Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır nasıl oldu? Jülide Ateş açıkladı!
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır nasıl oldu? Jülide Ateş açıkladı! Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavisi devam eden Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili hayat arkadaşı Jülide Kural yeni bir açıklama yaptı. Kural, İnanır’ın yoğun bakımdaki tedavisinin olumlu sonuç verdiğini, normal odaya alındığını açıkladı. Usta sanatçının doktorlarıyla sohbeti esnasındaki bir sözünü de aktaran Jülide Kural, "Sevgi emektir... Sözünün doğruluğunu bir kez daha anlıyorum' dedi.
25.11.2021 Magazin
Kadir Gecesi tesbih namazı ne zaman kılınır, saat kaçta, kaç rekat? Kadir Gecesinde camide tesbih namazı kılınır mı?📿Tesbi namazı duası ile Kadir Gecesi tesbih namazı kılmanın fazileti
Kadir Gecesi tesbih namazı ne zaman kılınır, saat kaçta, kaç rekat? Kadir Gecesinde camide tesbih namazı kılınır mı?📿Tesbi namazı duası ile Kadir Gecesi tesbih namazı kılmanın fazileti Kadir Gecesi tesbih namazının kılınışı, ne zaman ve saat kaçta olduğu, kılınacak rekat sayısı ile ilgili yapılan aramalar arttı. Tesbih namazı nasıl kılınır, Kadir Gecesi olması nedeniyle Kadir Gecesi namazı kapsamında aranan konu başlıklarından biri oldu. Kadir Gecesi namazları arasında yer alan tesbih namazı ile ilgili olarak Kadir Gecesinde camide tesbih namazı kılınır mı, tesbih namazı nasıl kılınır, kaç rekat, Kadir Gecesi tesbih namazı ne zaman kılınır, saat kaçta? Sorularına aranan yanıt yoğunlaştı. Kadir Gecesi, İslam inancında son derece kutsal kabul edilen bir gecedir. Bu mübarek zaman diliminde, Müslümanlar Allah'ın rahmet ve mağfiretinin en yoğun olarak tecelli ettiğine inanır. Dolayısıyla, Kadir Gecesi'nde tesbih namazı kılmak, bu özel gecenin feyiz ve bereketinden istifade etmek için önemli bir fırsattır. Peki, Tesbih namazı nedir, neden kılınır?
5.04.2024 Yaşam
Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne?
Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Medine döneminde inen Maide Suresi, 120 âyettir. Sûre, adını 112. ve 114. âyetlerde yer alan “mâide” (sofra) kelimesinden almıştır. Sûrede başlıca; verilen sözlerin yerine getirilmesi, İsrailoğullarının sözlerinde durmamaları, Hıristiyanların yanlış inançları, dünyaya düşkünlükleri ve yolsuzlukları, müslümanlar için bazı talimat, uyarı ve dinî hükümler konu edilmektedir. Peki, Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Maide suresi ne anlatıyor? Maide ne demek? Maide Sûresi kaç âyet? İşte Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
Kadir İnanır yürümekte zorlandı! Son hali dikkat çekti...
Kadir İnanır yürümekte zorlandı! Son hali dikkat çekti... Geçtiğimiz kasım ayında beyin kanaması geçiren ve gördüğü uzun tedavinin ardından sağlığına kavuşan Türk sinemasının usta ismi Kadir İnanır önceki gün Etiler’deydi. Yürümekte zorlanan usta oyuncuya sevgilisi Jülide Kural destek oldu.
27.04.2022 Magazin
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır neden yoğun bakımda, nasıl oldu? Doktoru açıkladı!
Kadir İnanır’ın son durumu! Kadir İnanır neden yoğun bakımda, nasıl oldu? Doktoru açıkladı! Aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve halen Pamukkale Üniversitesi Hastanesi nöroloji servisinde gözetim altında tutulan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ve sanatçının doktoru Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan ilk kez açıklama yaptı. Peki, Kadir İnanır neden yoğum bakımda, nasıl oldu? İşte Kadir İnanır’ın son durumu…
22.11.2021 Magazin
Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri...
Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri... Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Müjde Ar bir döneme damga vuran filmleri ve sahneleri ile Türk sinemasının unutulmaz oyuncuları arasında yer alıyor. Müjde Ar oyunculuğunun altın yıllarında yer aldığı her film çokça konuşulmuş cesur ve protest tavrı ile Türk sinemasının yıldız oyuncuları arasında yer almıştır. Peki, Müjde Ar kimdir? Müjde Ar kaç yaşında ve nereli? Müjde Ar filmleri ve hakkında merak edilenler...
21.06.2020 Gündem
Berat Kandili’nde hangi dualar okunur? Berat Kandili’nde oruç tutulur mu?
Berat Kandili’nde hangi dualar okunur? Berat Kandili’nde oruç tutulur mu? Ramazanın müjdecisi kabul edilen Berat Kandili yarın idrak edilecek. Corona virüs tedbirleri kapsamında camilerdeki toplu ibadet ve faaliyetlere ara verilmesi nedeniyle Müslümanlar, Berat Kandili'nde evlerinde ibadet ve dua edecek. Peki, Berat Kandili ne zaman? Berat Kandili önemi ve anlamı ne? Berat Kandili’nde ne oldu? Berat Kandili’nde oruç tutulur mu? Berat Kandili’nde hangi dualar okunur? İşte Berat Kandili hakkında merak edilenler…
6.04.2020 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Eğer bulamıyorlarsa yetki versinler, biz buluruz bunları
MHP lideri Bahçeli: Eğer bulamıyorlarsa yetki versinler, biz buluruz bunları MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, FETÖ'nün siyası ayağıyla ilgili sert eleştirilerini sürdürerek "Bunların sivil ayağı Çankaya’da mıdır, neredeyse bulun getirin kardeşim. Kim bunlar, CHP’de, MHP’de, hangi partide varsa çıkartın. Eğer bulamıyorsa yetki versinler, biz buluruz bunları" dedi. Erken seçim tartışmaları ile ilgili de konuşan Bahçeli, "Erken seçime bizim dışımızda, AK Parti'nin dışında çok ciddi hazırlık yapanlar var. 'Haziran ayından sonraki her Pazar günü erken seçim yapılır' diyerek, birbirlerine destek verenler var. Yeni kurulacak partileri aralarına alanlar var. Biz kaya gibi Cumhur İttifakı olarak yolumuza devam ediyoruz" dedi.
17.01.2020 Siyaset
Flaş aşk itirafı! 'Aşka hazır değilim, bana çarpan geri teper'
Flaş aşk itirafı! 'Aşka hazır değilim, bana çarpan geri teper' 'Mucize Doktor' dizisinin başrollerinden Onur Tuna oyunculuğuyla büyülediği gibi karakteriyle de büyük beğeni topluyor.
22.09.2019 Magazin
Kalp krizi yaşayanların yüzde 80’i 7-10 yıl içinde beyin krizi geçiriyor
Kalp krizi yaşayanların yüzde 80’i 7-10 yıl içinde beyin krizi geçiriyor Kadir İnanır’ın beynine pıhtı atması sonucu felç tehlikesiyle karşı karşıya kalmasının ardından yeniden gündeme gelen beyin-damar sağlığı konusunu İnanır ve Filiz Akın’ı hayata döndüren Prof. Dr. Naci Koçer ile masaya yatırdık.
3.03.2018 Arşiv
Yönetmen koltuğunun cazibesi
Yönetmen koltuğunun cazibesi Tüm zamanların gözde mesleği oyunculuk hemen hemen herkesin hayaliyken, oyuncuların hayali ise yönetmenlik mi?
27.01.2018 Arşiv
Fatma Girik: Yaşar Alptekin akıldan noksan!
Fatma Girik: Yaşar Alptekin akıldan noksan! O Türk sinemasının en değerli isimlerinden biri. Önce kanser olduğunu söylediler, sonra da öldüğünü. Ama o hâlâ sağlıklı ve çok güzel. Bodrum’da yaşayan Fatma Girik, uzun süren sessizliğini bozdu.
14.10.2017 Magazin
'Beni orgazma çıkartacak rolü bekliyorum'
'Beni orgazma çıkartacak rolü bekliyorum' Türk sinemasında 80'li yıllara damgasını vuran oyuncu Serpil Çakmaklı, "Nasıl bir rol sizi doyuma ulaştırır?" sorusuna bu yanıtı verdi.
23.09.2017 Magazin
6. sezonda dünya bu Türk'ü konuşacak
6. sezonda dünya bu Türk'ü konuşacak Kıbrıs asıllı Türk oyuncu olan Tamer Hassan, Game of Thrones'un yeni sezonunda diziye katıldı. Hassan dizide Türk-Moğol halklarına benzerliğiyle dikkat çeken Dothraki liderlerinden birini canlandırcak.
30.01.2016 Arşiv
Akil İnsanlar Heyeti İstanbul’da biraraya geliyor
Akil İnsanlar Heyeti İstanbul’da biraraya geliyor Akil İnsanlar Heyeti’nde yer alan yaklaşık 25 kişilik bir grup, Kadir İnanır’ın çağrısıyla Beşiktaş’ta bir balıkçıda toplanıyor.
29.09.2021 Gündem
‘Bu dizide patron kadınlar’
‘Bu dizide patron kadınlar’ ‘Kalbim Ege’de Kaldı’ iki gencin Ege’nin Ildır Köyü’nde kesişen hikayesini anlatacak...
13.06.2015 Magazin
Kadir İnanır: Süreçten elini çekenin eli yanar
Kadir İnanır: Süreçten elini çekenin eli yanar Kuzey İrlanda barış sürecini inceleyen ve Birleşik Krallık ile İrlanda’yı kapsayan geziye katılan akil insanlardan Kadir İnanır, ‘çözüm süreci’ için ‘Süreçten elini çekenin eli yanar’ dedi...
29.09.2021 Gündem
Bana rakibini söyle sana kim olduğunu…
Bana rakibini söyle sana kim olduğunu… Şov dünyasında herkes birbirinin rakibi ama bazıları birbirlerinin ezeli rakibi...
11.04.2015 Arşiv
Kara Para Aşk dizisine Nihat Altınkaya geliyor!
Kara Para Aşk dizisine Nihat Altınkaya geliyor! ATV ekranlarında yayınlanan Kara Para Aşk kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kara Para Aşk'a katılan nihat Altınkaya dizinin seyrini değiştirecek. Nihat Altınkaya kimdir?
6.02.2015 Magazin
Demirtaş hangi ilden aday olacağını açıkladı!
Demirtaş hangi ilden aday olacağını açıkladı! HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, seçimlere parti olarak gireceklerini ve oy oranlarının yüzde 9’u aştığını söyledi...
29.09.2021 Gündem
HDP'den Kadir İnanır açıklaması!
HDP'den Kadir İnanır açıklaması! HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, parti genel merkezinde, son siyasal gelişmelerle seçim hazırlıklarının değerlendirildiği HDP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Toplantısı öncesinde gazetecilerin gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
29.09.2021 Gündem
"Adeta intihar ediyordu"
"Adeta intihar ediyordu" Ölümünün 14...
16.11.2014 Yaşam
Seksenler'de Ahmet ve Gülden yeni bir karar alıyor
Seksenler'de Ahmet ve Gülden yeni bir karar alıyor Seksenler son bölümde, Ahmet ve Gülden yeni bir eve çıkmaya karar verdiler ancak Seksenler son bölümde çözmeleri gereken bir sorun vardı. Evi aldıklarını Fehmi ve Rukiye'ye nasıl söyleyecekler?
25.09.2014 Arşiv
TV dizilerinde oynamazsak geçinemeyiz
TV dizilerinde oynamazsak geçinemeyiz Popüler dizilerin başarılı ismi Bülent İnal: Dizi çekmezsek yaşamak zor, geçinemeyiz...
9.05.2014 Magazin
Küçük Samet, artık kötü kadın Melike
Küçük Samet, artık kötü kadın Melike ATV'de yayınlanan 'Kara Para Aşk' dizisinin 'Melike'si Elif İnci, Yeşilçam'ın efsane kötü adamlarından Bilal İnci'nin kızı...
24.04.2014 Magazin