Mahmut Uslu

Mahmut Uslu

Son dakika Mahmut Uslu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mahmut Uslu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mahmut Uslu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mahmut Uslu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mahmut uslu gelişmeleri de dahil olmak üzere 860 mahmut uslu haberi bulunmuştur. Tüm mahmut uslu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mustafa Cengiz'den zehir zemberek sözler! 'Fatih Terim ile çalışmayı düşünmüyorum'
Mustafa Cengiz'den zehir zemberek sözler! 'Fatih Terim ile çalışmayı düşünmüyorum' Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, aday olmayacağını açıkladı ve sözü Fatih Terim'e getirerek olay yaratan ifadeler kullandı. Cengiz, Terim'le çalışmayı düşünmediğini bildirdi.
21.05.2021 Galatasaray
Mahmut Uslu'dan Ali Koç'a yanıt: Kamuoyu önünde tartışabiliriz
Mahmut Uslu'dan Ali Koç'a yanıt: Kamuoyu önünde tartışabiliriz Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Mahmut Uslu, Başkan Ali Koç'un divan kurulundaki sözlerine yaptığı basın açıklaması ile cevap verdi.
30.04.2019 Fenerbahçe
Ömer Onan'ın babası Utku Onan son yolculuğuna uğurlandı
Ömer Onan'ın babası Utku Onan son yolculuğuna uğurlandı Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü Ömer Onan'ın geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden babası Utku Onan, son yolcuğuna uğurlandı.
19.02.2019 Basketbol
Aziz Yıldırım: Tokat atmış olabilirim
Aziz Yıldırım: Tokat atmış olabilirim Yakındoğu Üniversitesi ile oynanan bayan basketbol maçında bu kulübün başkanı Işık Eyigüngör'e fiili saldırıda bulunduğu gerekçesi ile hakkında 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın yargılanmasına başlandı. Aziz Yıldırım, savunmasında, olay günü çıkan kargaşa sırasında müşteki sanık Işık Eyigüngör'e tokat atmış olabileceğini söyledi.
6.02.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ibra edilmedi!
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım ibra edilmedi! Fenerbahçe Kulübü Genel Kurul toplantısında eski Başkan Aziz Yıldırım ibra edilmedi.
26.11.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'a haciz şoku! 300 milyon tl...
Aziz Yıldırım'a haciz şoku! 300 milyon tl... Aziz Yıldırım yönetiminin ‘Kayışdağı Projesi’ için çektiği 300 milyon liralık kredinin 250 milyon lirasının hesaplarda görülmediği öne sürüldü. Yeni yönetim kredinin taksitlerini ödemedi, kefil olan Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu ve Tahir Perek’in evlerine haciz geldi.
9.07.2018 Fenerbahçe
Ali Koç: "Bu kulübün sahibi taraftarıdır"
Ali Koç: "Bu kulübün sahibi taraftarıdır" Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulunan başkan adayı Ali Koç, ''Sayın Başkanım, pek çok kez kimse Fenerbahçe'den büyük değil dediniz. Sanırım şunu unuttunuz, siz de Fenerbahçe'den büyük değilsiniz" dedi.
2.06.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un listeleri belli oldu!
Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un listeleri belli oldu! Fenerbahçe'nin tarihi kongresinde yönetim listeleri de heyecan yarattı. Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç'un özellikle yönetim listesine kimleri aldığı günün merak konusu oldu.
2.06.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe camiası iftarda buluştu
Fenerbahçe camiası iftarda buluştu Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu, üyelere iftar yemeği verdi.
22.05.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe finalde yıkıldı! Avrupa ikincisi...
Fenerbahçe finalde yıkıldı! Avrupa ikincisi... Euroleague'de üst üste üçüncü kez finale yükselen Fenerbahçe Doğuş, finalde Real Madrid'e 85-80 mağlup olarak Avrupa ikincisi oldu.
20.05.2018 Fenerbahçe
Uslu: "Finali alacağımıza inanıyorum"
Uslu: "Finali alacağımıza inanıyorum" Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, finale yükseldikleri THY Avrupa Ligi'nde şampiyon olacaklarına inandıklarını söyledi.
18.05.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe Eski G.Saraylı'yı istiyor!
Fenerbahçe Eski G.Saraylı'yı istiyor! Fenerbahçe yeni sezon için transfer çalışmalarına planlanan oyuncular üzerinden başlıyor. İdari Menajer Hasan Çetinkaya ile Asbaşkan Mahmut Uslu, transfer için önümüzdeki hafta İngiltere’ye gidecek.
12.05.2018 Galatasaray
Sibel Can, F.Bahçe için sahneye çıktı
Sibel Can, F.Bahçe için sahneye çıktı Konya Fenerbahçeliler Derneğinin düzenlediği etkinliğe katılan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, sanatçı Sibel Can'a Fenerbahçe forması armağan etti.
27.04.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım o isimle yolları ayırıyor!
Aziz Yıldırım o isimle yolları ayırıyor! Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şu anki yönetimden Ozan Balaban, Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu ve Selim Kosif ile yoluna devam edecek. Başkan, kardeşi Ali Yıldırım ile ilgili net bir karar vermiş değil. Üyeler tarafından tepki gören Mahmut Uslu ile yollar ayrılacak.
13.04.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Fikret Orman'a tepki!
Fenerbahçe'den Fikret Orman'a tepki! Mahmut Uslu, Göztepe forması giyen Demba Ba'yı gelecek sezon takımında görmek istediğini açıklayan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a tepki gösterdi.
5.04.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım'dan flaş Alex açıklaması!
Aziz Yıldırım'dan flaş Alex açıklaması! Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Alex'i bu kadar büyütmeyin. Eğer o kadar büyük olsaydı şu ana kadar bir takım çalıştırırdı. Bir yerde sportif direktör olurdu" dedi.
2.04.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım çıldırdı! 'Çok konuşuyorsun Mahmut...'
Aziz Yıldırım çıldırdı! 'Çok konuşuyorsun Mahmut...' “Yetiştirme taraftar” açıklamaları nedeniyle tepki alan Mahmut Uslu’nun basın mensuplarına demeç verdiğini gören Aziz Yıldırım, “Mahmut ne konuşuyorsun? Gel şuraya otur” diyerek susturdu.
31.03.2018 Fenerbahçe
Mahmut Uslu: Yeni kanun kulüplerin ve sporun kurtuluşudur
Mahmut Uslu: Yeni kanun kulüplerin ve sporun kurtuluşudur Fenerbahçe Kulübü Basın Sözcüsü ve Genel Sekreteri Mahmut Uslu, 7103 sayılı "Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun"un devrim niteliğinde olduğunu söyledi.
30.03.2018 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım: 'Fenerbahçe başkanlığına adaylığımı açıklayacağım'
Aziz Yıldırım: 'Fenerbahçe başkanlığına adaylığımı açıklayacağım' Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, haziran ayındaki genel kurulda başkanlığa yeniden adaylığıyla ilgili açıklamayı yakın zamanda yapacağını söyledi.
24.03.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe son saniyede yıkıldı!
Fenerbahçe son saniyede yıkıldı! Turkish Airlines Euroleague'in 26'ncı haftasında Fenerbahçe Doğuş, CSKA Moskova'ya Ülker Spor Salonu'nda 81-79 mağlup oldu.
16.03.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe idmanında taraftar morali
Fenerbahçe idmanında taraftar morali Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 26. haftasında yarın Galatasaray ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.
16.03.2018 Fenerbahçe
Uslu'dan Koç'a "Bilabedel" mektubu!
Uslu'dan Koç'a "Bilabedel" mektubu! Başkanlığa adaylığını açıklayan Ali Koç, kulübe bilabedel (bedelsiz, bedava) üyelikler yapıldığını iddia etmişti. Fenerbahçe, Genel Sekreter Mahmut Uslu imzasıyla Koç’a bir mektup gönderip kendisinden bilgi ve belgeleri paylaşmasını istedi. Ali Koç ise iddialara referans olarak sosyal medyayı gösterdi.
16.03.2018 Fenerbahçe
Uslu'dan Galatasaraylıları kızdıracak açıklama!
Uslu'dan Galatasaraylıları kızdıracak açıklama! Mahmut Uslu, cumartesi günü G.Saray’ı her şartta yeneceklerini iddia ederken, “Bu maçı fazla düşünmüyoruz. Sonraki maçlar bizim için çok daha önemli” dedi.
14.03.2018 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Mahmut Uslu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mahmut uslu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.