İkramiye ödemeleri başlıyor! 8 bin TL cuma günü hesaplarda olacak
İkramiye ödemeleri başlıyor! 8 bin TL cuma günü hesaplarda olacak Binlerce kişi bekliyordu. Ödeme takvimi açıklandı. Paralar cuma günü banka hesaplarına yatırılıyor. Yaklaşık 8 bin TL ödeme yapılacak. Kamu çalışanlarını yakından ilgilendiren açıklama geldi. Kamu işçisinin ikramiyesi için gün verildi. Kamuda çalışan yaklaşık 1 milyon işçiye her yıl belli dönemlerde tediye (ikramiye) ödemesi yapılıyor.
22.01.2024 Ekonomi
İkramiye ödemelerinde flaş karar! Tarihler belli oldu, ikramiye hesabı değişti, en az 1.552,68 TL ödenecek
İkramiye ödemelerinde flaş karar! Tarihler belli oldu, ikramiye hesabı değişti, en az 1.552,68 TL ödenecek Yüz binlerce kişi bekliyordu. İkramiye ödemeleri ile ilgili flaş gelişme! Tarihler belli oldu. Ödeme miktarı yükseldi. Asgari ücretteki değişiklik ikramiye tutarlarını da etkiledi. Bu yıl asgari ücretten gelir ve damga vergisinin kaldırıldı. Aynı zamanda tüm maaşlardaki asgari ücret kadar kısımda gelir vergisinden istisna tutuldu. Böylece vergisiz olarak hesaplanan ikramiyelerde 52 günlük toplam net rakamda 1.161 TL daha fazla ödeme yapılacak. 13 günlük taksit ödemelerinde ise fazla ödeme 290 lirayı geçmiş olacak. Kamu işçilerinin 2022 tediye ödeme tarihleri belli oldu. 2021'de kamuda çalışan işçilerin ikramiyeleri primler düşüldükten sonra yüzde 15'lik gelir vergisi düşüldükten sonra hesaplanıyordu. Bu yıl hesaplar değişti. Ödeme miktarları arttı. Peki kim ne kadar tediye alacak? İşte merak edilen tüm detaylar...
20.01.2022 Çalışan Hakları
Hesaplara en az 911 lira yatırılacak! Yüz binlerce çalışana güzel haber...
Hesaplara en az 911 lira yatırılacak! Yüz binlerce çalışana güzel haber... Yüz binlerce çalışanı kapsayan güzel haber geldi. Hesaplara en az 911 lira yatırılacak. Pazartesi günü paralar ödenmeye başlıyor. Kamu işçilerine 13 günlük ikramiye ödemesi yapılacak. Yılın ilk 6 ayında 26 günlük ikramiye ödemesi yapılıyor. Yılın ikinci yarısında da yine 26 günlük ücret daha ödeniyor. Kalan son 13 günlük ödeme işçilerin hesabına 14 Aralık Pazartesi günü yapılacak.
12.12.2020 Çalışma Hayatı