Kadınlar Euroleague

Kadınlar Euroleague

Son dakika Kadınlar Euroleague haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kadınlar Euroleague ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kadınlar Euroleague haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadınlar Euroleague

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadınlar euroleague gelişmeleri de dahil olmak üzere 115 kadınlar euroleague haberi bulunmuştur. Tüm kadınlar euroleague haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'ye tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'ye tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan, FIBA Kadınlar Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'yi tebrik etti.
14.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Alagöz Holding üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonu
Fenerbahçe Alagöz Holding üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonu Fenerbahçe Alagöz Holding, Kadınlar EuroLeague finalinde Fransız temsilcisi Villeneuve d'Ascq LM’yi 106-73 mağlup ederek üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonu oldu.
14.04.2024 Basketbol
Fenerbahçe, Kadınlar Euroleague'de şampiyon oldu!
Fenerbahçe, Kadınlar Euroleague'de şampiyon oldu! ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, Euroleague Kadınlar Final maçında Fenerbahçe Alagöz Holding ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı Fenerbahçe Alagöz Holding 99-60'lık skorla kazandı ve kupanın sahibi oldu.
16.04.2023 Basketbol
SON DAKİKA! Galatasaray'da flaş ayrılık resmen açıklandı
SON DAKİKA! Galatasaray'da flaş ayrılık resmen açıklandı Galatasaray NEF, 52 yaşındaki tecrübeli antrenör Ekrem Memnun ile yollarını ayırdığını açıkladı.
18.03.2022 TBL
Fenerbahçe Öznur Kablo Sopron Basket'i devirdi Euroleague'de 3.oldu
Fenerbahçe Öznur Kablo Sopron Basket'i devirdi Euroleague'de 3.oldu Kadınlar Euroleague Final Four'unda Fenerbahçe Öznur Kablo, Sopron Basket'i 64-58 mağlup etti ve turnuvayı 3. sırada tamamladı.
18.04.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe olimpik sporlarda liderliği eline aldı!
Fenerbahçe olimpik sporlarda liderliği eline aldı! Fenerbahçe, futbolda aldığı kötü sonuçlarla taraftarlarını üzse de diğer branşlarda elde ettiği başarılarla ‘öncü kulüp’ olma özelliğini sürdürüyor.
11.04.2021 Fenerbahçe
FIBA, koronavirüs nedeniyle basketbol organizasyonlarını durdurdu
FIBA, koronavirüs nedeniyle basketbol organizasyonlarını durdurdu Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA), koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle bütün basketbol organizasyonlarını durdurduğunu açıkladı.
12.03.2020 Basketbol
Kadınlar Euroleague'de rakipler belli oldu
Kadınlar Euroleague'de rakipler belli oldu Kadınlar Euroleague'de mücadele edecek Çukurova Basketbol ve Fenerbahçe'nin rakipleri, çekilen kuralar sonucunda belli oldu.
23.07.2019 Basketbol
Fenerbahçe deplasmanda güldü
Fenerbahçe deplasmanda güldü Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Euroleague'de sezonun ilk hafta maçında Yunanistan temsilcisi Olympiakos'a konuk oldu.
24.10.2018 Fenerbahçe
Yakın Doğu Üniversitesi sportif faaliyetlerine son verdi!
Yakın Doğu Üniversitesi sportif faaliyetlerine son verdi! Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, kulüp faaliyetlerini sona erdirdiğini açıkladı.
23.05.2018 Basketbol
Yakın Doğu Üniversitesi Final-Four'da
Yakın Doğu Üniversitesi Final-Four'da Kadınlar Avrupa Ligi çeyrek final ikinci maçında Yakın Doğu Üniversitesi deplasmanda Fransa'nın Bourges Basket takımını 85-66 yenerek seride 2-0 öne geçti ve adını son 4'e yazdırdı.
7.03.2018 Basketbol
Yakın Doğu lider tamamladı
Yakın Doğu lider tamamladı FIBA Kadınlar EuroLeague A Grubu son hafta maçında Yakın Doğu Üniversitesi sahasında Nadezhda’yı 93-71 mağlup etti. Bu sonuçla 12. galibiyetini alan YDÜ, grubu lider tamamladı.
31.01.2018 Basketbol
Galatasaray farklı yenildi
Galatasaray farklı yenildi Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Euroleague A Grubu 10. hafta müsabakasında evinde karşılaştığı Fransız temsilcisi Bourges Basket’e 79-61’lik skorla mağlup oldu.
3.01.2018 Galatasaray
Fenerbahçe galibiyetle başladı!
Fenerbahçe galibiyetle başladı! Kadınlar Euroleague’in ilk haftasında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Rus ekibi Nadezhda Orenburg’u 67-61’lik sonuçla mağlup etti. Bu sonuçla sarı-lacivertliler, Kadınlar Euroleague’de ilk galibiyetini almış oldu.
11.10.2017 Basketbol
Aziz Yıldırım: Tarihe geçtik!
Aziz Yıldırım: Tarihe geçtik! Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün resmi dergisine açıklamalarda bulundu.
1.05.2017 Fenerbahçe
Gücümüz yine yetmedi!
Gücümüz yine yetmedi! Kadınlar Euroleague finalinde D.Kursk’a kaybeden F.Bahçe 3. kez kupayı elinden kaçırdı.
16.04.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe Euroleague'de finalde
Fenerbahçe Euroleague'de finalde Kadınlar Euroleague Final Four'da Fenerbahçe, Ekaterinburg'u 70-61 yenerek finale yükseldi.
14.04.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Ekaterinburg maçına hazır
Fenerbahçe, Ekaterinburg maçına hazır FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde 2016-2017 sezonunun ilk finalistini belirleyecek maçta Ekaterinburg ile karşılaşacak Fenerbahçe hazırlıklarını tamamladı
14.04.2017 Basketbol
Kadınlar Euroleague’de F.Bahçe, final şansını kaybetti
Kadınlar Euroleague’de F.Bahçe, final şansını kaybetti Kadınlar Euroleague Final Four’da Fenerbahçe, Rusya temsilcisi Nadezhda Orenburg’a 74-68 yenilerek finale çıkamadı.
15.04.2016 Fenerbahçe
Hidayet: Gülüp geçiyorum!
Hidayet: Gülüp geçiyorum! Hidayet: Gülüp geçiyorum!
24.03.2016 Basketbol
Mahmut Uslu: “Bizim için çok önemliydi”
Mahmut Uslu: “Bizim için çok önemliydi” Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Kadınlar Euroleague'de final four evsahipliğini üstlenmelerinin kendileri açısından çok önemli olduğunu vurguladı.
22.03.2016 Fenerbahçe
F.Bahçe'den final-four açıklaması!
F.Bahçe'den final-four açıklaması! Fenerbahçe Kadınlar Euroleague Final-Four'a ev sahipliği yapacağını açıkladı.
22.03.2016 Fenerbahçe
Fenerbahçe Final Four'da!
Fenerbahçe Final Four'da! Kadınlar Euroleague Çeyrek Finalde mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, Polonya ekibi Wisla Can-Pack'ı deplasmanda 79-63'lük skorlar mağlup etti ve Final Four'a yükseldi.
11.03.2016 Fenerbahçe
F.Bahçe, Aslan’ı ateşe attı
F.Bahçe, Aslan’ı ateşe attı Euroleague’de grubun son maçında F.Bahçe’ye yenilen G.Saray, Ekaterinburg ile eşleşti er grubu lider tamamlarken Galatasaray, dördüncü olup Ekaterinburg'un rakibi oldu.
10.02.2016 Fenerbahçe
Kanarya Avrupa'da bir başka
Kanarya Avrupa'da bir başka Ligde oynanan maçın ardından Lynetta Kizer krizi ile birbirine giren F.Bahçe ile G.Saray kozlarını Kadınlar Euroleague’de paylaştı
9.12.2015 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Kadınlar Euroleague ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadınlar euroleague haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.