Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu öldüren Kadir Yasak’ın ifadesi ortaya çıktı! Olaydan 15 gün önce görüşmüşler
Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu öldüren Kadir Yasak’ın ifadesi ortaya çıktı! Olaydan 15 gün önce görüşmüşler Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili adliyeye sevk edilen 8 şüpheli tutuklanırken, 8 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayda silah kullanan şüpheli Kadir Yasak'ın ifadesi ortaya çıktı. Yasak'ın "2 arkadaşımdan Mahmutyazıcıoğlu'nun benim arkamdan konuştuğunu küfürler ettiğini duydum. Benim karşımda korkusundan konuşamadı demiş. Olay günü balıkçıda onu gördüm, arkamdan söyledikleri ile ilgili konuşmak istedim. 'Şafak abi, 2 dakika görüşebilir miyiz?' dedim. 'Geç arkaya geliyorum' dedi. Yanıma geldi, arkamdan küfür edip etmediğini sordum. 'Benim mekanımda bana hesap mı soruyorsun' diyerek küfür etti. O sıra abim geldi, daha çok sinirlendi. Ayağa kalktı, hedef gözetmeksizin ateş ettim. Elini beline atınca yere doğru ateş ettim" dediği öne sürüldü.
8.02.2022 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde racon iddiası
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde racon iddiası Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gözaltına alınan 17 kişiden 8’i tutuklandı, 8’i adli kontrolle serbest bırakıldı. Şüphelilerin ifadelerinden, olayın para meselesi değil, ‘racon’ tartışması olduğu ortaya çıktı. Tetiği çeken Kadir Yasak’ın sorgusunda, “Görüşmeye gittiğimizde bizimle hemen görüşmedi. ‘5 dakika bekleyin’ dedi. Bu tavır canımızı sıktı” dediği iddia edildi.
8.02.2022 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde Kadir Yasak ile Ali Yasak da yakalandı
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde Kadir Yasak ile Ali Yasak da yakalandı Ünlü sunucu Ece Erken'in, eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili silahlı saldırı gerçekleştirdiği tespit edilen Kadir Yasak ve Ali Yasak'ın da aralarında bulunduğu 9 kişi daha yakalandı. Gözaltına sayısı 11'e yükselirken operasyon anı polis kamerasına yansıdı.
29.01.2022 Gündem