Kalbimdeki Deniz

Kalbimdeki Deniz

Son dakika Kalbimdeki Deniz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kalbimdeki Deniz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kalbimdeki Deniz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kalbimdeki Deniz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kalbimdeki deniz gelişmeleri de dahil olmak üzere 105 kalbimdeki deniz haberi bulunmuştur. Tüm kalbimdeki deniz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeşim Salkım'ın eski eşi Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum
Yeşim Salkım'ın eski eşi Hakan Eratik: 10 yıldır ilk kez birinin elini tuttum Yeşim Salkım'ın eski eşi oyuncu Hakan Eratik önceki akşam sevgilisiyle el ele görüntülendi. Eratik, "Elif Yıldız 14 yıl önce Ali Özgentürk'ün çektiği 'Görünmeyen' adlı sinema filminde benim kız kardeşimi oynamıştı" açıklamasıyla dikkat çekti.
19.02.2024 Magazin
Aydan Şener kimdir? Aydan Şener kaç yaşında ve nereli? Aydan Şener filmleri...
Aydan Şener kimdir? Aydan Şener kaç yaşında ve nereli? Aydan Şener filmleri... Aydan Şener, 1981 Türkiye Güzeli tacını giydiği andan itibaren basının ve kamuoyunun ilgisini de hep üzerinde topladı. Çok kısa bir podyum deneyiminin ardından oyunculuk kariyerine devam etti. Çalıkuşu ile akıllara kazınan 90'lı yılların en sevilen oyunlarından olan Aydan Şener güzelliği ve yaşam tarzı ile ilgi çekiyor. Katıldığı magazin programlarıyla gündeme gelen Aydan Şener'in yaşamı ve oynadığı filmler merak ediliyor. Peki, Aydan Şener kimdir? Aydan Şener kaç yaşında ve nereli? Aydan Şener filmleri...
7.06.2020 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 8 Temmuz Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 8 Temmuz Pazar 8 Temmuz Pazar gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:30’da “Çalar Saat Hafta Sonu” adlı haber bülteni ile başlıyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan bültenden haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeleri öğrenme şansı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Yaparsın Aşkım” adlı yarışma programı yayına geçecek. Sevilen renkli yarışma programını seyrederek güzel bir akşam keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
8.07.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 5 Temmuz Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 5 Temmuz Perşembe 5 Temmuz Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “Çalar Saat” adlı haber bülteni ile ekranlar karşısına geçecek. Haber bültenini seyrederken gündemi ilgilendiren tüm haberleri takip edebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Koca Bulma Sanatı” adlı sinema filmi ilk kez FOX TV ekranlarında yer alacak. Filmi, sinema ortamında seyredemediyseniz bu kez FOX ekranlarınız karşısından keyifli şekilde izleyebilir ve akşamınızı daha renkli hale getirebilirsiniz. . Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
5.07.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 4 Temmuz Çarşamba
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 4 Temmuz Çarşamba 4 Temmuz Çarşamba gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “Çalar Saat” adlı haber bülteni ile başlıyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan haber bülteninden gündeme dair tüm merak edilen gelişmeleri öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Milyonluk Resim” adlı yarışma programının yeni bölümü ekranlarda yerini alacak. En renkli kesitleri ile yayına geçen program ile çarşamba akşamınızı çok daha eğlenceli hale dönüştürebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
4.07.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Temmuz Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Temmuz Pazar 1 Temmuz Pazar gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:30’da “Çalar Saat Hafta Sonu” adlı haber bülteni ile başlıyor. Sabahın ilk saatlerinde başlayan haber bülteninden gündeme dair tüm merak edilen gelişmeleri öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Yaparsın Aşkım” adlı yarışma programının yeni bölümü ekranlarda yerini alacak. En renkli kesitleri ile yayına geçen program ile pazar akşamınızı çok daha eğlenceli hale dönüştürebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
1.07.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Haziran Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Haziran Perşembe 28 Haziran Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ekranlarda yerini alacak. Haber bültenin tüm sıcak gelişmelerini detayları ile birlikte bu bültenden seyredebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İkinci Şans” adlı yerli sinema filmi ekranlara dahil olacak. Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz’in başrollerini paylaştığı bu renkli aşk filmi ile kendinizi güzel bir akşama hazırlayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
28.06.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? 21 Haziran Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? 21 Haziran Perşembe 21 Haziran Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile başlayacak. Sabahın ilk saatlerinde başlayan bültenden gündeme dair tüm gelişmeleri ayrıntıları işe birlikte izleyebilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Kan Kardeşler” adlı sinema filmi sizlerle buluşacak. Saat 20:00’da FOX ekranlarınızdaysanız bu filmi seyretmeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz haberimizin devamını seyredebilirsiniz.
21.06.2018 Gündem
Renklerin enerjisine inanıyorum
Renklerin enerjisine inanıyorum Kalbimdeki Deniz dizisi ile adından iki sezon boyunca başarıyla söz ettiren oyuncu Özge Özberk, oğlu Leo ile yaşamak için Tarabya sırtlarında kendine oldukça sakin bir site seçmiş. Özberk, renkli tabloları ile neşeli ve iç dünyasını yansıtan evinin kapılarını bu ay InStyle Home’a açtı.
1.04.2018 Magazin
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 18 Mart Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 18 Mart Pazar 18 Mart Pazar gününe ait FOX TV yayın akışı, sabah 08:00’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı sabah bülteniyle ekranlar karşısına çıkıyor. Haber dünyasının merak edilen güncel gelişmelerini detayları ile bu bültenden öğrenebileceksiniz. Sağlıktan yaşama, ekonomiden siyasete kadar akla gelebilecek pek çok konu hakkındaki gelişmeler sizlerle olacak. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Savaşçı” adlı polisiye dizinin yepyeni bölümü ile karşılaşabileceksiniz. Heyecan dolu anlar yaşatan diziyi, sevdiklerinizle birlikte izleyerek akşamınızı daha keyifli hale getirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
18.03.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 11 Mart Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 11 Mart Pazar 11 Mart Pazar gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah 08:00’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı sabah bülteni ekranlara dahil olacak. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini, ayrıntılı ve çarpıcı konu başlıkları ile bu sabah bülteninden öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Savaşçı” adlı macera ve gerilim dolu dizinin yepyeni bölümü karşınıza çıkıyor. Pazar akşamınızı daha heyecanlı hale getiren dizinin bu bölümünde yine birbirinden farklı planlar yapılıyor. Saat 20:00’da FOX ekranlarında bulunmayı unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
11.03.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 08 Mart Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 08 Mart Perşembe 08 Mart Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı sabah bülteni ekranlara geçiyor. Haber dünyasının tüm yaşanan gelişmelerini, ayrıntılı konu başlıkları sayesinde bu bültenden öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına geçiyor. Sevilen dizinin yeni bölümünde, yine aksiyon ve macera dolu pek çok kesit sizleri karşılayacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
8.03.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 04 Mart Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 04 Mart Pazar 04 Mart Pazar gününe ait FOX TV yayın akışı, sabah 08:00’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile ekranlardaki yerini alıyor. Haber bülteninden gündemi meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri ve ayrıntılı olayları öğrenebilme imkanı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Savaşçı” adlı dizinin aksiyon dolu yeni bölümü başlıyor. Her kesiti heyecan ve gerilim dolu olan dizi, sevdiklerinizle birlikte ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
4.03.2018 Gündem
İddialı diziden kötü haber! Final...
İddialı diziden kötü haber! Final... FOX TV'nin en iddialı dizisinden final kararı. Ali Eyüboğlu, köşesinde final haberini duyurdu...
1.03.2018 Magazin
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 01 Mart Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? – 01 Mart Perşembe 01 Mart Perşembe gününe ait FOX TV yayın akışı, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı sabah bülteni ile ekranlara dahil oluyor. Haberin nabzını tutan gelişmeleri ve detayları tek tek bültenden izleyerek öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle olacak. Sevilen renkli dizi ile gün ortanızı renkli ve keyifli şekilde geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
1.03.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Şubat Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Şubat Pazar 25 Şubat Pazar gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah 08:00’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı haber bülteni karşınıza çıkacak. Haber dünyasının tüm gelişmelerini ekranlarınız karşısından detaylı şekilde öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Savaşçı” adlı polisiye dizinin yepyeni bölümü sizlerle oluyor. Her karesinde heyecanı diri tutmasını başaran sürükleyici diziyi, ailece seyrederek güzel bir hafta sonu akşamı geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
25.02.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 22 Şubat Perşenbe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 22 Şubat Perşenbe 22 Şubat Perşembe gününe ait FOX TV yayın akışı, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı adlı sabah bülteni ile ekranlara gelecek. Sağlıktan yaşama, siyasetten ekonomiye kadar uzanan tüm gelişmeleri sabahın ilk saatlerinde FOX ekranlarınızdan öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı renkli dizinin yepyeni bölümü ekranlara dahil oluyor. Sevilen dizinin yeni bölümünde birbirinden farklı olaylar ele alınırken diğer yandan da heyecan dolu dakikalar yaşanıyor. Sevilen sürükleyici diziyi, akşam saatlerinde izleyerek keyif dolu bir akşama giriş yapabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
22.02.2018 Gündem
'Arka Sokaklar' rekor kırdı!
'Arka Sokaklar' rekor kırdı! Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Şevket Çoruh'un başrolde yer aldığı 'Arka Sokaklar' dizisi, geçtiğimiz hafta 468'inci bölümü ile ekrana geldi. 10 yıldır ekranda olan yapımı, 109'uncu bölümü geride bırakan 'Kırgın Çiçekler' takip ediyor.
14.02.2018 Televizyon
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 08 Şubat Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 08 Şubat Perşembe 08 Şubat Perşembe gününe ait olan yayın akışı sabah 07:15’de “İsmail Küöçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ile ekranlara yansıyor. Haber dünyasının tüm çalkantılarını ve sıcak gelişmelerini ekranlarınız karşısından seyrederek bilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’de “Bizim Hikaye” adlı yerli dizinin yepyeni bölümü başlayacak. Çocuklarınızla birlikte ekranlarınız karşısına geçerek heyecan dolu anlar geçirebileceksiniz. Kanala ait yayınb akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
8.02.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Şubat Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 1 Şubat Perşembe 1 Şubat Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı sabah haberleri ile güne başlangıcını yapıyor. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini ve gündemi sarsan olaylarını sabahın erken saatlerinde FOX ekranlarınızdan öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı heyecan ve macera dolu dizinin yeni bölümünü seyredebilirsiniz. Bazen hüzünlediren bazen ağlatan bazen de güldüren bir bölüm daha sizinle olacak. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
1.02.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Ocak Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 25 Ocak Perşembe 25 Ocak Perşembe gününe ait FOX TV yayın akışı, sabah 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı bülten ile güne başlangıcını yapacak. Haber dünyasının en sıcak gelişmelerini ve gündeme bomba gibi düşen olaylarını sabahın ilk saatlerinde FOX ekranlarınızda başlayacak olan bu haber bülteninden öğrenebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı yerli dizinin yepyeni bölümü yer alacak. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümü izlerken, şaşırtıcı kareler karşısında hayrete düşecek ve yer yer de heyecanlı anlara tanıklık edeceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
25.01.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 18 Ocak Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 18 Ocak Perşembe 18 Ocak Perşembe gününe ait FOX TV yayın akışı sabah, 07:15'de "İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat" adlı ana haber bülteni ile başlangıcı yapıyor. Haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler ve olaylar, ayrıntılı şekilde ekranlarınıza getiriliyor. Akşam saatlerinde ise "Bizim Hikaye" adlı dizinin renkli yeni bölümü yayında yerini alacak. Hayran kitlesinin ekranları karşısına kilitleneceği yeni bölümü izlerken hem eğlenecek hem de akşamınıza renk katacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
18.01.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 11 Ocak Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 11 Ocak Perşembe 11 Ocak Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, 07:15’de “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı ana haber bülteni ile haberin nabzını tutan tüm sıcak gelişmeler ekranlarınızı hareketlendirecek. Siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam ve spor gibi tüm geniş içeriği ile gündemin gelişmelerinden bilgi edinebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin yeni bölümü yayın akışına dahil oluyor. Sevilen dizinin bu haftaki bölümünde yine beklenmedik gelişmelerle ve heyecanlı kesitlerle karşılaşabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
11.01.2018 Gündem
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 07 Ocak Pazar
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 07 Ocak Pazar 07 Ocak Pazar gününe ait FOX TV yayın akışı, 05:30’da “Kadın” adlı sürükleyici ve heyecanlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Sevilen renkli diziyi seyrederek, son bölümde neler yaşandığını öğrenme şansı elde edebilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Babası” adlı sinema filmi ekranlara dahil olacak. Sevilen filmi seyrederken hem heyecanlı hem de sürükleyici anlara tanıklık edebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiler edinmek isterseniz haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
7.01.2018 Gündem
Mesut Yar yazdı: 2017’nin sıralı reyting listesi
Mesut Yar yazdı: 2017’nin sıralı reyting listesi Posta yazarı Mesut Yar, ayrıntılı bir reyting incelemesi yayımladı.
4.01.2018 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Kalbimdeki Deniz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kalbimdeki deniz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.