Kalifornia

Kalifornia

Son dakika kalifornia haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kalifornia ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kalifornia haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kalifornia

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kalifornia gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 kalifornia haberi bulunmuştur. Tüm kalifornia haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dev külçe altına paça biçilemiyor! Bahçesinde kaza yaparken hazine buldu!
Dev külçe altına paça biçilemiyor! Bahçesinde kaza yaparken hazine buldu! Altınlar, değerli taşlar, sikkeler... İlginç buluşlara her gün bir yenisi daha ekleniyor. Gizli hazineler, ilginç fosiller, antik kentler derken son olarak Kalifornia'da bir adamın bahçesinde bulduğu dev külçe altın gündeme geldi. İşte dünyanın farklı yerlerinde ortaya çıkan değerli eşyalar...
27.09.2022 Dünya
Deniz Burnham kimdir? NASA’nın astronot adayı Deniz Burnham nereli?
Deniz Burnham kimdir? NASA’nın astronot adayı Deniz Burnham nereli? Deniz Burnham, NASA’nın astronot adayları arasında yer aldı. NASA’da yaptığı staj ile de kariyerine astronot olarak devam edecek Deniz Burnham Türkiye’de gündem oldu. Adana’da dünyaya gelen ve eğitimini ABD’de sürdüren Deniz Burnham’ın hayatı merak ediliyor. Peki, Deniz Burnham kimdir? İşte Deniz Burnham’ın hikayesi!
8.12.2021 Gündem
Yük trenine ait 44 vagon raydan çıktı!
Yük trenine ait 44 vagon raydan çıktı! ABD’nin Kaliforniya eyaletinde yük treni raydan çıktı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, 44 vagonun hasar gördüğü ifade edildi.
4.03.2021 Dünya
Gizemi çözülemiyor! Bu kez de Kaliforniya’da bulundu...
Gizemi çözülemiyor! Bu kez de Kaliforniya’da bulundu... Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Utah eyaletinde çölün ortasında keşfedilen gizemli metal blok Romanya'nın ardından bu sefer de Kaliforniya'nın Pine dağının tepesinde ortaya çıktı.
3.12.2020 Dünya
Apple'ın küresel güvenlik başkanı rüşvetle suçlandı
Apple'ın küresel güvenlik başkanı rüşvetle suçlandı Dünya teknoloji devi Apple’ın Küresel Güvenlik Başkanı Thomas Moyer, gizli ateşli silah ruhsatları almak için 70 bin dolar değerinde iPad’i rüşvet vermekle suçlandı.
24.11.2020 Bilim ve Teknoloji
ABD'de yeni "George Floyd" vakası! Şok eden görüntüler ortaya çıktı
ABD'de yeni "George Floyd" vakası! Şok eden görüntüler ortaya çıktı ABD'de bu kez de Kalifornia eyaletinin San Bernardino kentinde yaşanan başka bir polis şiddeti sonucu ölüm vakasının görüntüleri yayınlandı. Polisin "dur" ihtarına uymadığı iddia edilen siyahi vatandaş vurularak öldürüldü.
24.10.2020 Dünya
Joe Biden, yardımcı olarak Kamala Harris'i  seçti
Joe Biden, yardımcı olarak Kamala Harris'i seçti ABD'nin 2020 başkanlık seçimleri için yarışan Demokrat Parti başkan adayı Joe Biden başkan yardımcısı olarak Kalifornia Senatörü Kamala Harris'i seçtiğini açıkladı.
11.08.2020 Dünya
ABD seçimleri ne zaman? ABD başkanlık seçimlerinde kimler aday?
ABD seçimleri ne zaman? ABD başkanlık seçimlerinde kimler aday? ABD'de başkanlık ve kongre seçimlerine hazırlanıyor. Trump seçimlerin ertelenmesini istedi ama bunun için Kongre kararı gerekiyor. Peki, ABD seçimi ne zaman? ABD başkan adayları kim? İşte detaylar...
11.08.2020 Gündem
'Tesla beşinci düzey otonom sürüş teknolojisine çok yakın'
'Tesla beşinci düzey otonom sürüş teknolojisine çok yakın' ABD merkezli elektrikli araç tasarım, üretim ve pazarlama şirketi Tesla'nın CEO'su Elon Musk, şirketin beşinci düzey otonom sürüş teknolojisini geliştirmeye "çok yakın" olduğunu açıkladı.
9.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Çalışanlar ve şirketler için evden çalışma önerileri
Çalışanlar ve şirketler için evden çalışma önerileri Yeni tip koronavirüsten etkilenen ülkelerde sosyal hayata yönelik çeşitli kısıtlamalar gündeme gelirken, çalışma hayatında da özellikle küresel şirketler evden çalışma alternatifini tercih etmeye başladı.
17.03.2020 Çalışma Hayatı
Jennifer Aniston kimdir? Nerelidir? Jennifer Aniston kaç yaşında?
Jennifer Aniston kimdir? Nerelidir? Jennifer Aniston kaç yaşında? Dünya çapındaki ünlü oyuncu Jennifer Aniston, yıllar sonra Brad Pitt ile aynı karede görününce yoğun olarak araştırılmaya başlandı. 10 sezon süren Friends diziyle bütün dünyada şöhrete ulaşan Jennifer Aniston kimdir? Nerelidir? Jennifer Aniston kaç yaşında? İşte detaylar…
20.01.2020 Gündem
ABD’nin Kaliforniya eyaletinde deprem
ABD’nin Kaliforniya eyaletinde deprem ABD’nin Kaliforniya eyaletinde 6.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
4.07.2019 Dünya
En çok ölüme yol açan yangın kontrol altında
En çok ölüme yol açan yangın kontrol altında ABD'nin Kaliforniya eyaletinde 8 Kasım'dan bu yana devam eden orman yangını, pazar sabahı itibarıyla tamamen kontrol altına alınırken, yangında hayatını kaybedenlerin sayısı ise 85'e yükseldi.
25.11.2018 Dünya
Taciz kurbanı tacizci çıktı!
Taciz kurbanı tacizci çıktı! Kadınlara yönelik baskıları ve saldırıları ifşa eden #MeToo hareketinin öncülerinden Asia Argento’nun, bir filmde oğlunu canlandıran Jimmy Bennet’ı taciz ettiği, sus payı olarak da 380 bin dolar ödediği iddia edildi
20.08.2018 Magazin
Sharapova'dan erken veda
Sharapova'dan erken veda Rus tenisçi, ABD'de düzenlenen Indian Wells'in ilk turunda Japon Osaka'ya 2-0 yenildi
10.11.2021 Diğer Sporlar
İran'da kritik gün
İran'da kritik gün İran’da bir hafta önce başlayan protestolarda tansiyon düştü. Ancak cuma namazından sonra yeni gösterilerin başlayacağından endişe eden yönetim güvenlik önlemlerini arttırıyor. Rejim yanlıları da İnkılap Meydanı ve Tahran Üniversitesi önünde toplanacak.
5.01.2018 Dünya
ABD'de endişe büyüyor! Tahliye kararı verildi
ABD'de endişe büyüyor! Tahliye kararı verildi Kaliforniya eyaletinde Oroville Baraj Gölü'ndeki delik nedeniyle su baskını yaşanmasından endişe eden yetkililer, kasaba ve etrafındaki yerleşim yerleri için tahliye kararı verdi
17.06.2021 Dünya
Böyle yangın görülmedi! 80 evi kül etti
Böyle yangın görülmedi! 80 evi kül etti Kaliforniya'da ormanlık alanda başlayan yangının yerleşim yerlerine sıçramasıyla bir gecede 80 ev kül oldu.
17.06.2021 Dünya
Skandalın ardından VW'ye ağır ceza!
Skandalın ardından VW'ye ağır ceza! Alman otomotiv devi Volkswagen, emisyon testi manipülasyonu nedeniyle 10 milyar dolardan fazla ödeme yapacağı bildirildi.
23.06.2016 Ekonomi
Dev balina cesedi karaya vurdu!
Dev balina cesedi karaya vurdu! Kaliforniya'nın ünlü sörf merkezi San Onofre'de tonlarca ağırlıktaki balina kıyıya vurdu.
1.05.2016 Dünya
ABD'de mahkeme Volkswagen'e 1 ay süre verdi
ABD'de mahkeme Volkswagen'e 1 ay süre verdi San Francisco Federal Mahkemesi, VW ile skandalı ortaya çıkaran EPA'ya çözüm için anlaşma sağlamaları için 1 ay süre verdi.
26.02.2016 Dünya
ABD'de Volkswagen'e dava açıldı
ABD'de Volkswagen'e dava açıldı ABD Adalet Bakanlığı, yaklaşık 600 bin dizel araçta bulunan yanıltıcı yazılımla emisyon testlerini çarpıtan Volkswagen Grubu'na dava açtı
4.01.2016 Dünya
Volkswagen'e 45 gün süre verildi
Volkswagen'e 45 gün süre verildi Kalifornia Çevre Koruma Ajansı (CARB), Amerika'daki emisyon incelemesinde yasaklı konuma düşen Volkwagen ve bünyesindeki Audi, Porsche markalarının, 3...
26.11.2015 Ekonomi
En iyiler belli oldu!
En iyiler belli oldu! Dünyanın en önemli film festivallerinden biri olan Plam Springs’in en iyileri belli oldu
4.01.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kalifornia ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kalifornia haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.