Kapıköy Gümrük Kapısı’nda, FETÖ'den aranan kişi yakalandı
29.09.2021 Gündem
Sınır kapısından kaçmaya çalışan FETÖ'cü tutuklandı
Sınır kapısından kaçmaya çalışan FETÖ'cü tutuklandı VAN'ın Saray İlçesi'nde Kapıköy Gümrük Kapısı'ndan İran'a çıkış yapmak isterken gözaltına alınan bir kişi FETÖ/PDY'ye üye olmak suçundan tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Türkiye-İran ticaretinde yeni dönem
Türkiye-İran ticaretinde yeni dönem Van Kapıköy Gümrük Kapısı’nın modernize edilmesini sağlayacak projenin temeli atıldı. 70 milyon TL’lik yatırım yapılacak projeyle, Türkiye-İran arasındaki ticaret canlanacak
25.08.2016 Ekonomi
Kapıköy Sınır Kapısı projesinin temeli atılıyor!
Kapıköy Sınır Kapısı projesinin temeli atılıyor! Van'ın İran'la bağlantısını sağlayan Kapıköy Gümrük Kapısı'nın modernize edilmesini sağlayacak projenin temelinin gelecek günlerde atılacak olması sevinçle karşılandı.
22.08.2016 Ekonomi
‘Gümrükçüleri bırakın’ çağrısı
‘Gümrükçüleri bırakın’ çağrısı Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), PKK’nın kaçırdığı Kapıköy Gümrük Kapısı’nda görevli 10 gümrük görevlisinin serbest bırakılması için çağrıda bulundu...
29.09.2021 Gündem
Van TSO'dan PKK'ya çağrı: Gümrük görevlilerini bırakın
Van TSO'dan PKK'ya çağrı: Gümrük görevlilerini bırakın Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), PKK’lı teröristler tarafından kaçırılan Kapıköy Gümrük Kapası’nda görevli 10 gümrük görevlisinin serbest bırakılması için çağrıda bulundu
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kapıköy Gümrük Kapısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kapıköy gümrük kapısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.