Kamu İhale Kurumu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kamu İhale Kurumu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Kamu İhale Kurumu duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, Kamu İhale Kurumunda istihdam edilmek üzere, kıdemli uygulama geliştiricisi, uygulama geliştiricisi, iş zekası uzmanı, ön yüz geliştiricisi alınacak. Başvurular 5 Eylül’de online olarak yapılacak. Peki, Kamu İhale Kurumu sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Kamu İhale Kurumu personel alımı şartları!
2.09.2022 Personel Alımı
Kamu İhale Kurumu KPSS’den en az 70 puanla sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kamu İhale Kurumu KPSS’den en az 70 puanla sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Kamu İhale Kurumu’nda istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alınacak. Başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 70 puan almış olmaları ve ilanda belirtilen özel şartları taşımaları gerekiyor. Peki, Kamu İhale Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Kamu İhale Kurumu personel alımı başvuru şartları!
29.03.2022 Personel Alımı
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) personel alacak! İşte başvuru şartları! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’na (BDDK) personel alınacak! Yayımlanan ilana göre, giriş sınavıyla bankacılık alanında uzman yardımcısı alınacak. Başvurular 5 Mayıs'ta başlıyor. Peki, BDDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? BDDK personel alımı başvuru şartları!
29.04.2022 Personel Alımı
Jandarma uzman erbaş alımı 2022! JGK 250 uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, lojistik alt branşlı erbaş alımı başvuru şartları nelerdir?
Jandarma uzman erbaş alımı 2022! JGK 250 uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, lojistik alt branşlı erbaş alımı başvuru şartları nelerdir? Jandarma Genel Komutanlığı 250 sözleşmeli uzman erbaş alımı yapacak. JGK uzman erbaş alımı başvuruları 24 Nisan sona erecek. Peki, Jandarma 250 uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır, lojistik alt branşlı erbaş alımı başvuru şartları nelerdir?
8.04.2022 Personel Alımı
BDDK 153 personel alacak! İşte BDDK uzman yardımcısı alımı sınav başvuru şartları!
BDDK 153 personel alacak! İşte BDDK uzman yardımcısı alımı sınav başvuru şartları! BDDK duyurdu! 153 personel alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, BDDK’ya uzman yardımcısı unvanlarında meslek personeli alınacak. Alınacak personel İstanbul’da istihdam edilecek. Peki, BDDK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? BDDK uzman yardımcısı alımı başvuru şartları ve sınav giriş ilanı!
3.11.2021 Personel Alımı
Jandarma uzman erbaş alımı 2022 başvurusu nasıl yapılır? İşte uzman erbaş alımı 2022 başvuru kılavuzu!
Jandarma uzman erbaş alımı 2022 başvurusu nasıl yapılır? İşte uzman erbaş alımı 2022 başvuru kılavuzu! Jandarma Genel Komutanlığı 5 bin sözleşmeli jandarma uzman erbaş alacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, başvurular 01-10 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılabilecek. Peki, Jandarma uzman erbaş alımı 2022 başvurusu nasıl yapılır? İşte Jandarma uzman erbaş alımı 2022 başvuru şartları ve ilanın detaylar…
2.10.2021 Personel Alımı
5000 uzman erbaş alımı başvuru şartları nelerdir? Jandarma 5000 jandarma uzman erbaş alımı 2021 başvuru formu ve koşulları…
5000 uzman erbaş alımı başvuru şartları nelerdir? Jandarma 5000 jandarma uzman erbaş alımı 2021 başvuru formu ve koşulları… Jandarma Genel Komutanlığı sözleşmeli 5000 uzman erbaş alacak. Jandarma Genel Komutanlığına 3.901'i jandarma, 804'ü lojistik alt branşlı (mesleki nitelikli), 250'si muhabere, 12'si at bakıcısı, 23'ü bot serdümeni ve 10'u havacılık branşlarında olmak üzere toplam 5.000 sözleşmeli jandarma uzman erbaş (erkek) temin edilecektir. Başvurular 1 ila 10 ekim arası yapılacak.
1.10.2021 Personel Alımı
Memurları ilgilendiren flaş karar! Ücretsiz ve üst limit...
Memurları ilgilendiren flaş karar! Ücretsiz ve üst limit... Milyonlarca memuru ilgilendiriyor. Karar verildi. Ve belli oldu. Sayıştay memura yapılacak yemek yardımına ilişkin “2020 yılı Kamu İdareleri Denetim Raporlarını” yayımladı. Rapora göre, Mesleki Yeterlik Kurumunda; yemek yardımına ilişkin düzenleme yapılmadığı, üst limit esas alınarak belirlenen personel ücretlerinin katkı alınmadan yemek hizmeti verilmek suretiyle aşıldığı tespit edildi.
30.09.2021 Çalışan Hakları
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan flaş kayıt parası kararı! MEB resmen duyurdu...
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan flaş kayıt parası kararı! MEB resmen duyurdu... Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer imzasıyla 81 ile yazı gönderildi ve resmen duyuruldu. Son dakika kayıt parası kararı... Milli Eğitim Bakanlığı 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılına ilişkin iş ve işlemlerine dair resmi yazıyı illere gönderdi. Resmi yazıda, okulların 6 Eylül'de açılacağı belirtilerek kurul ve zümre toplantı tarihlerinde değişikliğe gidildi. Ayrıca okul yönetimleri kayıt parası alınmaması, yardımcı materyal reklamı yapılmaması ve seviye/ özel grup sınıfları açılmaması konusunda uyarıldı. Ayrıca MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü 81 il Valiliğine resmi yazı gönderdi. Yazıda, kurumlarda görev yapan idari personel ile varsa 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi diğer personel dahil hiç kimsenin yemek ve benzeri kurum hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanmayacağı belirtildi.
21.08.2021 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan "tasarruf" genelgesi yayımladı! Hepsi durduruldu...
Cumhurbaşkanı Erdoğan "tasarruf" genelgesi yayımladı! Hepsi durduruldu... Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm kamu kurumlarını ilgilendiren "tasarruf tedbirleri" genelgesi yayımladı. Genelgeye göre "Kamu kurum ve kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında hiçbir surette hizmet binası, lojman, her ne adla olursa olsun memur evi, kamp, kreş, eğitim, dinlenme ve benzeri sosyal tesis ve bunlarla ilgili arsa ve arazi satın alınmayacak, kamulaştırılmayacak, yeni kiralama yapılmayacak ve yeni inşaata başlanmayacak. Acil ve zorunlu haller dışında her ne suretle olursa olsun yeni taşıt edinilmeyecek. Kamu kurum ve kuruluşları hizmet alımı suretiyle edinecekleri toplam taşıt sayısının kademeli olarak azaltılmasına ilişkin tedbirleri alacak, bu kapsamda 2020 yılındaki taşıt sayılarını 2021 yılından başlamak üzere 2023 yılı sonuna kadar kümülatif olarak en az yüzde 20 oranında azaltacak. İlgili mevzuatında belirtilen makam ve hizmetler ile ambulanslar hariç olmak üzere, hibe dahil her ne suretle olursa olsun yabancı menşeli taşıt edinilmeyecek. Bakanlar, belediye başkanları ve üst yöneticiler tarafından; cep telefonu tahsis edilen makamlar için aylık cep telefonu görüşme ücreti limitleri, 1800 gösterge rakamının memur aylık katsayısıyla çarpımı sonucu bulunacak tutarı geçmeyecek. Kamu kurum ve kuruluşlarının basını izleme ile ilgili birimleri ve kütüphane dokümantasyon merkezleri hariç hiçbir şekilde günlük gazete alımı yapılmayacak, görev alanı ile ilgili olmayan yayınlara abone olunmayacak. Uluslararası toplantılar ile milli bayramlar hariç açılış, konferans, seminer, yıl dönümü ve benzeri kutlama ve organizasyonlara ilişkin faaliyetler nedeniyle gezi, kokteyl, yemek ve benzeri davetler düzenlenmeyecek, hediye verilmeyecek ve diğer adlar altında ödeme yapılmayacak. Mevzuattan kaynaklanan zorunluluklar gereği yapılan veya kurum faaliyetleri ile doğrudan ilgili olan tanıtım giderleri hariç olmak üzere basın ve yayın organlarına ilan-reklam verilmeyecek.
30.06.2021 Ekonomi
Sözleşmeli personellerle ilgili flaş karar! Yürürlüğe girdi
Sözleşmeli personellerle ilgili flaş karar! Yürürlüğe girdi Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Sözleşmeli personelleri ilgilendiren önemli bir karara imza atıldı. 3 yıl şartı bulunuyor. 1 Ocak 2021'den sonra da geçerli olacak. Kamu iktisadi teşebbüsleri (KİT) ve bağlı ortaklıklarında, 1 Ocak 2021'den sonra sözleşmeli personel pozisyonlarına alınanlar, yine 3 yıl geçmedikçe görev yaptıkları kuruluşlara ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarına atanamayacak.
16.12.2020 Çalışma Hayatı
Kamu ihalelerine yeni düzenleme! Zorunlu hale getirildi...
Kamu ihalelerine yeni düzenleme! Zorunlu hale getirildi... Kamu İhale Kurumu (KİK), yeni tip corona virüs (Kovid-19) sürecinde ivme kazanan elektronik ihalelerde (e-ihale) teminat mektubunun elektronik olarak sunumunu zorunlu hale getirdi.
30.09.2020 Ekonomi
TÜBİTAK 35 personel alımı yapacak! TÜBİTAK personel alımı şartları ve başvuru tarihi…
TÜBİTAK 35 personel alımı yapacak! TÜBİTAK personel alımı şartları ve başvuru tarihi… Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE) biriminde görevlendirilmek üzere 35 personel alımı yapacak. İşte TÜBİTAK personel alımı şartları…
7.09.2020 Personel Alımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz! Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesi iki yıllık değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Libya'da Trablus'u tehdit eden darbecileri gerilettik. Libya halkının yanında olmayı sürdüreceğiz. Son günlerdeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz, kimse heveslenmesin ona da prim vermeyeceğiz." dedi.
21.07.2020 Siyaset
TÜBİTAK personel alımı ilanı! TÜBİTAK başvuruları nasıl yapılır?
TÜBİTAK personel alımı ilanı! TÜBİTAK başvuruları nasıl yapılır? TÜBİTAK, BİLGEM UEKAE bünyesinde görev yapmak üzere 9 Ar-Ge personeli alacak. Peki, TÜBİTAK başvuruları nasıl yapılır? İşte TÜBİTAK personel alımı ilanının detayları...
6.05.2020 Gündem
Milyonları ilgilendiriyor! Resmen yürürlüğe girdi
Milyonları ilgilendiriyor! Resmen yürürlüğe girdi Corona virüs tedbirlerini de içeren torba kanun yürürlüğe girdi. Önceki akşam TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen, kısa çalışma ödeneği, asgari ücret desteği, 1 Mart - 30 Haziran döneminde işyeri kiralarının ödenmemesinin tahliye sebebi sayılmaması gibi düzenlemeler içeren kanun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanarak, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.
26.03.2020 Gündem
Sayıştay'dan yeni açıklama!
Sayıştay'dan yeni açıklama! Sayıştay'dan yapılan açıklamada, "İddia edildiği gibi denetim raporlarında, İBB tarafından sivil toplum kuruluşlarına yardım yapıldığına ilişkin değerlendirme yoktur" denildi.
18.06.2019 Gündem
Kamunun hizmet alım ve yapım işlerinde belge şartı getirildi!
Kamunun hizmet alım ve yapım işlerinde belge şartı getirildi! Aralarında inşaat demircisi, kalıpçısı, duvarcısı ile kaynakçısının da olduğu "Tehlikeli" ve "Çok tehlikeli" sınıftaki 117 meslekte, mesleki yeterlilik belgesi olmayanlar kamunun hizmet alım ve yapım işlerinde çalıştırılmayacak.
18.04.2019 Gündem
Kararname yayımlandı! O kadrolar değişti...
Kararname yayımlandı! O kadrolar değişti... Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 9 bakanlığın teşkilat yapılanmasındaki Hukuk Müşavirlikleri kaldırılarak Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlükleri kuruldu. Ulaştırma türlerinde meydana gelen belirgin bir etkiye sahip kaza veya olayları araştırmak ve incelemek üzere "Ulaşım Emniyeti İnceleme Merkezi Başkanlığı" kurulacak. Söz konusu başkanlık bünyesinde oluşturulacak 7 kişilik "Değerlendirme Heyeti" kara, hava ve deniz ulaşımındaki önemli kaza veya olayları mercek altına alacak.
10.01.2019 Ekonomi
Erdoğan onayladı! Vergide yeni dönem
Erdoğan onayladı! Vergide yeni dönem Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7103 sayılı "Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun"u onayladı.
27.03.2018 Ekonomi
Taşeron işçiye çok önemli uyarı
Taşeron işçiye çok önemli uyarı Taşeron işçiler 2 Ocak itibariyle kadroya geçmek için bulundukları kurumlara başvurularını yapmaya başladı. Hükümet, ortaya çıkabilecek usulsüz uygulamalara karşı da harekete geçti.
5.01.2018 Ekonomi
Bakan Sarıeroğlu'ndan taşeron açıklaması
Bakan Sarıeroğlu'ndan taşeron açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, taşeron işçilerin kamuda sürekli işçi kadrosunda istihdam edilmelerine ilişkin yaptığı açıklamada, yapılacak sınavı mevcut düzenleme gereği koyduklarını da söyledi.
24.12.2017 Ekonomi
Erdoğan düğmeye bastı, rekora gidiyor
Erdoğan düğmeye bastı, rekora gidiyor İstihdam seferberliğinin meyveleri toplanmaya başladı. Yıl sonuna kadar 2 milyon hedefleniyor. Peki şu an hangi kurum eleman arıyor. Tam listesi...
11.05.2017 Ekonomi
PTT personel alımı ne zaman başlayacak? 2500 personel alımı şartları
PTT personel alımı ne zaman başlayacak? 2500 personel alımı şartları PTT personel alımı için şartlar netleşmeye başladı. Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan PTT personel alımına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki 2 bin 500 personelin istihdam edilmesi planlanan PTT personel alımına hangi tarihte start verilecek.
29.09.2021 Gündem
PTT 2500 personel alımı başvurusu başladı mı? (PTT memur alımları ne zaman)
PTT 2500 personel alımı başvurusu başladı mı? (PTT memur alımları ne zaman) Merakla beklenen PTT personel alımı için karar verildi. PTT personel alımı konusu için Bakan açıklamalarda bulundu. Peki kaç kişi alınacak, PTT başvuru şartları nelerdir? gibi soruların cevaplarına haberimizden ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem