Kadın Kavgası

Kadın Kavgası

Son dakika kadın kavgası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadın kavgası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadın kavgası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadın Kavgası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadın kavgası gelişmeleri de dahil olmak üzere 266 kadın kavgası haberi bulunmuştur. Tüm kadın kavgası haberleri aşağıda listelenmiştir.
İki kadın yolcu otobüsü birbirine kattı! Koltuk kavgasında saç saça baş başa...
İki kadın yolcu otobüsü birbirine kattı! Koltuk kavgasında saç saça baş başa... Kartal’da seyir halindeki İETT otobüsünde iki kadın yolcunun kavgası cep telefonu kamerasına yansıdı. Bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasına kaydedilen görüntülerde iki kadının otobüs içindeki kavga ettiği anlar görülüyor.
28.09.2023 Yaşam
Kavgaya dahil oldu herkes ayıracak sandı ama...
Kavgaya dahil oldu herkes ayıracak sandı ama... İlginç olay İstanbul’da yaşandı. İki kadının birbirlerinin saçından tutarak yerde sürüklediği anda, kavgaya dahil olan bir kişi yerdeki kadını yumrukladı. O anlar cep telefonu kameralarıyla görüntülendi.
4.08.2021 Gündem
Kadınlar bir anda birbirine girdi ortalık karıştı! Çevredekiler ayıramadı!
Kadınlar bir anda birbirine girdi ortalık karıştı! Çevredekiler ayıramadı! Kadınlar arasında 'laf atma' tartışması saç saça baş başa kavgaya dönüştü. Dakikalarca kimsenin müdahale edemediği kavgayı çevredekiler toplanarak seyretti.
1.08.2021 Yaşam
"İki kadın kavgası olarak örtbas edemezsiniz"
"İki kadın kavgası olarak örtbas edemezsiniz" Seçkin Piriler'e, 2016 yılında boşandığı Kaan Tangöze'nin eşi Kıvılcım Ural'ın Hakan'a hakaret ve küfür ettiği iddiası soruldu. Piriler cevap vermeye hazırlanırken lafa giren Hakan, "Evet, kavga doğru" açıklamasını yaptı. Yaşananların ardından Piriler, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
15.07.2021 Magazin
İstanbul'da kadınlar sokak ortasında saç saça birbirlerine girdi!
İstanbul'da kadınlar sokak ortasında saç saça birbirlerine girdi! İstanbul Ümraniye’de 3 kadın ekmek kuyruğunda beklerken birbirlerine girdi. Kadınların sokak ortasında saç saça baş başa kavgasını çevredekiler ayırmakta güçlük çekti. Tarafları ayırmaya çalışan bir adam ile bir kadının birbirlerine saldırması da dikkat çekti.
4.05.2020 Yaşam
Üzerine mesai harcamayan hiç kimse aksiyon oynayamaz
Üzerine mesai harcamayan hiç kimse aksiyon oynayamaz Çukur dizisinde rol alan ve aynı zamanda aksiyon yönetmenliğini yapan Uğur Yıldıran, oyuncuların aksiyon sahnelerinde oynayabilmeleri için şöyle diyor; “Bir oyuncu bu tarz sahnelere kendini hazırlamak istiyorsa yoga yapsın, dans etsin, sporunu vücut ağırlıklarıyla yapsın”.
29.06.2018 Arşiv
Kardeşlerin kadın kavgası ölümle sonuçlandı
Kardeşlerin kadın kavgası ölümle sonuçlandı KAYSERİ'de, iddiaya göre kadın yüzünden kavga eden kardeşlerden 50 yaşındaki Adem Tursun, kardeşi 46 yaşındaki Yakup Tursun'u tüfekle vurarak öldürdü.
18.08.2017 Yaşam
ABD'de otoparkta kadın kavgası
ABD'de otoparkta kadın kavgası Kaliforniya'da bir otoparkta birbirine giren kadınların perukları düştü, elbiseleri yırtıldı.
6.06.2016 Yaşam
Kadınlar kasada birbirine girdi
Kadınlar kasada birbirine girdi Adana’da kıyafet satan bir mağazada 3 kadın, alışveriş sonrası kasa önünde girdikleri sırada birbirlerinin saçını çekerek kavga etti. Kadınların kavgası, başka bir müşteri tarafından cep telefonu ile kaydedildi.
8.05.2016 Yaşam
Gece sokakta kadın kavgası: 2 yaralı
Gece sokakta kadın kavgası: 2 yaralı İZMİR’in Ödemiş İlçesi’nde üç kadın arasında sabaha karşı sokakta çıkan bıçaklı kavgada 25 yaşındaki Gülhan Polater ile 15 yaşındaki Ö...
14.11.2015 Yaşam
Canlı yayında kızlar böyle kavga etti
Canlı yayında kızlar böyle kavga etti Bir televizyon programında yarışan iki kadın öyle bir kavga etti ki, o anlar kameraya böyle yansıdı.
22.09.2015 Yaşam
Çin metrosunda kadın kavgası
Çin metrosunda kadın kavgası Çin'de bir metroda iki kadın saç saça baş başa kavga etti. Diğer yolcular onları böyle kaydetti.
14.08.2015 Dünya
Kucağındaki çocukla kavga etti
Kucağındaki çocukla kavga etti ABD'de çekilen görüntülerde, parkta çocuğuyla oturan iki kadının yanına iki kadın geliyor. Konuşma kısa sürede tartışmaya dönüşünce, kadınlardan biri elinde çocuğunu tutan kadını saçından tutarak yere çekiyor. Kavga etmeye başlayan kadınların etrafında dans eden bir adamın olması dikkat çekti. Yere sertçe düşen çocuğun yaralanmadığı tahmin ediliyor.
24.06.2015 Yaşam
Kadın kavgasında tekmeler havada uçuştu
Kadın kavgasında tekmeler havada uçuştu ABD'nin Kuzey Karolina eyaletinde kaydedilen görüntülerde, çıkış nedeni belli olmayan kavgada iki siyahi kadın birbirleriyle acımasızca dövüşüyor. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga, çevredekiler tarafından ayırılmasına rağmen uzunca bir süre devam ediyor.
18.06.2015 Yaşam
Markette kadınlar birbirine girdi
Markette kadınlar birbirine girdi ABD'de meydana gelen olayda, markette kavga eden kadınlar diğer müşteriler tarafından görüntülendi. İki kadının saç saça kavga etmelerine kadınlardan birinin çocuğunun da katılması dikkatlerden kaçmadı.
10.06.2015 Dünya
Feci şekilde dövdü!
Feci şekilde dövdü! ABD'de çekilen görüntülerde iki kadının acımasızca kavga etmesi amatör kameraya yansıdı. Kadınlarından birinin yüzüne tükürmesi üzerine saldıran kadın feci şekilde dövdü.
21.05.2015 Yaşam
Hababam'da 'şişme kadın' kavgası
Hababam'da 'şişme kadın' kavgası Türk Sineması'nın klasiklerinden olan ve yenisi 9 yıldır çekilemeyen "Hababam Sınıfı", mahkemelik oldu...
29.09.2021 Gündem
Facebook'taki kadın kavgası cinayetle bitti!
Facebook'taki kadın kavgası cinayetle bitti! Bursa'da Suriyeli iki grubun sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta bir kadın yüzünden tartışmaları cinayetle bitti.
20.01.2015 Yaşam
Polis kadın kavgasını ayıramayınca...
Polis kadın kavgasını ayıramayınca... Balıkesir'in Bandırma İlçesi’nde kadınlar arasında kıskançlık nedeniyle çıktığı öne sürülen kavgada sinir krizi geçiren 22 yaşındaki Gülcan B...
13.06.2014 Yaşam
Otobüste şoke eden dayak!
Otobüste şoke eden dayak! Avustralya, Queensland eyaletindeki bir otobüste seyahat eden 77 yaşındaki bir adamı döven iki kadını arıyor. İhtiyar adamı Avustralya yerlisi olduğu için dövdükleri tahmin edilen iki kadının isimleri sosyal medyada dolanmaya başladı ancak polis halen izlerini bulamadı. Yaşlı adamı, kadınların elinden alan ise saldırgan ikiliyi otobüsten atmayı başaran daha genç bir erkek olmuştu.
1.03.2014 Dünya
Petraeus’u kadın kavgası yakmış
Petraeus’u kadın kavgası yakmış Her şeyin kavga sonucunda ortaya çıktığı anlaşıldı
12.11.2012 Dünya
PKK'da kadın kavgası başladı
PKK'da kadın kavgası başladı PKK, Kazan'da büyük darbe yedi! En büyük kaybı ise kadın teröristler verdi...
29.09.2021 Gündem
Polislerin kadın kavgası kanlı bitti!
Polislerin kadın kavgası kanlı bitti! BÜYÜKÇEKMECE’de restaurant sahibi Engin Çiçek, iş yerinde çalışan bir kadın yüzünden kavga ettiği iki polis memurunu, çalışanlarıyla birlikte darp ettikten sonra tabancalarını aldı...
12.05.2011 Yaşam
Alkollü arkadaşların kadın kavgası
Alkollü arkadaşların kadın kavgası MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, alkol bağımlısı olduğu ileri sürülen iki arkadaş, kadın yüzünden çıkan tartışmada, birbirlerinin başına bira şişesiyle vurarak yaraladı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kadın Kavgası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadın kavgası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.