Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Mahmut Uslu: “Bizim için çok önemliydi”

Mahmut Uslu: “Bizim için çok önemliydi”

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Kadınlar Euroleague'de final four evsahipliğini üstlenmelerinin kendileri açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

Mahmut Uslu: “Bizim için çok önemliydi”

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Kadınlar Euroleague'de final four evsahipliğini üstlenmelerinin kendileri açısından çok önemli olduğunu vurgula

İşte Uslu’nun açıklamaları:

“Bu önemli organizasyona 5 yıldır katılıyoruz zaten. 2 kere final oynadık, kaybettik. 3 kere de dördüncü ve üçüncü olduk. Ama bu turnuvanın başka bir özelliği var. Öncelikle FIBA’ya teşekkür etmemiz gerekiyor çünkü masa tenisinde bile uluslararası turnuva vermiyorlar gibi. Biz, UEFA karşılaşması olan Braga maçında da bunu hissettik.”

“Dolayısıyla bugün şu görüldü ki; yalnız burada değil Avrupa’nın göbeğinde de bu tür terör olayları var. O yüzden birliktelik sadece Fenerbahçe için değil, bütün kulüplerin, bütün insanların, Türklerin bütünleşmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu da çok güzel oldu. Kadınlar Euroleague Final Four’u gibi önemli bir turnuvayı tekrar buraya almak çok önemli bir olaydı.”

“Çünkü iki tane Rus takımı da gelecek, onlara da misavirperverliğimizi göstereceğiz. Ben inanıyorum ki; biz Fenerbahçe Ülker Sports Arena’yı 12-13 bin kişiyle dolduracağız ve 2 kez finalde kaybettiğimiz bu turnuvada da şampiyon olmak istiyoruz. Takımımıza çok güveniyoruz, inşallah da şampiyon olacağız. Bütün ülkenin dualarıyla mevcut olan tüm seyircilerimizin gelip, özellikle basketbolseverlerin gelip bizi teşvik etmelerini istiyoruz”

Haberin Devamı