Emine Erdoğan'dan Kahramanmaraş paylaşımı: Yüreğimize ateş düştü
Emine Erdoğan'dan Kahramanmaraş paylaşımı: Yüreğimize ateş düştü Emine Erdoğan, Kahramanmaraş’ta 7.4 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili yaptığı açıklamada, "Deprem haberleriyle yüreğimize ateş düştü. Ülkemize, milletimize geçmiş olsun. Devletimizin ilgili tüm birimleri teyakkuzda." dedi.
6.02.2023 Gündem
AK Parti'li Zengin: 2023, 3 boyutlu resme bakarak bir sınırı geçmeye dair bir ideal
AK Parti'li Zengin: 2023, 3 boyutlu resme bakarak bir sınırı geçmeye dair bir ideal Kahramanmaraş'ta halk otobüsü esnafı ve esnaf odaları temsilcileriyle bir araya gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin, 2023 seçimlerinin Türkiye için simgesel bir anlamı olduğunu belirterek, "Bizim için aslında 2023 dediğimiz şey, Türkiye'yle alakalı bir sınırı geçmeye, 3 boyutlu resme bakarak bir sınırı geçmeye dair bir ideal" dedi.
19.02.2022 Siyaset
Maraş’ın kurtuluş gününde kıran kırana güreş
Maraş’ın kurtuluş gününde kıran kırana güreş Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtuluş Kupası Şampiyonası önceki turnuvaları aratmadı. Kıran kırana geçen güreşlerin 9’uncu yılında yiğitler yine hiç çekinmeden birbiriyle mücadeleye tutuştu.
10.11.2021 Diğer Sporlar