İnsülini dengeliyor, kan basıncını düzenliyor, metabolizmayı hızlandırıyor! Sütü ve yaprağı her derde deva...
İnsülini dengeliyor, kan basıncını düzenliyor, metabolizmayı hızlandırıyor! Sütü ve yaprağı her derde deva... Kanserli hücrelerin büyüyüp çoğalmasını önlüyor, yüksek oranda vitamin, protein ve mineraller içermesi sayesinde hücre yenilenmesinde etkili oluyor. Çıbanın olgunlaşıp büyümesini ve basuru önlüyor, kalp sağlığını olumlu etkiliyor. Tansiyonu düşürerek kalp krizi riskini azaltıyor, ülser, gastrit ve reflü gibi hastalıklarda faydalı oluyor. Potasyum bakımından zengin, kan basıncını düzene sokuyor, içerdiği yüksek oranda fosfor ve kalsiyumla kemik ve dişlere iyi geliyor. Menopoz sonrasında oluşabilecek meme kanserini önlüyor, insülin salınımını dengede tutarak diyabete iyi geliyor. Osteoporoz, sedef ve egzama hastalıklarına şifa, cildi yenileyerek daha güzel bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Sütü ve yaprağı her derde deva, vücuttaki mikropların öldürülmesini sağlıyor.
24.03.2022 Sağlık
Kanserli hücreyi ıskalamadan tedavi eden yeni teknoloji dönemi
Kanserli hücreyi ıskalamadan tedavi eden yeni teknoloji dönemi Dünyada sadece 19 merkezde bulunan ve kanserli hücreyi radyoterapi sırasında görüntüleyerek sağlıklı dokulara zarar verilmesinin önüne geçen 1.5 Tesla MR Linak teknolojisi, Türkiye'de de kullanılmaya başlandı.
11.07.2020 Sağlık
Vücudun kanserli hücreleri 'yemesini' sağlayan ilaç üretildi
Vücudun kanserli hücreleri 'yemesini' sağlayan ilaç üretildi Bilim insanları, vücudun kanserli hücreleri "yemesini ve yok etmesini" sağlayan özel bir ilaç üretti.
3.07.2018 Dünya