Gazete Vatan Logo

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 11 Mart Pazar

11 Mart Pazar gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah 08:00’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı sabah bülteni ekranlara dahil olacak. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini, ayrıntılı ve çarpıcı konu başlıkları ile bu sabah bülteninden öğrenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Savaşçı” adlı macera ve gerilim dolu dizinin yepyeni bölümü karşınıza çıkıyor. Pazar akşamınızı daha heyecanlı hale getiren dizinin bu bölümünde yine birbirinden farklı planlar yapılıyor. Saat 20:00’da FOX ekranlarında bulunmayı unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 11 Mart Pazar

Sabah saat 08:00’da “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” adlı haber bülteni sizlerle olacak. Haber dünyasını ilgilendiren sağlık, yaşam, ekonomi, piyasa, hava durumu ve spor gibi tüm konu alanları hakkında bilgi edinmek için bu sabah bültenini seyredebilirsiniz. 10.45’de “Kadın” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara geçiyor. Sevilen dram ağırlık dizinin son bölümünde yaşananları merak ediyorsanız bu tekrar bölümü kaçırmayın.

FOX TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:30’da “Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi” adlı güncel yaşam programı ekranlar karşısına çıkıyor. Hoş sohbet havasında geçen programda; sağlık, tarih, yaşam, ekonomi, piyasa, genel kültür ve emlak gibi daha akla gelebilecek pek çok konu içeriği ele alınıyor. 15:30’da “Bizim Hikaye” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışında yer alacak. Sevilen dizinin tekrarını izlerken hem gününüzü renklendirebilir hem de son bölümde yaşanan gelişmeler hakkında çıkarımlarda bulunabilirsiniz.

19:00’da “Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu” adlı haber bülteni ekranlara dahil oluyor. Haber dünyasının merak edilen tüm gelişmelerini çarpıcı konu başlıklarından analiz edebileceksiniz. Sağlık, yaşam, ekonomi, piyasa, emlak, siyaset, hava durumu ve spor gibi pek çok konu alanına özgü yaşanan güncel gelişmeler ekranlarınıza aktarılacak. 20:00’da “Savaşçı” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle olacak. Sevilen diziyi izlerken macera ve gerilim dolu pek çok kesite rastlayabileceksiniz.

Haberin Devamı

00:15’de “İlk Buluşma” adlı program ekranlarda göze çarpacak. Renkli programı izlerken yine bir başka kamera şakası sizlerle olacak. 01:45’de “Şevkat Yerimdar” adlı dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor. 04:00’da “Kalbimdeki Deniz”, 05:15’de ise “No:309” adlı iki farklı dizinin tekrar bölümü yayın akışına dahil olacak.